PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122065
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

jeśli jeszcze ktoś chce tu gadać o serialach..

tequila_s

WHAAAAAAAAAAT??!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?

Kate123

Co tam?? Masz na myśli Arrow? Bo ja dopiero za chwilkę zabieram się za odcinek.

tequila_s

Tak, Arrow. Powodzenia z oglądaniem, bo ten odcinek dosłownie miażdży. Mam nadzieję, że będziesz wieczorem, bo ja teraz wychodzę, a koniecznie muszę z kimś pogadac, bo zwariuję :P

Kate123

Właśnie mi się kończy ładować i za moment oglądam ;) Okay, to jesteśmy umówione na wieczór, jak wrócę z przejażdżki rowerowej :)

tequila_s

To super :) Lecę i jeszcze raz powodzenia w oglądaniu :)

Kate123

NOOOOOOOOPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((((((((((((((((

tequila_s

Mówiłam :((((((((((

Kate123

Ale płakałam na tym odcinku :( Wolałabym wybór pomiędzy siostrami z wyborem na Sarę, a nie tak jak było :( I to w takim momencie, kiedy Moira powiedziała, że wie i w ogóle jak się pogodzili z Olim :(
Thea :((
A Roy... NOPE :(
Sarah pewnie wróci z posiłkami, z Nyssą i ta Ligą zabójców.
Ciekawe kiedy scenarzyści dadzą nam poznać małego Arrowka :)

Piękną nutkę dali http://www.youtube.com/watch?v=gO_KyTtJg10 <3

tequila_s

SPOILERYSPOILERYWłaśnie to mnie wkurzyło. Jak się już zaczęło układac z Moirą i w ogóle, że ona wiedziała, to odstawili takie coś... Spodziewałam się, że Slade da Oliverowi wybór, ale nie przyszło mi do głowy, że będzie aż tak dramatyczny. Okrutne to było. W ogóle cały odcinek był taki dramatyczny. Chociaż cieszę się, że Sara z nim zerwała. I cała akcja z dzieckiem. Wow, to mi w ogóle do głowy nie przyszło :D SPOILERYSPOILERY

Kate123

Trzeba przyznać, że scenarzyści Arrow potrafią zaskoczyć! Nie spodziewałam się w tym odcinku żadnej śmierci. Już zapomniałam, że w pierwszym sezonie uśmiercili Tommy'ego i że w końcówce tego też nam kogoś zabiorą :(
Slade to dopiero jest prawdziwy villain. Jestem teraz rozbita, bo za to co zrobił, to chciałabym, by Oli szybko go uśmiercił, ale z drugiej strony, fajnie by było, gdyby został w serialu jak najdłużej.
Skoro nie będzie przez jakiś czas Sary, to jak myślisz? W końcu doczekamy się Olicity, czy będzie jednak z Laurel?

Kate123

Kate, ostatnii odcinek OUAT mnie zabil i nie zyje....

byledopiatku

Mnie też, szczególnie końcówka i w ogóle :D

Kate123

Ogladam i przestac nie moge... http://www.youtube.com/watch?v=07iwZQawSIk
A jak zaraz nie znajde podkladu muzycznego to na pewno umre...

byledopiatku

asdfghjhgfdssdf OTP <3

Kate123

No po prostu sie nie da... Oni sa cudni, na rowni z Em i Hookiem.... Ja pierdu... Co to sie w ogole dzieje, ze forum takie puste?
Czyzbysmy dorosly?

byledopiatku

Uwielbiam ich :)
Na to wygląda :D Ja mam tyle serialowych zaległości, że masakra :D

Kate123

Ja to samo, chyba teraz moje dwa najwieksze shipy...
Jejku ja nie chce byc dorosla to jest takie bez sensu....LOL

byledopiatku

Nowy odcinek też Cię zabije... I CAN'T

Kate123

Czyli, ze cudowny?

Kate123

Mowisz o tym :D http://www.youtube.com/watch?v=xSj36ps7UXc

byledopiatku

Cudna scena. W ogóle cały odcinek był świetny!

tequila_s

Ten serial mnie wykonczy, teraz chyba moj ukochany...

byledopiatku

Mam tak samo. Ale u mnie jest jeszcze kilka seriali, które cenię sobie na równi z OUaT ;)

tequila_s

Ja mialam malo czasu na ogladnie ostatnio i to jedyny z ktorym jestem na biezaco O.o

byledopiatku

Ja ostatnio się cieszyłam, że mam wszystko ogarnięte, ale znów przez weekend nawet nie włączałam prawie lapa, a już nie wspomnę o oglądaniu seriali :P Dziś tylko Orphan Black, GoT i OUaT obejrzałam, a na resztę nie mam ochoty.

tequila_s

Ja ze wszystkim jestem w czarnej dupie.... W ogole gdzie teraz ogladasz bo chyba mnie denerwuja na i i t v...

byledopiatku

Wkulwiłam się jak zabrali mi maxa :/ Teraz oglądam albo na kinomanie, albo nadal na ii tv- skacząc po jakiś linkach, które są dostępne. Najczęściej wybieram s c s . p l albo p l a y e d . t o bo one najszybciej mi się ładują.

tequila_s

Ja już nawet nie liczę zaległości, bo bym się załamała xD

Kate123

ja też xD oglądam tylko tvd i OB a z resztą się pożegnałam, chociaż w sumie i tak nie było tego za wiele.

