PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122065
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

jeśli jeszcze ktoś chce tu gadać o serialach..

tequila_s

na zaluk...nie ma a na innych stronach jakieś reklamy i inne głupoty mi wyskakują i nie mam cierpliwości do tego :/

bliss6

A używasz adblocka? Dzięki niemu nie nękają mnie żadne wkurzające reklamy.

tequila_s

O! Jest coś takiego? :D

bliss6

yep :P

tequila_s

aale super <3 a myślałam, że dopiero na jesień.

lola881

Też się cieszę, że będzie szybciej :)

tequila_s

Obejrzałam TO i jedyne co mogę powiedzieć o tym odcinku, to to, że się strasznie wynudziłam oglądając go. Jedynie rozmowa Cami z Klausem mi się podobała, a resztę lepiej przemilczę.. Od kilku odcinków wieje nudą. Zagubili gdzieś ten świetny efekt z pierwszej części sezonu.

tequila_s

WOW OUaT!! Najlepszy odcinek tego sezonu <3

tequila_s

O, to zabieram się za oglądanie :)

tequila_s

asdsfgdhfjgkhjkj, świetny odcinek <3 A końcówka I'M DONE

Kate123

O tym właśnie mówiłam :) W ogóle sceny Reginy był dziś boskie. Ależ pokazała emocje. Uwielbiam grę Lany <3

tequila_s

Była naprawdę genialna :)

Kate123

Emma pokazała się dziś z innej strony. Nie podejrzewałam jej o to, że potrafi tak się zgrywać. Szkoda mi było Hooka. On ma taki kamień na sercu, a ta nim się bawi, a raczej jego hakiem.

tequila_s

Hooka to mi jest zawsze szkoda :( I jeszcze teraz takie problemy.
A teraz zabieram się za odcineczek GoT :)

Kate123

Ja już widziałam GoT. Było kilka świetnych scen, ale odcinek nie pobił poprzedniego ;) Serial bez Joffa jest o wiele lepszy :P Ale wbrew pozorom, będę za nim tęsknić. Muszę na kogoś innego skierować moją nienawiść teraz :D

tequila_s

Ja tam za nim na pewno nie będę tęsknić :D

Kate123

xD
Już wiem kim teraz najbardziej będę pogardzać :D Cersei :D

tequila_s

To samo sobie pomyślałam :D

tequila_s

https://www.youtube.com/watch?v=vXbXNCKEYak
2 lata...jak to szybko zleciało :P

Kurczę..ale zleciało! Jedna z piękniejszych scen DE <33
Miło sobie tak czasem powspominać ;)

mam wrażenie jakby to było wczoraj :D

U mnie jest wręcz odwrotnie :P
Widziałaś już 2x01 Orphan Black?

tequila_s

Ja widziałam. Końcówka mnie zabiła.

Kate123

Mnie tak samo, choć podejrzewałam, że ona jakimś cudem przeżyje :D

tequila_s

widziałam, jak to w OB bywa zawsze- cały odcinek siedziałam jak na szpilkach i jeszcze zleciał mi jakby to było 5 minut :D
Tatiana jest niesamowita:) i scena z Heleną - rewelacja.

Świetne wejście w nowy sezon. Akcja tak szybko się toczyła, że również miałam wrażenie jakby ten odcinek nie trwał 40 minut, a tylko chwilę ;)
Mnie się podobało jeszcze jak Sarah udawała Cosimę- mistrzowska scena.

<3 Trzeci sezon, wtedy jeszcze serial był fajny. Wydaje się jakby to było wieki temu.

tequila_s

Czuje dokładnie to samo... tyle się pozmieniało na tylu płaszczyznach, że mam wrażenie, że to było w innej rzeczywistości :D :D

tequila_s

Oglądał już ktoś Salem? Zapowiada się genialny serial. Pilot był świetny, taki mroczny, jak lubię :) Napisy wyjątkowo szybko się pojawiły :D

tequila_s

Oo zapomniałam, że ten serial ma być. Obejrzę:)

alien_2

I jak, widziałaś już?

tequila_s

Nie, o jutro oddaję rozdział pracy magisterskiej:D

alien_2

O! To super, trzymam kciuki za pomyślną obronę :) Zamiast tego badziewia TVD powinnaś Salem zacząć :D Piszę tak, bo domyślam się, że dziś znów będziesz w nocy oglądać :D

tequila_s

Nie będę raczej oglądać w nocy. No chyba że skończę wszystko co sobie założyłam na dzisiaj (piszę spod góry książek z biblioteki uniwersyteckiej, głodna i umęczona:D). Idę chyba zaraz na zupkę do baru.

