No tak, taki który już zawsze będzie zły, a potem będzie płacz jak Bella go zostawi. Podoba mi się Will, ciekawe co on tam kombinuje. Myślałam, że zaprowadzą go do tej zamarzniętej żeby ją pocałował, bo czy przypadkiem Will nie podkochiwał się w Marion?:D
Sceny Emmy i Hooka były cudowne :D Uwielbiam Willa, on był w OUAT in Wonderland i pokochałam go całym sercem :D
Nie wiedzialam ze takie cos istnieje;) nie chce zaczynac kolejnego serialu,cos waznego z nim zwiazanego musze wiedziec? A byl tam Kapelusznik?:D on byl super
Jutro The 100
http://38.media.tumblr.com/f74a1634109e3406041c6faec4174a6f/tumblr_mfmuyzyscb1r0 p7xuo2_250.gif
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CznhBZUdngM Elena:DDDDDDD Teraz będzie wszystkich pouczać, no nie mogę xD
Miałem dzisiaj zacząć oglądać szósty sezon a Ty tutaj na wstępie mi go obrzydzasz :D
https://www.youtube.com/watch?v=Pk3huxUUsno umieram, ten sezon będzie genialny
omg, przypomniała mi się Kate w Lost i sukienka od Bena po tym jak ich porwali..... i'm dead
http://31.media.tumblr.com/ef699bf43055512f5c95e44d69f727f1/tumblr_inline_ndtc6g ZBpp1r72lv9.gif
Ja tak samo :D ta seria jest poki co swietna :D Kocham Jessice :D
Obejrzalam TO, kocham coraz bardziej klayley i juz sie nie wylecze :D
Nie wiem jak to będzie w 5 sezonie bez niej, mam nadzieję że jeszcze da się przekonać. Kocham ten serial, nie chcę żeby się kończył :( Wprawdzie ma być American Crime Story, ale ja wolę horror :P
Ja też:D
Ja tez go kocham :D ale bez Jessici to juz nie bedzie to samo, ja tez licze na to, ze jednak da sie przekonac...
To dobrze, bo jakbym byla sama z moim uwielbieniem to bym sie wkurzyla :D
Julka nie musi pisac nowego scenariusza,odswiezy troche pierwszy sezon i gotowe;) ale na ten serial znowu czekam,a z poprzednim sezonem bywalo ciezko. Za to chyba daruje sobie TO.
Ten sezon jest tak dobry:D Nie spodziewałam się takiego zwrotu, a właściwie zwrotów:D Rodzina Salvatorów się powiększa i nie- Elena nie jest w ciąży ze Stefanem:D
"Sztuczna Elena" - dlatego rozwala mnie jak ludzie piszą, że po wymazaniu pamięci wróciła stara dobra Elena. Z której strony?:D Niech sobie obejrzą 1,2 i 3 sezon i mi powiedzą gdzie widzą podobieństwo, bo ja go nie widzę. Tamta Elena była naturalna i dojrzała, ta jest całkowitym przeciwieństwem. Obecna Elena zachowuje się tak samo jak w 5 sezonie, czyli wtedy kiedy kochała Damona. Jest teraz szczęśliwa, mówią. Z Damonem też była, mogę przytoczyć z 10 cytatów ze słowem "happy", nawet jeden z ust samej Bonnie. Tylko że wtedy była prawdziwie szczęśliwa, szczęście które teraz odczuwa jest fałszywe. Pieprzą takie głupoty że aż głowa boli, a prawda jest taka, że po prostu Deleny nie lubią.
This! Nie pamiętam, żeby w poprzednich sezonach tak się zachowywała. Ale cóż, ktoś chyba widzi znowu nadzieję na epicką Stelenę i tak teraz będą wyglądały interpretacje.
Czy to możliwe, że już w następnym odcinku Damon wróci do domu?
6x05 "Ostatecznie Damon (Ian Somerhalder) i Bonnie (Kat graham) dokonują ważnego odkrycia, któe wpływa na ich plan powrotu do domu."
Do tej pory w każdym opisie był Bamon, ale w opisie do 5x06 już ich nie ma. Za to jest coś takiego:
- "W międzyczasie Elena musi uporać się z konsekwencjami swoich czynów" - może chodzi o to wymazanie, wiadomo że coś pójdzie nie tak, z jakiegoś powodu Alaric nie będzie mógł przywrócić jej wspomnień
- "Ostatecznie Damon jest zdeterminowany, by wziąć sprawy w swoje ręce, gdy dostaje zasmucającą wiadomość" - może chodzi o Elenę, a może chodzi o to że Bonnie nie udało się powrócić
No i w dodatku Elena dowiedziała się już prawdy ,nie sądziłam że to tak szybko nastąpi.
Nie wierzę, że to piszę, ale ten sezon jest naprawdę dobry :P
Nie czytam spoilerów, bo za bardzo nie mam kiedy, zresztą, bez tej wiedzy lepiej się ogląda. Ale z tego, co tu wrzuciłaś, wydaje mi się, że już mogą w końcu wrócić. Może faktycznie coś pójdzie nie tak z Bonnie, ale bardziej obstawiam, że chodzi o wspomnienia Eleny. No bo skoro tyle cyrków było, żeby wymazać miłość do Damona z pamięci Eleny, to nie wydaje mi się, że teraz jedno słówko Riczka wystarczy.
