Też oglądasz? :D
Z shipami to trochę kiepsko, bardzo lubiłam Callie i Wyatta, mieli cudowne sceny, no ale niestety nie wyszło tak jak chciałam... Nie mogę za to znieść relacji Callie i Brandona, nie kupuję tej wielkiej miłości.. Najlepszą parą to tam jest Stef i Lena, ot co:D
WOW, to też dużo Ci się nazbierało :D Ja na koniec tygodnia będę miała 21 xD Ale pewnie coś tam jeszcze nadrobię :D
YAY Jeszcze z jakieś 40 odcinków i będę na bieżąco :P Znów se narobiłam zaległości, przez ostatnie dni, ale co tam :D
Bo ja tak już mam, że jak wejdę w szał nadrabiania, to potrafię i z 10 odcinków bez przerwy wciągnąć :D Pewnie po powrocie cały weekend poświęcę na oglądanie, bo przecież trzeba będzie wypocząć po podróży :D
A ja właśnie nie :( 3-4 odcinki dziennie to ostatnio szczyt moich możliwości i to jak mam wenę :D Dlatego sporo mi się nazbierało i może też dlatego, że niektóre seriale mi się znudziły i jakoś dalej nie mogę ruszyć :P Oczywiście, że w weekend trzeba sobie odpocząć :D Szybciutko wszystko nadrobisz :D
A wiesz, że nawet mi brakuje seriali w tym czasie, mimo tego że mam cholernie dużo innych rzeczy na głowie :D Ale za to z jakim zapałem będę nadrabiać po odwyku :D
Czemu we wszystkich serialach wilkołaki wyglądają jak kloszardzi, którzy nie czeszą się i nie piorą ubrań?:P W TO mogli wymyślić coś oryginalniejszego;)
http://24.media.tumblr.com/b7a30b2d48137cc581c4ad78a9a621e6/tumblr_mty7fvh9QI1sk 0oj1o1_500.gif
http://24.media.tumblr.com/fb8428a51daba4e61a64190e1c4a515d/tumblr_mgp533aM9G1s2 e44mo1_250.gif
Omg, nawet nie wiem od czego zacząć...:) przypominały mi się stare czasy jak ryczałam prawie na każdym odcinku Glee :D znowu tak było. Trzymałam się dzielnie przez pierwsze 10 minut :P Później Puck mnie rozwalil "Keep holding on" i poszło :) Facet Quinn byl okropny, dobrze ze już go w drugim odcinku nie będzie trzeba oglądać. Kitty go pięknie zmierzyła wzrokiem :D Quick było perfekcyjne <3 i jednak byl ten kiss!! :D Puck się taki poważny zrobił, niesamowicie wydoroślał, on się chyba najbardziej zmienil. Rachel i Mercedes jak zwykle darły koty, ale tak zawsze było i fajnie, że nawiązali do ich rywalizacji, a na końcu zawsze się dogadywaly :) tylko biedny Kurt zawsze musi się gdzieś znaleźć pośrodku :D rozmowa April z Klaine, hahaha, ona zawsze była straszna i irytująca i to jej zostało :D aaa no i zapomniałabym o Britt, która w sumie nigdy nie była moją ulubioną postacią, ale w tym odcinku była cudowna, taka kochana, ona tez przeszła dużą przemianę. Ogólnie odcinek cudowny <3 i już chce następny :)
Hej, przepraszam że dopiero teraz, ale nie miałam czasu odpisać:)
Quick oczywiście cudowny... Szkoda, że Chace zagrał tak beznadziejną postać.. W każdym razie cieszę z Quickowego zakończenia i może to lepiej, że po 5x13 ich już nie będzie, bo będziemy mogły się z nimi pożegnać wiedząc, że mają happy ending. Gdyby zostali w serialu, to w którymś momencie coś by się zepsuło, rozstaliby się, a my byśmy się tylko nacierpiały;)
Sceny Brittany urocze. Klaine'a było mało ale oni mają przed sobą wieeele odcinków:D Fajnie, że poruszyli kwestię ślubu:D Tylko Kurt jakiś taki obojętny przy Blainie, mam nadzieję że jak już będą mieszkać razem w NY to będzie inaczej. Może odnoszę błędne wrażenie, naczytałam się sporo o tym, że Chris ma dość Klaine'a :/ Nie wiem na ile to prawda... Darren z kolei uwielbia tą relację i to widać na ekranie. Blaine ciągle wygląda jak totalnie zakochany głupek:D
Teksty Sue o GC jak zwykle genialne:D
Starałam się dzielnie trzymać na końcówce, ale jak zobaczyłam Rachel patrzącą na Finna, to momentalnie zaczęłam płakać... Świadomość, że to nie była gra, a prawdziwe uczucia strasznie boli:(
Ja też już chcę następny:D
Postac. którą grał Chace wpieniala mnie okropnie, ale tekstem o Beth przegial strasznie. Nie dziwię się, że Puck nie wytrzymal, sama bym mu przyłożyła :) Masz racje, teraz jak idealnie, a gdyby zostali dłużej, to zaraz by coś spieprzyli. Ale może jeszcze zobaczymy ich wszystkich na ślubie Klaine? Fajnie by było ;)) a w promo kolejny Quickowy kiss <3
No właśnie widać, że Chris/Kurt jakiś taki zniechęcony i zobojetnialy. Z to Darren/Blaine nadrabia energią za pięciu:D mam nadzieje, że jednak jak już będą w NY i będą meli wiec scen razem to włożą w to więcej uczucia. Nie mogą mi spieprzyc takiego OTP :( Tak, tez mnie to posuszylo kiedy kamerę skierowali na Rachel :( Przypomnij mi proszę co się stało z Lillian? Kiedy zmarła? W którym odcinku? Zupełnie nie mogę sobie tego przypomnieć.
