https://www.youtube.com/watch?v=us50BqCh7ww
ta scena i wcześniejsze ich telefoniczne rozmowy w tym odcinku nie były nudne ;PPP
ciekawe tylko co im teraz znowu zrobią niedobrego scenarzyści ;)
stawiam na to, że już pewnie w najbliższym odcinku;P
hej Aniu :** :))
a choruję sobie znowu trochę... (wrrr;)
no ale mam przynajmniej chwile oddechu w pracy dzięki temu :D
a co u Ciebie:)?
w zasadzie niewiele nowego:) : praca, dom, no chyba że wreszcie trochę wiosny i słoneczka :D
poza tym, stęskniłam, więc wpadłam pogadać:))
U mnie też w końcu piękna pogoda :D Cieplutko, słoneczko świeciło cały dzień :D
Na pewno bo słoneczko i ładna pogoda wspomagają i wywołują lepsze samopoczucie :D
Nie nie oglądałam zatrzymałam się na 1x11 i czekam na rozwój sytuacji bo z lekka się wkurzyłam ;)
Francis ma u mnie wielkiego minusa za przespanie się z Lolą ://// Niby taki zakochany w Mary, a zalicza wszystko co sie nawinie :////
Mary ma męża więc on jest całkowicie wolny. To ona dała mu kopa w dupę więc mu się nie dziwie ;P
ale i tak szkoda mi scen Mary i Basha, które być powinny ale ich nie było :(
przynajmniej jak do tej pory ;PP
Patrząc na to co wyprawiają to pewnie będą jeszcze mieli wspólne sceny i to do tego takie jakich nie powinni mieć :PP
nie możliwe :D nie zrobią tego :)) przecież Francis w pewnym momencie zginie.....
poza tym wierzę, że Bash w końcu zawalczy o Mary, bo choć poślubiła Francisa to jeszcze sama nie wie jak baaardzo potrzebuje do szczęścia Sebastiana ;PPP
Mi się nie bardzo podobało :P Ogólnie w tej edycji nikt mnie jeszcze nie zachwycił tak jak w poprzedniej Ziółko czy Ernest :P Chociaż nie widziałam jednego odcinka :D
No jeszcze kilka odcinków więc może jeszcze jakiś brylancik się pojawi :D Ten koleś był taki sobie :d