Dobrze, że się dowiedziała, bo już nie mogłam słuchać tego co o Damonie mówiła :/
Jest jest jest:D i dodali tyle nowych dobrych postaci,ten Malakai-Kai- oby nie zabili go za szybko:D najlepsze ze gdyby Elena w kolejnym odcinku zginęla to nawet nie zauwazylabym;) ten serial bylby lepszy bez Niny Dobrev. Moglaby pojawiac sie co jakis czas jak Tyler skoro nie ma juz nic ciekawego do roboty.
Oj tak :D Car się ogarnęła, jest Enzo, Kai, Bamon ma świetne sceny, Riczek :) Ja mam ostatnio alergię na Ninę i chyba zaczyna się przenosić na Elenę :P
Jaki fajny jest Damon bez niej,kto by pomyślał ze Bonnie tak dobrze na niego wpłynie;) mam tylko nadzieję,ze jakis geniusz nie wpadbie na ich romans;) za to nie mogę sie doczekac jakichs dalszych scen Enzo i Karolinki:D jak on złowrogo wyglądał jak tak siedział w tym odcinku. Szkoda ze tylko właściwie mignął. Znowu wyczekuję kolejnego odcinka:D
Odcinki są tak interesujące, że kwestie Eleny i wszystko co związane z nią jest po prostu nudne.
Jak bardzo się cieszę, że w końcu były retrospekcje z tego momentu, w którym Damon obiecał Stefanowi eternity of misery :D
Sądziłam, że Damon wróci i Elena zrobi wielkie oczy, a wszyscy będą siedzieć cicho, ale nie, dobrze że już właściwie po 2 odcinkach się dowiedziała. Ale czy to będzie takie proste, że Damon wróci, Elena będzie chciała odzyskać wspomnienia i one wrócą? Na bank nie...
To dobrze,Damon bedzie robil podchody na nowo (jak juz przetrawi to ze Elena ma go za potwora),a to bedzie ciekawe;)
może wspomnień nie da się przywrócić i to jest ta zasmucająca wiadomość?
Kurde, ale na bank wróci w następnym odcinku... ten moment w zwiastunie, gdy wylatuje do góry.. chyba nie przenosi się w inne miejsce, prawda? tylko wraca...
btw, kocham scenę gdy Ric rozmawia z Jerem o tym "keep going", matko tak bardzo za nim tęskniłam....
Ale najważniejsze jest, że ona wie. Bo wyobrażałam sobie jak to by wyglądało Damon wraca, szczęśliwy chce ją przytulić albo pocałować, a ona go odpycha z nienawistnym spojrzeniem... :( A tak przynajmniej będzie wiedziała, że go kochała i od razu powie mu o tym co zrobiła. Mam nadzieję, że Plackowa oglądała The Vow i ładnie poprowadzi ten wątek:D
Nie, na pewno wróci. Gdyby go wysłali jeszcze w inne miejsce, to zrobiłoby się niezłe zamieszanie.
Ale mam nadzieję, że te wspomnienia wrócą KIEDYŚ, bo są zbyt piękne, żeby przepadły :( Jakieś wyjście musi być... I ciekawe czy Elena będzie w ogóle chciała o nie walczyć, skoro jest teraz "szczęśliwa".
Może Damon wróci, a Bonnie tam zostanie? I dlaczego w ogóle Bonnie tam jest? Kai ma tam swoje więzienie, Damon piekło, a Bonnie? coś przeoczyłam, czy to nie ma znaczenia?
O to się nie boję, na pewno wrócą:) Jeżeli by nie chciała walczyć, to Damon by to zaakceptował, wtedy nie byłoby wątku, koniec Deleny, koniec trójkąta:P Także o te dwie rzeczy bym się nie bała. Boję się za to że będą to ciągnąć na siłę do finału:/
Na pewno ktoś zostanie, muszą jakoś to dalej ciągnąć. A wszystko wskazuje na to, że to Damon się wydostanie.
Najbardziej zabolalo mnie jak Alaric usunal wspomnienie z pierwszego tańca,że niby Elena schodzi a tam nikogo nie ma. To jedna z moich ulubionych scen. Dobrze,ze chociaz Damon bedzie ja wlasciwie pamietal.
moja też :( może być pełno ładnych scen między nimi, ale ta jest wyjątkowa i tak już zostanie :D
nie mogę uwierzyć w to, że ten sezon jest tak dobry. Ciągle myślę o tym, co będzie dalej, co z Bonnie, co dalej z tymi wspomnieniami, z Trippem, który będzie polował na wampiry, po której stronie znajdzie się Matt, o Alaricu, ENZO, Carenzo, omg no tyle rzeczy mnie teraz interesuje, że znów zacznę odliczać do następnych odcinków :D
Ej nigdy sie nie jaram takimi rzeczami, ale Kluska ozenil sie z Matka Bonnie :D jak zwykle jest grubo po terminie, ale wlasnie przeczytalam :D
Haha kurde ja chyba powinnam zaczac czytac jakiegos pudla czy cos :D boze co za strata dla mojej osoby :D
Mam powazna zagwozdke i nie wiem czy wlaczac TVD czy nie, bo sie zdenerwuje.
Nie przejmuj się, ja tego też nigdy nie ogarniam i później jestem wielce zdziwiona jak coś takiego się okaże :D
Oglądaj :)