alien_2

Tylko teraz tak mówisz, a jutro znów przeczytam na forum, że oglądałaś :D Żartuję teraz. Rozumiem, że masz ważniejsze sprawy na głowie niż oglądanie seriali.
Koniecznie idź na zupkę! Musisz dodać sobie sił, by Cie te książki nie przygniotły ^^

tequila_s

Obejrzałabym sobie chętnie, mam do przeczytania książkę z prawa rzymskiego, ma 170 stron. Może jak zasłużę to obejrzę, ale jutro o 7 muszę wstać;(

alien_2

Wow na pewno to będzie interesująca lektura :P
Zamiast TVD, to byś lepiej Vikingów online obejrzała w nocy :D

tequila_s

Tego nigdy nie oglądałam. Za to oglądałam Chirurgów po przerwie jak chciałam się dowiedzieć co powie April;)

alien_2

Co do April, to widziałaś ostatni odcinek? No kurde długo byli szczęśliwi co?

tequila_s

Weeź nic nie mów, co za idiotka. Ona zawsze musi wyskakiwać z tym swoim nauczaniem. Wszystko było pięknie i romantycznie, ale tak to kurde jest jak ślub biorą osoby, które właściwie się nie znają:) Niby byli przyjaciólmi, ale mam wrażenie, że hajtnęly się dwie obce osoby. April jest w kólko czymś zdziwiona, to samo Jackson. No czego oni się spodziewali?

alien_2

E tamten odcinek, to nic w porównaniu z ostatnim :D Teraz to dopiero się zacznie, jak April będzie miała humorki w tym swoim stanie :P
A swoją drogą, to zajebisty był odcinek. Szkoda mi było Christiny. A w następnym wraca Burke :D

tequila_s

OMG Reign! xDDDDD

tequila_s

Widziałyście, że Madame wróciła?:D

alien_2

I się do mnie nie odezwała? Foch :(

Kate123

Widziałam, że oceniła 2 filmy;) Na forum szukam, szukam i nie ma. Nakrzycz na nią!:D

alien_2

Słabo szukasz :)

Madame_7

Myślałam, że coś Ci się stało!! Napisałam nawet Ci chyba wiadomość. Nie wiem już, bo to mogło być jakieś pół roku temu. Miałam grać rolę wrednej zołzy, ale dobrze, że wróciłaś;)

alien_2

Ela! Nie widziałam żadnej wiadomości, mogłam przegapić co będę ukrywać, przepraszam!
Żyję, cokolwiek by się nie działo staram się wyjść cało i zdrowo. Tyle, że jedno odejdzie to przyjdzie inne, ale co nie zabije to wzmocni.
Ty już magisterkę piszesz??? Wow,ale ten czas leci. Pamiętam jak pisałaś, że nie idziesz na rower, bo uczysz się do poprawki. Albo masz sesje i jakie seriale z tej okazji Tobie polecamy.
Nadal imprezujesz, gotujesz, pieczesz muffinki i karmisz dzieci-koty?:)
Jak już Ty piszesz, że dobrze, że wróciłam to naprawdę coś znaczy! :D
Nie bądź wredna. Bądź tą samą Alien, która wchodzi pijana na forum w walentynki i która na umówione wstawianie zdjęć
w avatary, wstawia siebie bokiem i 5 metrów od obiektywu. Oj Ela :D

Madame_7

No piszę, piszę. Dzisiaj musiałam odnowić subskrypcję zasranego Office'a, myślałam że uda mi się napisać wszystko na wersji demo ale jednak nie. Wycwanili się i wszystkie opcje mi najbardziej potrzebne są dostępne tylko w pełnej wersji. Gnoje.
Mam już kolejnego kota, wzięłam taką marudę ze schroniska.
Egzaminy ostatnie miałam w lutym, mam teraz wykształcenie prezydenckie- studia praktycznie skończone, ale pod koniec czerwca czeka mnie obrona. Kolejnych seriali nie dodaję, bo jednak chcę się obronić jak najszybciej, a nie we wrześniu;) A no i nie dodałam, że ostatnią sesję rozwaliłam elegancko- same 4+, żadnej poprawki:D
Teraz też mam siebie na zdjęciu:D
A no i już tak nie chleję- no wiesz, starość weszła na plecy:D A serio to po prostu nie wchodzę pijana na forum. Nikt by tego nie zrozumiał;P Jak zauważyłaś forum bardzo przygasło.
Zostajesz trochę na forum czy znowu znikasz na rok?

alien_2

Nie masz jakiegoś dobrego znajomego, który poratuje piracką wersją? Może ktoś ma, warto zapytać.
Pracę do kiedy musisz oddać? Do końca czerwca czy wcześniej? Zleci lada moment. Masz już jakieś plany, co tam dalej? Wiem doskonale, że to Ty. Kto by nie poznał :) Starość weszła na plecy, kiedyś musi. Prędzej czy później. Też mi się zdziadziało.
Forum faktycznie, nieco mniej aktywne. Myślę jednak, że to bardzo dobry sygnał, ileż można?:) Miałyście zlot? Dalej oglądacie odcinki na żywo?
Czy ja zostaje na forum? Jak będzie czas i ochota pewnie zajrzę :)