Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
_Sloneczko_2034

hej hej:)) ja też miałam ostatnio urwanie głowy;PP
tak:D udało się! w przeciwnym razie byłaby katastrofa... ale było, minęło;))
ja jestem tez teraz na 1x06. Serial jest swietny. Podoba mi się zwariowana rodzinka Castle i kryminalno-komediowy klimat:DD świetny relax:))

anik756

hej hej :** :))

użytkownik usunięty
anik756

Basia, jesteś?;)

ocenił(a) serial na 6

Jeszcze przez chwilke.... Wlasnie przeczytalam, ze Philip Seymour Hoffman nie zyje....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Niestety:(

ocenił(a) serial na 6

Straszna szkoda, on gral w Igrzyskach... Co tam? Jeszcze nie obejrzalam AHS niestety, ale juz jutro na pewno!

użytkownik usunięty
byledopiatku

Właśnie o AHS chciałam zapytać;) Nie mam z kim przeżywać, a potem emocje opadną i tyle z tego będzie:P Od jutra nowe odcinki, znowu się zacznie xD Ale Kejcik pisała, że sporo seriali idzie w tym tygodniu na hiatus, więc sobie odetchniemy;)

użytkownik usunięty

A właściwie od dzisiaj xD

Ja mam jeszcze 4 zaległe xD Ale w poniedziałki nic mi nie dochodzi, więc może się wyrobię :D

ocenił(a) serial na 6

Dzis wieczorem na pewno obejrze :D ale wiesz, ze przy mnie zawsze mozna sobie pospoilerowac so jak jest dramat to pisz :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Dramat jest bo już się sezon skończył:D A mi ciężko idzie żegnanie z bohaterami.. Niby wszystko się dobrze skończyło, jedynie żal mi Misty, strasznie zakończyli jej historię.. Pewnie wiesz, że Fiona się pojawiła. Ucharakteryzowali ją genialnie, aż jej nie poznałam... Swoją drogą aktorka mnie doprowadza do depresji, ma 64 lata i jest ładniejsza i seksowniejsza ode mnie :D
http://www.youtube.com/watch?v=VIbUAmZKQjo a tu masz coś takiego, nie mogę ze śmiechu:D Ale lepiej jak się wie o co chodziło w scenie:D Uwielbiam Queenie:D

ocenił(a) serial na 6

Nie ma sie co martwic, zobaczymy jeszcze aktorow w kolejnym sezonie, ja poki co jestem bardzo szczesliwa, ze Jessica bedzie w 4 sezonie :D Czytalam co sie stalo z Misty, ale dlaczego?! Przeciez ona byla taka dobra i sluchala swietnej muzyki.
Jessica jest piekna, miec tyle lat i tak wygladac WIELKI LOL, ale juz nie przesadzaj, odziac Cie ladnie i pomalowac i tez pewnie jestes dupa nie z tej ziemi :D:D:D
Haha filmik swietny :D Mnie Queenie wkurzyla, przechodzac do voodoo, ale pozniej mi przeszlo :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ale aktorzy wcielą się w nowe postacie, które pewnie będą tak samo genialne, ale nie w tym rzecz;) Minie trochę czasu i mi przejdzie:D
Nie wiem:( Ona z nich wszystkich zasługiwała najmniej na taki los... już Madison lepiej od niej skończyła, przynajmniej my widzowie nie byliśmy świadkami jej cierpienia. A nawet gdyby, to jakoś by mi bitch żal nie było ;]
Hahahaha, LOL :D Nie no, pewnie gdyby mnie dopadli styliści gwiazd to kto wie.. jak czasami widzę foty aktorek bez makijażu to aż mi szczena opada :D

ocenił(a) serial na 6

AHS to naprawde dobry serial, ciekawe jaki bedzie nowy watek przewodni. Bo juz chyba wiekszosc byla O.O
Taki juz urok tego serialu... Choc czarownice to zawsze bedzie jeden z moich ulubionych tematow filmowo-serialowych. Szkoda, ze jest o nich tak malo dobrych produkcji.
Jakby Nas dopadli stylisci gwiazd to nie wiem czy bysmy sie same w lustrach poznaly... W koncu aktorki to tez smiertelniczki so musza miec jakies wady..

użytkownik usunięty
byledopiatku

Też jestem ciekawa, na razie wiadomo tyle, że akcja będzie osadzona w latach 50. Ja to chciałam motyw więzienny, klimatami podobny do Asylum..
No ale nieważne co wymyślą i tak będzie świetne;) Tylko niech sprowadzą Quinto, tak mi go brakowało w tym sezonie..
Pozostaje nam czekać na Salem, ale to dopiero w kwietniu:/
Ale zdarzają się takie, które wyglądają perfekcyjnie nawet bez make -upu.

ocenił(a) serial na 6

Tworcy nie chca powielac watkow, ktore juz byly, wiec mielismy juz duchy, nazistow, nawiedzony dom, opetania, seryjnych moredercow, czarownice, kosmitow, malo tego zostaje....
Ja czekam na Salem zapowiada sie niesamowicie, mam nadzieje, ze bedzie w mrocznym dobrym klimacie...
To prawda, a ja wole naturalne aktorki, takie po ktorych widac czas, to co zrobila Nicole Kidman, jedna z moich ulubionych aktorek, kompletnie stracila mimike twarzy....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nigdy nie rozumiem jak można się tak oszpecać... Nicole zaprzepaściła swoją piękną urodę przez kilka zmarszczek. Trzeba się umieć starzeć z godnością.

