Tak, Arrow. Powodzenia z oglądaniem, bo ten odcinek dosłownie miażdży. Mam nadzieję, że będziesz wieczorem, bo ja teraz wychodzę, a koniecznie muszę z kimś pogadac, bo zwariuję :P
Właśnie mi się kończy ładować i za moment oglądam ;) Okay, to jesteśmy umówione na wieczór, jak wrócę z przejażdżki rowerowej :)
Ale płakałam na tym odcinku :( Wolałabym wybór pomiędzy siostrami z wyborem na Sarę, a nie tak jak było :( I to w takim momencie, kiedy Moira powiedziała, że wie i w ogóle jak się pogodzili z Olim :(
Thea :((
A Roy... NOPE :(
Sarah pewnie wróci z posiłkami, z Nyssą i ta Ligą zabójców.
Ciekawe kiedy scenarzyści dadzą nam poznać małego Arrowka :)
Piękną nutkę dali http://www.youtube.com/watch?v=gO_KyTtJg10 <3
SPOILERYSPOILERYWłaśnie to mnie wkurzyło. Jak się już zaczęło układac z Moirą i w ogóle, że ona wiedziała, to odstawili takie coś... Spodziewałam się, że Slade da Oliverowi wybór, ale nie przyszło mi do głowy, że będzie aż tak dramatyczny. Okrutne to było. W ogóle cały odcinek był taki dramatyczny. Chociaż cieszę się, że Sara z nim zerwała. I cała akcja z dzieckiem. Wow, to mi w ogóle do głowy nie przyszło :D SPOILERYSPOILERY
Trzeba przyznać, że scenarzyści Arrow potrafią zaskoczyć! Nie spodziewałam się w tym odcinku żadnej śmierci. Już zapomniałam, że w pierwszym sezonie uśmiercili Tommy'ego i że w końcówce tego też nam kogoś zabiorą :(
Slade to dopiero jest prawdziwy villain. Jestem teraz rozbita, bo za to co zrobił, to chciałabym, by Oli szybko go uśmiercił, ale z drugiej strony, fajnie by było, gdyby został w serialu jak najdłużej.
Skoro nie będzie przez jakiś czas Sary, to jak myślisz? W końcu doczekamy się Olicity, czy będzie jednak z Laurel?
Ogladam i przestac nie moge... http://www.youtube.com/watch?v=07iwZQawSIk
A jak zaraz nie znajde podkladu muzycznego to na pewno umre...
No po prostu sie nie da... Oni sa cudni, na rowni z Em i Hookiem.... Ja pierdu... Co to sie w ogole dzieje, ze forum takie puste?
Czyzbysmy dorosly?
Ja to samo, chyba teraz moje dwa najwieksze shipy...
Jejku ja nie chce byc dorosla to jest takie bez sensu....LOL
Ja mialam malo czasu na ogladnie ostatnio i to jedyny z ktorym jestem na biezaco O.o
Ja ostatnio się cieszyłam, że mam wszystko ogarnięte, ale znów przez weekend nawet nie włączałam prawie lapa, a już nie wspomnę o oglądaniu seriali :P Dziś tylko Orphan Black, GoT i OUaT obejrzałam, a na resztę nie mam ochoty.
Ja ze wszystkim jestem w czarnej dupie.... W ogole gdzie teraz ogladasz bo chyba mnie denerwuja na i i t v...
Wkulwiłam się jak zabrali mi maxa :/ Teraz oglądam albo na kinomanie, albo nadal na ii tv- skacząc po jakiś linkach, które są dostępne. Najczęściej wybieram s c s . p l albo p l a y e d . t o bo one najszybciej mi się ładują.
ja też xD oglądam tylko tvd i OB a z resztą się pożegnałam, chociaż w sumie i tak nie było tego za wiele.
