To i tak nie jest źle :P
Też mi się to nie podobało, myślałam, że jednak dłużej zostanie.
A i policzyłam już dokładnie i mam jeszcze zaległych 41 odcinków xD
Na razie sobie zrobiłam przerwę, żeby nadrobić bieżące seriale. A tak w ogóle to mam nauczkę żeby nie zachwycać się pochopnie parami na podstawie paru gifsetów i romantycznych przemów. Ktoś kogoś nazwie "księżycem, słońcem (i w ogóle całym kosmosem)" kilka odcinków po tym jak tą osobę notorycznie gwałcił - ach, romantyczne ;] Nie ogarniam skąd tylu shipperów tej (której nazwy nie znam, niech będzie D&D) pary. Sorry I'm not sorry.
Masz 41, ale za to pewnie ci jeden bieżący serial został, a ja jeszcze mam trochę do oglądania ;P I w czerwcu/lipcu zacznie mi wracać masa kolejnych. Także nie wiem kto tu jest w gorszej sytuacji:p
Ja na szczęście od początku nauczyłam się nikomu z GoT nie shippować i Tobie radzę to samo :P Przekonasz się dlaczego :D
Mam 2 bieżące i w czerwcu też mi dużo dojdzie, so... :D Do tego mam jeszcze kilka, które chciałabym zacząć :P
Bo wszyscy umierają?:P Chociaż nie mam pojęcia komu miałabym tam shippować, jak 3/4 postaci bym najchętniej ukatrupiła;P Co w tym serialu jest zapewne marzeniem do spełnienia:D
Kilka, szczęściara :D Ja pomału robię porządki i wywalam niektóre seriale z listy. Kiedy ja niby obejrzę 200 odcinków Supernatural? Bądźmy realni:D
Edit: Przesadziłam z tą 3/4. Połowę;P
Oglądaj, to się przekonasz :D
Ogólnie to też mam całą listę, ale właśnie tak realnie na to patrząc to nie ma szans, żeby obejrzeć wszystko co bym chciała. Jak z bieżącymi nie daję rady xD Wiesz, to jest realne :D Obejrzałam tak Smallville :D Ale to było już dawno, teraz faktycznie nie chciałoby mi się tyle odcinków nadrabiać. Chociaż pewnie jakbym się wkręciła to mówiłabym inaczej :D
O właśnie, Smallville też wywalam. 217 odcinków, lol... To nie na moje siły, nie potrafię przez pół roku ciągnąć jednego serialu.
Oj gdyby to było takie proste, włączać odcinek za odcinkiem;) Wtedy bym nie miała bieżących zaległości, bo na brak weny nie narzekam:P
Ej, w ogóle miałam się Ciebie o coś kiedyś spytać, ale zapomniałam. Colton chodzi z Emily?:D Kiedy on zerwał z Holland? Nie ogarniam już tego co na tumblrze widzę:D
Whaaat??? :D On z Emily zawsze sobie robi takie zdjęcia, chyba, że jakieś pominęłam, bo ostatnio za często na tumblra nie wchodzę i teraz tak samo nie ogarniam :D
http://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/s403x403/10297560_2 97422137083475_4166782672917191507_n.jpg
http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/p403x403/10390394_1 499594360271734_30467660695793332_n.jpg
Takie sobie zawsze robili?:D
Well... :D To pierwsze widziałam i faktycznie wydawało mi się trochę podejrzane. Ale jakoś puściłam to w niepamięć. Ale faktycznie o nim i Holland już dawno nic nie było (chyba), so może coś jest na rzeczy?
Aż musiałam sprawdzić i OMG xD http://www.whosdatedwho.com/tpx_312638/holland-roden/
Wygrałam w konkursie na filmwebie perfumy Disneya!!! Wiedziałam, że nie na darmo oglądałam Hannę Montanę:D
U mnie kompletnie nic sie nie dzieje :( Cały czas szukam pracy, chodzę na rozmowy kwalifikacyjne i czekam na odpowiedzi, ale jak na razie cisza :(
Z tą praca to jest teraz jakieś nieporozumienie:/ przeżywałam to samo. Niby na rozmowy chodziłam, a za każdym razem słyszałam to samo zdanie: zadzwonimy do pani. A telefon milczał...
Nic nie mów bo mnie już cholera na to wszystko bierze :/// A co u Ciebie słychać?
No bo to można cholery dostać:/ bo przecież ile można... ja tą moja obecna prace po znajomości dostałam.
Tak jak Ci pisalam w eskach troche sie dzieje. Ale nie chce o tym tu pisać. Mozemy na pw o tym pogadać:)
Ok :D Co do seriali to w tej chwili nie oglądam nic :P Jak wracam z pracy, to nawet mi się laptopa nie chce odpalać. Jeżeli chodzi o finał Arrow, to mam lekki niedosyt... Niby było ok, ale czegoś mi tam brakowało...
Ja też jakoś nie mam ochoty na oglądanie żadnych seriali. Mi się finał ogólnie bardzo podobał i cieszyłam się, że jeszcze nie doszło do niczego konkretnego pomiędzy Olicity.
Nic mi nie mów. Ja mam tak od dłuższego czasu. Oglądałam tylko te seriale, które miałam na bieżąco. Obejrzałam finały i na tym koniec. No wiadomo, ja też się cieszę że do niczego konkretnego pomiędzy nimi nie doszło. Ale jakiś taki ogólnie mam niedosyt.
Super :) Jestem pozytywnie zaskoczona tym serialem
Oczywiście shippuje Lincolnowi i Octavii ;) Własciwie to dzięki nim zaczelam oglądac ;) Myślę że trochę szybko się tam między nimi pewne rzeczy wydarzyły,ale: "znając" charakter Octavii to sie nie dziwie :)
Także jestem zadowolona że zaczęłam oglądać, Dziekuje za polecenie ;))
Dziewczynki, mam do Was prośbę - córka mojej przyjaciółki urodziła się z poważną wadą serca i teraz udało się załatwić operację we Włoszech, zbieramy pieniądze, potrzebujemy 120 000zł. Proszę Was o ewentualne wpłaty na ten cel, liczy się nawet 1 złotówka. I proszę oczywiście o udostępnienie informacji dalej:)
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10341467_580930058689763 _789722568828110944_n.jpg
I to jak boli :( Książki nie czytałam, więc zupełnie się tego nie spodziewałam. Chociaż już przywykłam, że jak kogoś polubię, to tak właśnie kończy...
Oczywiście omijam, ale niestety zawsze znajdzie się ktoś, kto zaspoileruje :D SPOILERYWięc wiem jaki los spotka Tywina :P SPOILERY