PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122065
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

jeśli jeszcze ktoś chce tu gadać o serialach..

Madame_7

Taa, zlot i odcinki na żywo. Zlot to ja mogę zrobić sobie z moim kotem, a odcinki na żywo przeważnie oglądam sama:D Tu już nikt serialu nie ogląda- poza mną i White, ale ona ogląda żeby szydzić;D Teraz więcej osób ogląda Originalsów, ale tam już też trochę zabrnęli. Za to oglądam Vikingów, cudowny serial.
Jakieś tam plany mam, ale zmieniają mi się raz w tygodniu. Na razie skupiam się na pracy. Mam obronić ją na koniec czerwca więc myślę, że na początku będę musiała oddać. Podobno najgorzej jest zacząć. Ja dzisiaj zaczęłam świetnie, ale potem zapał mi uciekł jak okazało się, że nie mogę pisać:/
Nie chcę piratów, co chwilę coś nie będzie działało, a ja to muszę porządnie napisać. Odżałuję i na te 3 miesiące zamówiłam oryginalną wersję. W końcu kto jak kto, ale prawnik nie powinien być złodziejem:D
Nie jest dobry sygnał, bo ja byłam przyzwyczajona, że jak wchodziłam to zawsze ktoś był:D Tez nie wchodziłam jakoś regularnie, ale jak miałam kryzysy twórcze przed egzaminami to zawsze wpadłam popieprzyć o serialach;)
I podejrzałam o czym gadałaś z malinową i doszłam do wniosku, że mogłam rozpocząć moje powitanie tak jak planowałam- TY GRZMOCIE! To ja serio myślałam, że coś się stało, a Ty sobie po prostu wydoroślałaś, odchudziłaś się 10 kg i już?!
A skoro już zaczęłaś temat, zostajesz na odcinek?:D Oglądasz w ogóle jeszcze VD?

alien_2

Madame wydoroślała i już nie ogląda VD :D serio,co to za pomyje się zrobiły to szkoda gadać.

maIinowa

Nawet nie widziałam tamtego sezonu TB i Dextera :)

Madame_7

TB to nie masz czego żałować :P W tym roku ost sezon,zobaczymy jak bardzo epicko to spi.erdolą ;)

maIinowa

Pewnie Eric zginie.

maIinowa

No co zrobisz jak nic nie zrobisz;) Wiem, że są lepsze seriale i te lepsze też oglądam, ale VD nie porzucę, to tak jakbym oddała mojego wrednego kota bo jest wredny:D

alien_2

ah Alien,zaproś mnie proszę na swoją pierwszą rozprawę sądową,czuje,że będzie wtedy niezła zabawa ;)

maIinowa

Nie będę Ally McBeal, nie chcę występować w sądzie;) Niestety nie zobaczycie jak kogoś skazuję na chłostę czy inne przyjemności;p

alien_2

nie musisz być Ally,wystarczy tylko Alien ;) ale ok,rozumiem:)

alien_2

Nie wyszłaś z formy, lubię te Twoje ironiczne posty :D
Podglądasz mnie, ale spodziewałam się :) Przecież nie opiszę historii mojego życia na forum, jeszcze takim otwartym dla wszystkich. Wiadomo, życie przynosi różne niespodzianki te miłe i mniej miłe i tak czasami wychodzi.
Działo się.
Na odcinek nie zostanę, bo w ogóle nie oglądam TVD. To już od dawna. Za to Vikingów jak najbardziej, rewelacja.
Faktycznie wyskoczyłam z piracką wersją do studentki prawa :) Brawa dla mnie. Wykasuj to ze swej pamięci. Jak skończysz i się obronisz to strach pisać o jakimkolwiek pobieraniu w Twojej obecności. Czy tak po starej znajomości będziesz przymykać oko? :)

Madame_7

Będę zamykać w więzieniach o chlebie i wodzie i plakatach ze Stefanem i Eleną;P
Tak myślałam, że już nie oglądasz. Oglądam tylko ja i 12-letnie schizofreniczki z Twittera;P
To obyś teraz miała same miłe niespodzianki:)
Vikings to chyba ty mi znalazłaś i oglądam. Za to Draculę olałam po 2 odcinkach.

alien_2

Oglądasz, bo nadal lubisz czy zwykły sentyment?
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć z tymi niespodziankami, szczególnie po dzisiejszym dniu. Teraz to postaram się by ktoś powiadomił, że wącham kwiatki od spodu w razie czego :P
Podoba się Tobie syn Ragnara, ten najstarszy?

Madame_7

Sentyment. Miałam kiedyś nie oglądać, ale zawsze i tak do tego serialu wrócę;)
Myślałam, że będzie gorzej, ale może być. 2 sezon jest dużo lepszy, w 1 brakowało mi takiego rozmachu. 1 sezon to jedna łódka, 10 osób i zdobywamy Anglię. Widać, że budżet im się poprawił:)

alien_2

Fakt widać różnice. Tylko mogliby postarzać wizualnie Ragnara i resztę ekipy. Syn tu już wyrósł na kawał chłopa, dzieci mu się rodzą jedno za drugim, a on nadal jak skandynawski bóg wygląda. O dziwo lubię te przeskoki czasowe.

Madame_7

Też lubię, coś się musi w końcu dziać. Zwlaszcza, że historia synów Ragnara też będzie dobrym materiałem na film:)

Kate123

Bu ;)

Madame_7

Madame! Jak mogłaś się tyle czasu nie odzywac :( Martwiłam się bardzo :(

Kate123

Działo się, nie bij :(

Madame_7

Rozumiem. Ale cieszę się, że w końcu się pojawiłaś :)

Kate123

Miło mi, że się cieszysz :)
Co u Ciebie...?

