Oj o Hiszpanii to Ty mi nic nie mów bo jak oglądałam to co oni wyprawiali to mnie aż serce bolało :(((
Ja "na szczęście" żadnego z tych meczy nie widziałam... W pracy akurat byłam...Ale może to i dobrze, bo jak bym na to patrzyła, to by mi chyba serce pękło:((( I teraz nie wiem na którą drużynę, ma przelać swoje uczucia.
Hmmm...No teraz trochę inaczej się to ogląda. Bo wiedziałam mniej wię ej co się działo przez cały sezon. Więc raczej nic mnie nie zaskoczy :) Ale na pogrzebie Bonnie i tak się poryczałam:P
Jedno najważniejsze Veronica i Logan NARESZCIE razem :DDDD
Mi się film bardzo podobał tylko nie mam pojęcia po kiego grzyba był w nim ten nijaki Piz:/
Dokładnie:) dostałam to czego chciałam i jestem zadowolona:D chociaż jak dla mnie i tak Veronica i Logan mieli za mało scen razem:P ale wiem, tu już się czepiam. Właśnie nie man pojęcia po co on tam był. Przecież mogli kogokolwiek dac na chłopaka Veronici.
U mnie w sumie też nic ciekawego :P Cieszę się, że włosi odpadli z mundialu, strasznie ich nie lubię :D
:D Ja jakoś ostatnio odpuściłam sobie mundial i nie wiem kto przeszedł dalej a kto odpadł ;)
Jakoś mi tak przykro sie zrobiło jak Hiszpania odpadła i straciłam zapał do oglądania :(
A nic mi nie mów:( Wczoraj oglądałam ten mecz i tak mi smutno było. Ale chociaż wygrali ten jeden mecz...
Nie wiem jakie składy były w tych pierwszych meczach. bo ich nie widziałam. Ale obiło mi się o uszy, że w meczu z Australią był inny. Więc może błąd był trenera, bo zły skład wystawił na te 2 pierwsze mecze? Albo może nie mieli już motywacji żeby wygrywać?