Ja mam w TVD już dwa zaległe odcinki xD Tak zawsze na bieżąco jestem z Arrow i OUAT, bo to oglądam praktycznie rano od razu i właśnie OB, The Following i GoT, tak góra 1-2 dni później. A reszta masakra xD Chyba, że mam wenę :D

Kate123

nie musisz się spieszyć z TVD xD chociaż ostatnio miałam nawet łzy w oczach na odcinku, ale to było w ten piątek, soł... ja włączam odcinek (bo to piątek, bo w piątek od 3 lat zawsze oglądałam tvd) i robię w tym samym czasie mnóstwo innych rzeczy, ale jakoś jednak się nie odzwyczaję :P
U mnie troche progres bo już nawet nie dodaję sobie seriali do listy "do obejrzenia" bo i tak wiem, że się nie zbiorę żeby zacząć coś nowego. Chociaż kusiło mnie ostatnio Arrow i HoD. Ale jeszcze mam NG do nadrobienia..

Chcę sobie poczekac na wszystkie i w wolnej chwili obejrzec xD Piątek :( I jak tam? :( Ja się odzwyczaiłam, serio :D Chociaż też zawsze w piątki od tylu lat oglądałam. Normalnie nie wierzę, że mi się udało :D No ale w sumie nic dziwnego, bo zniszczyli ten serial jak dla mnie strasznie. Jak będziesz miała czas to Arrow naprawdę polecam, jeśli oczywiście lubisz takie klimaty :)

Kate123

trochę lepiej, chociaż teraz ciągle męczę "rewind" diane birch i odgrywam wszystko w głowie again and again and again;) gratuluję :D dla mnie też zniszczyli, ale jednak coś mnie jeszcze trzyma:) chociaż prawdę mówiąc nie mam pojęcia o czym jest ten sezon. z każdego odcinka pamiętam tylko Enzo.
spróbuję obejrzeć :)

To jest właśnie najgorsze, że ciągle się o tym myśli :( Nie wiem, czy dzisiaj zdążę, ale jak nie, to jutro (jeśli oczywiście chcesz) relacja z dzisiaj, w końcu to poniedziałek :D Mnie też coś trzyma, więc na pewno w końcu nadrobię te odcinki, ale już ta cała magia zniknęła. Ja tak samo xD Kompletnie nie mam pojęcia, co było w poprzednich odcinkach, a przecież kiedyś znałam większośc scen na pamięc :D
O to super :)

Kate123

jasne, że chcę! przepraszam, że jeszcze nie odpisałam na tamtego, ale obiecuję że jutro już napiszę coś na pewno :)
haha, no dokładnie. Pamiętam, że fryzury Damona mogłysmy po odcinkach rozpoznawać, so... :D

Nie ma problemu, bo naprawdę przesadziłam z ilością :D Odpiszesz, kiedy będziesz miała czas :)
A teraz? :D Już bym tego nie potrafiła. Z jednej strony to smutne, a z drugiej po prostu nie chcę mi się wierzyc, że miałam kiedyś taką obsesję xD

OMG, nie uwierzysz od kogo dostałam przed sekundą sms-a xD BYE

Kate123

umarłabym :D + przeczytałam maila awwwwwwwww

Jeszcze dzisiaj miałam pewną sytuację, zaraz Ci napiszę :D

Kate123

to czekaj chwilkę, bo ja jestem w trakcie pisania :)

Oki :)

Kate123

trochę mi to zajęło, ale już poszło :)

Biorę się za czytanie :)

Już się zabieram za odpisywanie :)

Kate123

Ja się załamię w następnym tygodniu. W środę wyjeżdżam na długi weekend i wracam dopiero w poniedziałek wieczorem. Zero oglądania, a napiszę tylko, że w poniedziałki mam 7 nowych odcinków, albo 8 jeśli zacznę w końcu Believe :P Utonę w zaległościach i już nie wypłynę ;D Ale to musiało prędzej czy później nastąpic, zbliża się lato, a latem nie chce mi się siedziec w domu, więc i oglądanie spadnie do minimum ^^

tequila_s

Mogę się założyc, że i tak mimo wszystko będziesz miała mniej zaległości niż ja :D W ogóle straciłam ostatnio wenę na wiele seriali. Dobrze, że już się kończą, to może w końcu nadrobię :D

Kate123

Oj nie tym razem kochana :D Podejrzewam, że będę miała górę zaległości przy tej ilości seriali jaką teraz mam :P A poza tym po powrocie wątpię, bym od razu przysiadła się do seriali. Będę miała inne rzeczy na głowie ^^

byledopiatku

Dokładnie o tym :D

Kate123

Kill me Kate.... Ten serial jest cudowny....

byledopiatku

I know :) I ten cudowny OTP <3 Oglądam zawsze od razu i chociaż tu nie mam zaległości :D I w Arrow :) Chciałam jeszcze dzisiaj obejrzec GoT, ale już chyba nie dam rady.