Madame_7

Jasne, że się cieszę :)
A, u mnie ostatnio dużo się dzieje, sama za tym nie nadążam i nawet na seriale nie mam czasu :P No może z wyjątkiem GoT i Arrow :) A jak tam u Ciebie?

Kate123

Co u mnie? Zmiany za zmianami, ale teraz to dopiero będzie. Mam nadzieję, że się uda. Większość chociaż.
Kate brak czasu, nic mi nie mów. Jak chcesz poznać moją serialowo-filmową formę to nie mam czym się chwalić. GoT, Vikings to dwa które chętnie oglądam i lubię.

Madame_7

Będę trzymac kciuki, żeby Ci się udało :)
To jest po prostu straszne, jak ten czas szybko leci. Ja ostatnio też się nie mam czym chwalic, no ale GoT musi byc :) Vikings mam na liście, ale jeszcze muszą poczekac.

Kate123

W ogóle co Ty porabiasz? Studia to już skończone chyba, jeśli dobrze pamiętam...?

Madame_7

Tak, skończone, ale jeszcze robię podyplomowe z żywienia człowieka. I praca, która z moimi poprzednimi studiami nie ma nic wspólnego :P

Kate123

Wiesz, najważniejsze, że jest :)
Uciekam, trzymaj się. Pa! :)

Madame_7

Dokładnie :)
Pa :) Mam nadzieję, że będziesz tu od czasu do czasu zaglądac :)

Madame_7

O Ty Lajzo!!! Jednak zyjesz :D:D:D

byledopiatku

Teraz :)

Madame_7

Czyli, ze cos przywrocilo Cie do zycia? :D

byledopiatku

Zamiast się cieszyć, że jestem to Ty sobie kpisz, pff. :P

Madame_7

No bo jak to tak znikac bez wiesci! :P Ale mam podejrzenie,kto moglby Cie wskrzesic :D

byledopiatku

A cóż to za teorie spiskowe?

Madame_7

No jak to kto :D Nasza milosc do grobowej deski jedyna i prawdziwa :D
Co tam u Ciebie?

byledopiatku

Hm szczerze to jest dobrze :)
Nasza miłość - Meyers rozumiem?

Madame_7

No to straszniem ciekawa co zes nawojowala :D:D:D
Of kors!

byledopiatku

Nic nikomu nie zdradzę. Niech Cię wyobraźnia poniesie :)
Ta nasza miłość ani w Darach Anioła, ani w Draculi się nie popisała. Spadek formy?

Madame_7

No dobra to powiedz czy wyszlas za maz :D:D:D
Chyba tak, choc dla mnie to w Draculi bylo lepiej...

byledopiatku

Jeszcze nie :)
Ciut lepiej,ale wiesz... Chyba pieniędzy mu brakuje i pakuje się w takie produkcje.

Madame_7

JESZCZE!!! Czyli cos jest na rzeczy,laf story YAY :D:D:D
Dracula mi sie nawet podobal, ale w porownaniu do Tudorow no to spadek formy jest :(

byledopiatku

Wiesz, życie różne niespodzianki przygotowało :)
Oj w porównaniu z Tudorami to jest przepaść...

Madame_7

Fajny jest? :D:D:D
Daj spokoj... Szkoda :( ale miejmy nadzieje, ze bedzie lepiej :D

byledopiatku

Najlepszy pod słońcem :)
To jakieś nowsze (chyba) zdjęcie http://24.media.tumblr.com/944b95f35b62a834c3716e778d0d479a /tumblr_n4qjxlW5Et1toegbyo1_500.jpg

Madame_7

No to gratuluje :D Czlowiek czesto znika ze swiata jak sie zakocha :D:D:D
Calkiem nie zle.....

tequila_s

Oglądałam TO i znów rozczarowanie. Odcinek jeszcze gorszy od poprzedniego. Ale widziałam promo do następnego i tam się w końcu zapowiada ciekawa akcja.. z udziałem Mikaela.

tequila_s

Zgadzam się, wieje straszną nudą. Szkoda, że Kieran przed śmiercią nie zabił Cami, która jest strasznie nudna:/

tequila_s

Ja mam zaległych 7 odcinków xD

Kate123

Łoo to Ci się narobiły niezłe zaległości :DDD Więc teraz tylko ja jestem ze wszystkim na bieżąco (prawie xD), że wciąż zaczynam nowe seriale :P

tequila_s

Właśnie, nazbierało mi się, niestety :P Jeszcze taką sytuację mam z SN i HoD, TVD na razie sobie daruję, poczekam na koniec i wtedy na raz obejrzę te głupoty :D A reszta prawie na bieżąco :) Zazdroszczę Ci, że się tak wyrabiasz ze wszystkim :D

Kate123

Dużo seriali mi się pokończyło tak na amen, a i dużo ma też hiatus do lata lub jesieni, więc musiałam jakoś pustkę zapełnić ^^ Tym bardziej, że na kilka tygodni zostałam sama.
Supernatural jest fajniejsze niż TO w tej chwili, więc je nadrabiaj w pierwszej kolejności :) Chociaż ostatni odcinek też nie był za specjalny :( No ale to tylko 2 odcinki na cały sezon takie mniej ciekawe były. A w TO ostatnio wszystkie są nudne i zamulaszcze.
O TVD się nawet nie wypowiem, bo moje zaległości są prawie całosezonowe, których i tak nie mam zamiaru nadrabiać :P Już wolę nowe seriale oblukać :D