ocenił(a) serial na 6

Kult mlodosci... Straszna szkoda, uwielbialam filmy z nia Far and Away, Moulin Rouge, Oczy szeroko zamkniete... A jest wiele starszych aktorek, ktore swietne wygladaja mimo wieku, im nawturalniej tym lepiej, moim absolutnie numer jeden w tej kwestii byla Sophia Loren...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Pierwszego nie kojarzę, trzeciego na pewno nie widziałam, ale mam zaznaczony do obejrzenia... Nie przepadam za filmami erotycznymi, ale widzę że ma dobrą średnią. Pamiętam jak męczyłam "Tatuaż", kompletnie mi się nie podobał.
Moulin Rouge to perełka. Come what may... <3

ocenił(a) serial na 6

Far and away na pewno by Ci sie podobalo, smutno przyznac, ale jej kariera kwitla kiedy byla u boku Toma Cruisa, miedzy nimi bylo to cos, szkoda, ze mu tak odbilo... Oczy szeroko zamkniete to jeden z niewielu filmow o tej tematyce, ktory mi sie podobal.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Na dzień dobry mam 4 nowe odcinki:D A w schedule mam tylko 2, to się nazywa magia:D

ocenił(a) serial na 6

Ja juz nawet nie chce myslec czego jeszcze nie obejrzalam, dobrze, ze usunelam denne seriale z mego zycia :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

"dobrze, ze usunelam denne seriale z mego zycia "

Same:DD
Czasem mnie kusi żeby wrócić do Reign, ale przypominam sobie te absurdy i Twoje posty, i just nope...

ocenił(a) serial na 6

Mnie tez czasami kusi, bo strasznie lubie Torrenca, no i muzyke maja dobra, moze kiedys jak nie bedzie innych seriali na biezaco....:D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja to głównie dla innych, pobocznych wątków, ale jakoś nie mogę się przemóc. Poczekam aż się cały sezon skończy i jeśli Mary skończy latanie z łóżka do łóżka, to wtedy wrócę do serialu.

ocenił(a) serial na 6

Taaa, jakby faktycznie zyla w tamtych czasach to juz dawno bylaby w klasztorze.... A taki byl potencjal...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Wiedziałam, że będzie trójkąt pełen absurdów,w końcu to CW. Ale nie sądziłam, że w takim tempie... Dylematy Eleny ciężko było znieść, a tutaj to po prostu wysiadłam xD

ocenił(a) serial na 6

Wiesz jakby nie patrzec, to delena i stelena do pewnego momentu byly prowadzone spoko, Elena trzymala sie Stefana, a uczucia do Damona rosly w powolnym tempie.. Mary zas co chwila zeni sie z kims innym w imie milosci do narodu... Tego kocha, tamtego chyba tez, ale ozeni sie moze z kims innym....

użytkownik usunięty
byledopiatku

This ^
Niech i ma dziesięciu narzeczonych, tylko niech się zdecyduje którego kocha.... bo wszystkich to raczej ciężko.

ocenił(a) serial na 6

No wlasnie i to jest problem tego wielokata :D

ocenił(a) serial na 6

I obczaj sobie to, http://www.youtube.com/watch?v=uH92Fzynqog
Nie przepadam w wiekszosci za polskimi wykonwacami, ale ona to dla mnie odkrycie....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Głos :o Snoop Dogg :o Świetna piosenka...

ocenił(a) serial na 6

Laska jest swietna... http://www.youtube.com/watch?v=yHgu3kQ5RYY
Jestem pod wrazeniem, nie spiewa jakiejs chaly...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Wow, ja również.. Muszę przesłuchać całą płytę.

ocenił(a) serial na 6

Ona juz dlugo jest na rynku, a bardzo malo rozpoznawlana, nie kumam tego, bo kawalki ma swietne...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nazwisko kojarzę, ale nigdy nie wgłębiałam się w twórczość... A kiedy ją odkryłaś?

ocenił(a) serial na 6

Juz jakies pol roku temu, a wczoraj siostra mi pokazala ta piosenke z Snoopem i sobie przypomnialam na nowo....

anik756

Dajcie mi już odcinek TW i Arrow :D

anik756

O, wygląda na to, że hiatus będzie trwał tylko 2 tygodnie, a nie 3. To jeszcze jestem w stanie przetrwac :P

użytkownik usunięty
anik756

Cabe
http://31.media.tumblr.com/37136002c65d7c1b9034a8b247a4b2a7/tumblr_mys576zEpB1rj unvyo3_r3_500.gif

Widziałaś nowy odcinek już??

użytkownik usunięty
Kate123

Całego nie, ale przewijałam w poszukiwaniu scenek:D

I znalazłaś? :D

użytkownik usunięty
Kate123

http://31.media.tumblr.com/37136002c65d7c1b9034a8b247a4b2a7/tumblr_mys576zEpB1rj unvyo3_r3_500.gif wklejałabym to gdybym nie znalazła?:D Znalazłam i to jaką, umieram <33

Ja czekam na wersję z napisami, więc pewnie dopiero jutro albo w środę zobaczę :(

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=P8tDe6rlhTs <3

użytkownik usunięty

BYE

uwielbiam Twój av <333333 podrasowałaś kolor czy mi się coś zdaje? ;p

użytkownik usunięty
minona291

Podrasowany, ale nie przeze mnie:D Z tumblra ukradłam:D

piękny <3 nie mogę się napatrzec