Oby tak było:)
Zobaczymy w przyszłym odcinku, bo chyba będą jakieś większe sceny, niż kołysanie się na krzesłach i rozmawianie z April:D
Ona prowadziła chór kiedy Will i April byli w liceum :P Nie pamiętam dokładnie kiedy zmarła, ale w Glee pokazywali tylko jej zdjęcie, chociaż coś mi się kojarzy, że raz była w retrospekcjach.
Aaa ok :) no właśnie niczego z Lillian nie mogłam sobie przypomnieć :) dzięki :)
http://24.media.tumblr.com/585f7f082f8fafc8c2b2ded34d2c1e1c/tumblr_n2qdxpCLgk1tn z7q5o1_500.jpg hahah, so true :D
:DDD
"When we spoke to Lea Michele at Tuesday night’s 100th-episode soiree, she shared, “We’re shooting [Funny Girl's] opening night right now, and a lot of the original cast members come back to see Rachel” – apparently Sue included. “I am shooting an episode now, and Sue is in New York,” Jane Lynch said. “I probably shouldn’t tell you how she gets there, but I will say that she falls in love and it’s a lot of fun. She does some ‘Sue’s Corner’s when she gets home, because she’s changed by New York.”
Ciekawe kto będzie oprócz Sue:D
Czytałam gdzieś, że jeszcze Tina ma się pojawić, więc pewnie chodzi o ten odcinek;)
Możliwe :) tak w ogóle to mam nadzieję, ze w kolejnym odcinku dowiemy się co tam u Mike'a słychać. Wiem, że on zawsze był w cieniu, no ale bez przesady...niech dostanie jakąś scenę mówioną ;P
Nawet nowe dzieciaki ostatnio robią za tło, więc nie spodziewam się, że Mike dostanie jakąś linijkę :D A nie, przepraszam, powiedział już jedno zdanie do Biffa, sukces :D
a nowi...kogo oni interesują :D a Mike jest taki uroczy:p wrócił tylko na dwa odcinki, więc niech coś z tego wyniknie :D faktycznie, powiedział, że cały czas smsował, zapomniałam o tym :D a orientujesz się może co będzie dalej z Brittaną? były jakieś spoilery? Czy jest możliwość, żeby Heather wróciła do Glee?
Nie mam pojęcia. W opisie przyszłego odcinka jest coś takiego: "Brittany and Santana make a realization about themselves and the future of their relationship" ;)
No ciekawa jestem, bo w sumie po co to znowu odradzali, tylko po co, żeby znowu doszły do wniosku, że nie mogą być razem... Gdzieś czytałam, że Dani ma być tylko do 5x13, tylko nie wiem jakim cudem mialaby się w tym odcinku znaleźć, no chyba, że w rozmowie telefonicznej. No, ale wtedy Heather musiałaby wrócić albo przynajmniej wracać dosyć często, bo inaczej to nie ma sensu. No chyba, że Naya odchodzi, bo takie coś tez już gdzieś czytałam, ale nie chce mi się w to wierzyć, bo przecież cały czas było mówione, że będzie w NY. Otrzymuję sprzeczne informacje :D
Może przez internetową kamerkę czy cuś ;) Nie wiem, ja słyszałam że już w ogóle jej nie będzie,nie ogarniam już tego:D
A Naya się wypowiedziała ostatnio na temat swojego rzekomego odejścia: "I guess Lea was doing interviews and had omitted me from the New York cast list, but I’m sure that was just a Freudian slip on her part, or maybe it wasn’t. People just take things, little things, and blow them up. But like I said, I’m reporting for duty Thursday at noon."
A mnie się wreszcie udało do 2x15 przysiąść :) jestem w trakcie, strasznie dużo retro z wyspy w tym odcinku.