Ja mam w TVD już dwa zaległe odcinki xD Tak zawsze na bieżąco jestem z Arrow i OUAT, bo to oglądam praktycznie rano od razu i właśnie OB, The Following i GoT, tak góra 1-2 dni później. A reszta masakra xD Chyba, że mam wenę :D
nie musisz się spieszyć z TVD xD chociaż ostatnio miałam nawet łzy w oczach na odcinku, ale to było w ten piątek, soł... ja włączam odcinek (bo to piątek, bo w piątek od 3 lat zawsze oglądałam tvd) i robię w tym samym czasie mnóstwo innych rzeczy, ale jakoś jednak się nie odzwyczaję :P
U mnie troche progres bo już nawet nie dodaję sobie seriali do listy "do obejrzenia" bo i tak wiem, że się nie zbiorę żeby zacząć coś nowego. Chociaż kusiło mnie ostatnio Arrow i HoD. Ale jeszcze mam NG do nadrobienia..
Chcę sobie poczekac na wszystkie i w wolnej chwili obejrzec xD Piątek :( I jak tam? :( Ja się odzwyczaiłam, serio :D Chociaż też zawsze w piątki od tylu lat oglądałam. Normalnie nie wierzę, że mi się udało :D No ale w sumie nic dziwnego, bo zniszczyli ten serial jak dla mnie strasznie. Jak będziesz miała czas to Arrow naprawdę polecam, jeśli oczywiście lubisz takie klimaty :)
trochę lepiej, chociaż teraz ciągle męczę "rewind" diane birch i odgrywam wszystko w głowie again and again and again;) gratuluję :D dla mnie też zniszczyli, ale jednak coś mnie jeszcze trzyma:) chociaż prawdę mówiąc nie mam pojęcia o czym jest ten sezon. z każdego odcinka pamiętam tylko Enzo.
spróbuję obejrzeć :)
To jest właśnie najgorsze, że ciągle się o tym myśli :( Nie wiem, czy dzisiaj zdążę, ale jak nie, to jutro (jeśli oczywiście chcesz) relacja z dzisiaj, w końcu to poniedziałek :D Mnie też coś trzyma, więc na pewno w końcu nadrobię te odcinki, ale już ta cała magia zniknęła. Ja tak samo xD Kompletnie nie mam pojęcia, co było w poprzednich odcinkach, a przecież kiedyś znałam większośc scen na pamięc :D
O to super :)
jasne, że chcę! przepraszam, że jeszcze nie odpisałam na tamtego, ale obiecuję że jutro już napiszę coś na pewno :)
haha, no dokładnie. Pamiętam, że fryzury Damona mogłysmy po odcinkach rozpoznawać, so... :D
Nie ma problemu, bo naprawdę przesadziłam z ilością :D Odpiszesz, kiedy będziesz miała czas :)
A teraz? :D Już bym tego nie potrafiła. Z jednej strony to smutne, a z drugiej po prostu nie chcę mi się wierzyc, że miałam kiedyś taką obsesję xD
Ja się załamię w następnym tygodniu. W środę wyjeżdżam na długi weekend i wracam dopiero w poniedziałek wieczorem. Zero oglądania, a napiszę tylko, że w poniedziałki mam 7 nowych odcinków, albo 8 jeśli zacznę w końcu Believe :P Utonę w zaległościach i już nie wypłynę ;D Ale to musiało prędzej czy później nastąpic, zbliża się lato, a latem nie chce mi się siedziec w domu, więc i oglądanie spadnie do minimum ^^
Mogę się założyc, że i tak mimo wszystko będziesz miała mniej zaległości niż ja :D W ogóle straciłam ostatnio wenę na wiele seriali. Dobrze, że już się kończą, to może w końcu nadrobię :D
Oj nie tym razem kochana :D Podejrzewam, że będę miała górę zaległości przy tej ilości seriali jaką teraz mam :P A poza tym po powrocie wątpię, bym od razu przysiadła się do seriali. Będę miała inne rzeczy na głowie ^^