Pragnę powiadomić, iż pierwsza część naszego spoilerowego wątku osiągnęła maksymalną ilość postów. Tysięczna wiadomość należała do użytkowniczki Evarini ;) Kielich krwi Bonnie dla Ciebie :D
Tym samym zakładam drugą część tematu.
Zapraszam do dzielenia się informacjami o nadchodzących odcinkach.
Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli zwiastunów odcinka "The Last Day", którego premiera zapowiedziana jest na 28 kwietnia zapraszam w poniższe linki:
- krótki http://www.youtube.com/watch?v=FFQWzHLv7Hk&feature=playe...
- rozszerzony http://www.youtube.com/watch?v=92jypmdD9sk&feature=playe...
Pozdrawiam :)
Blush to było piękne :D Fajna scena z Damonem i Męczydupą.
A scena jak Damon tańczył z Eleną była boska, Elena zupełnie inaczej patrzyła na Damona. I zauważcie jak zareagowała, kiedy powiedział jej o swoich ruchach xD
W ogóle jakaś weselsza była. Damon chciał żeby na chwilę zapomniała że gdzieś w tłumie czai się na nią wampir, który chce ją zabic. I mu się udało, szkoda, że ta scena była taka krótka. Śmieszne było jak się wygłupiał. A Stefan umie się tylko martwic
Szukałem czegoś na wzór Roswell w kręgu tajemnic , zobaczyłem trailer vampire diaries nie był przekonywujacy. Włączyłem 1 odcinek no i się zaczeło przez weekend obejrzałem wszystkie odcinki 1 i 2 sezonu do 19 - jeden za drugim . Serial przypadł mi do gustu - tyle tylko że jeszcze 3 odcinki i koniec sezonu 2 . Mam nadzieje że sezon 3 powstanie ,...........
To szybko poszło, w weekend wszystkie odcinki?? Teraz będziesz musiał czekac. Też tak oglądałam po 3 dziennie, a teraz siedze tydzień i czekam:/ Zacznie się kolejna sesja i nie będę miec co oglądac, będę musiała się uczyc:D Będzie 3 sezon ale pewnie po wakacjach
Przez weekend 41 odcinków??? Ło matko, a wliczałeś może w to piątek jeszcze? Toż to prawie 30 godzin oglądania...
Zostały tylko dwa odcinki do końca sezona a potem koniec:( TRZECIEGO SEZONU NIE BĘDZIE!!!
O czym Ty mówisz? Właśnie The CW przedłużyło TVD na 3 sezon. Mamy potwierdzenie, serial się nie kończy.
coś tam znalazłem o 3 sezonie
"The CW’s smoldering hit, The Vampire Diaries was given an early, official renewal for Season 3 !! In its sophomore season TVD remains the CW’s most-watched show bringing in 4.0 million viewers and leads the network among its target audience of women 18-34."
8 września? Szkoda, że miałam rację, że jednak 3 sezon będzie po wakacjach. Ale z drugiej strony ja będę miec jeszcze miesiąc wakacji więc będę oglądac:D Czyli Damon jeszcze nie umrze, bo przecież 3 sezonu gdzie będzie tylko Męczydupa nikt nie obejrzy. Nie pozabijają też połowy obsady bo ktoś musi tam grac. I Damon będzie miał cały sezon, 21 albo 22 odcinki żeby poprzystawiac się do Eleny:D
No, szkoda, że dopiero po wakacjach. Ja też będę miała jeszcze miesiąc wakacji, więc spokojnie będzie można oglądać :) I w 3 sezonie po prostu musi już coś pójść do przodu z Deleną, bo ileż można oglądać Stelenę i wiecznie nudnego Pierdzi Mączka :D
I tak dobrze, że serial jest emitowany raz tygodniowo, 40 minut to przecież nie aż tak dużo ;)
Ciekawe jak przez trzy (nie dwa) odcinki mieliby rozwiązać wszystkie wątki, na czele z Klausem ;) Toż to niemożliwe.
Tak, dokładnie ja już zaczynam wariować na tym punkcie - przez tych sadystycznych scenarzystów, tak męczyć człowieka:D
pewnie nas zostawia z taka niedopowiedziana scena delenowa na zakonczenie 2 sezonu i dopiero bedzie ;)
Delena musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi BYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To do mojej wypowiedzi ? :P
Bo trochę nie pasuje :P Jakby w 22 odcinku ruszyło coś z Deleną a potem nie było 3 sezonu... to kiepściutko :P
No ale ja pisałam o czymś innym i wyszło nieporozumienie, nieważne :P
Popieram, ale nie wiem co by mogli zrobić żeby Stefan zniknął z serialu a Elena go nie szukała... mógłby go Klaus zauroczyć żeby powiedział Elence coś niemiłego i wypieprzył z Mystic Falls, ale niestety Stefcio pije werbenkę :/
O właśnie... może dostanie wysypki i stwierdzi, że to po niej kończąc tym samym jej picie :D
http://www.vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1595-julie-plec-dla-entertainment-we ekly
stare ale jedno mnie ruszyło :P
"Z uwagi na fakt, że wiele elementów odcinka finałowego skupia się na wydarzeniach, których jeszcze nie widzieliśmy, producenci nie mogą zdradzić szczegółów. Plec mówi jednak, że to co będzie dziać się w finale (i dotyczyć będzie Damona (Iana Somerhaldera) i Eleny (Niny Dobrev)) będzie oznaczać, że trzeci sezon przyniesie ze sobą wiele istotnych zmian.
"Informujemy widownię, że w momencie gdy dobrniemy do trzeciego sezonu wiele rzeczy zmieni się dla naszych postaci oraz w ich życiu" -kontynuuje Plec.- "Jesteśmy podekscytowani, bo to właśnie pokazuje, że seriale ma swoje kierunki i możemy nadal iść ich śladem, bez blokady lub zmęczenia [opowieścią]. Nadal będziemy snuć historie. "
Powiem tak. Wygląda to na tyle obiecująco, że boję się, iż znowu nastawię się na nie wiadomo co, a dostanę jakiś ochłap... :P
Zawsze wygląda obiecująco, a później wielkie rozczarowanie. Ale teraz to mam nadzieję, że w końcu będzie Nam dane odpocząć od Steleny. Co prawda nie w 2 sezonie, bo nawet w ostatnim odcinku Nam Steleny nie darują, ale 3 sezon będzie należał do Deleny :P
Przecież nie da się nie zauważyć , że co najmniej 60% widzów pragnie Deleny. Scenarzyści powinni wziąć sobie to do serca;)
Z jednej strony - tak. Z drugiej, co by z nich byli za scenarzyści, gdy ulegali naciskom xD
mysle, ze musza sluchac glosow widzow (oczywiscie nie wszystkich), bo to przeciez od nich zalezy powodzenie serialu.
Acha... wszyscy nastawią się na namiętny pocałunek, a tu... Elena ledwie muśnie go w policzek, ze słowami: "Dzięki za pomoc Damonie", albo coś w ten deseń xD.