Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122877
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

SPOILERY cz. 2

użytkownik usunięty

Pragnę powiadomić, iż pierwsza część naszego spoilerowego wątku osiągnęła maksymalną ilość postów. Tysięczna wiadomość należała do użytkowniczki Evarini ;) Kielich krwi Bonnie dla Ciebie :D
Tym samym zakładam drugą część tematu.
Zapraszam do dzielenia się informacjami o nadchodzących odcinkach.

Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli zwiastunów odcinka "The Last Day", którego premiera zapowiedziana jest na 28 kwietnia zapraszam w poniższe linki:

- krótki http://www.youtube.com/watch?v=FFQWzHLv7Hk&feature=playe...
- rozszerzony http://www.youtube.com/watch?v=92jypmdD9sk&feature=playe...

Pozdrawiam :)

Vampirefan_2

Nie tylko Ty :)

ocenił(a) serial na 10
Kate123

Blush to było piękne :D Fajna scena z Damonem i Męczydupą.
A scena jak Damon tańczył z Eleną była boska, Elena zupełnie inaczej patrzyła na Damona. I zauważcie jak zareagowała, kiedy powiedział jej o swoich ruchach xD

AnneBoleyn1536

W ogóle jakaś weselsza była. Damon chciał żeby na chwilę zapomniała że gdzieś w tłumie czai się na nią wampir, który chce ją zabic. I mu się udało, szkoda, że ta scena była taka krótka. Śmieszne było jak się wygłupiał. A Stefan umie się tylko martwic

ocenił(a) serial na 9
Kate123

Szukałem czegoś na wzór Roswell w kręgu tajemnic , zobaczyłem trailer vampire diaries nie był przekonywujacy. Włączyłem 1 odcinek no i się zaczeło przez weekend obejrzałem wszystkie odcinki 1 i 2 sezonu do 19 - jeden za drugim . Serial przypadł mi do gustu - tyle tylko że jeszcze 3 odcinki i koniec sezonu 2 . Mam nadzieje że sezon 3 powstanie ,...........

ocenił(a) serial na 7
speed664

powstanie, spokojna glowa:)

speed664

To szybko poszło, w weekend wszystkie odcinki?? Teraz będziesz musiał czekac. Też tak oglądałam po 3 dziennie, a teraz siedze tydzień i czekam:/ Zacznie się kolejna sesja i nie będę miec co oglądac, będę musiała się uczyc:D Będzie 3 sezon ale pewnie po wakacjach

ocenił(a) serial na 6
speed664

O, kolega dał czadu widzęXD

użytkownik usunięty
speed664

Przez weekend 41 odcinków??? Ło matko, a wliczałeś może w to piątek jeszcze? Toż to prawie 30 godzin oglądania...

ocenił(a) serial na 6

Zostały tylko dwa odcinki do końca sezona a potem koniec:( TRZECIEGO SEZONU NIE BĘDZIE!!!

Vampirefan_2

O czym Ty mówisz? Właśnie The CW przedłużyło TVD na 3 sezon. Mamy potwierdzenie, serial się nie kończy.

Evarini

Dokładnie, będzie 3 sezon najprawdopodobniej od 8 września.

ocenił(a) serial na 9
Kate123

coś tam znalazłem o 3 sezonie

"The CW’s smoldering hit, The Vampire Diaries was given an early, official renewal for Season 3 !! In its sophomore season TVD remains the CW’s most-watched show bringing in 4.0 million viewers and leads the network among its target audience of women 18-34."

ocenił(a) serial na 6
speed664

Uff, kamien z serduchaXD

Kate123

8 września? Szkoda, że miałam rację, że jednak 3 sezon będzie po wakacjach. Ale z drugiej strony ja będę miec jeszcze miesiąc wakacji więc będę oglądac:D Czyli Damon jeszcze nie umrze, bo przecież 3 sezonu gdzie będzie tylko Męczydupa nikt nie obejrzy. Nie pozabijają też połowy obsady bo ktoś musi tam grac. I Damon będzie miał cały sezon, 21 albo 22 odcinki żeby poprzystawiac się do Eleny:D

alien_2

No, szkoda, że dopiero po wakacjach. Ja też będę miała jeszcze miesiąc wakacji, więc spokojnie będzie można oglądać :) I w 3 sezonie po prostu musi już coś pójść do przodu z Deleną, bo ileż można oglądać Stelenę i wiecznie nudnego Pierdzi Mączka :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

A ja mam nadzieję na powrót naszego wilczka :P

Kandara

A w szczególności powrót do Caroline :P

użytkownik usunięty
Kate123

Ale to tylko 5 odcinków :P Potem już nie będziecie oglądać ? :D

Będę, ale już z nauką na głowie :P

użytkownik usunięty
Kate123

I tak dobrze, że serial jest emitowany raz tygodniowo, 40 minut to przecież nie aż tak dużo ;)

alien_2

Mam nadzieję, że w 3 sezonie Elena będzie już przyznawać się do swoich uczuć do Damona.

ocenił(a) serial na 6
Evarini

ooo już się bałam ,że tylko 2 odcinki

użytkownik usunięty
Vampirefan_2

Ciekawe jak przez trzy (nie dwa) odcinki mieliby rozwiązać wszystkie wątki, na czele z Klausem ;) Toż to niemożliwe.

ocenił(a) serial na 6

Dwa nie licząctego w czwartek

użytkownik usunięty
Vampirefan_2

No a ja go liczę, bo jeszcze nie został wyemitowany ;)

ocenił(a) serial na 6

No fakt

Jak dla mnie może zostać zagmatwane, byle tylko Delena ruszyła do przodu;)

Madeleine_filmweb

moze nawet ufo wyladowac, jenna okazac sie jednorozcem ale delena musi byc :D:D:D

red_nails

Tak, dokładnie ja już zaczynam wariować na tym punkcie - przez tych sadystycznych scenarzystów, tak męczyć człowieka:D

Madeleine_filmweb

pewnie nas zostawia z taka niedopowiedziana scena delenowa na zakonczenie 2 sezonu i dopiero bedzie ;)

red_nails

I wtedy przez 4 miesiące będzie nad czym myśleć :P

Kate123

to juz widze te szalone wizje tutaj :D

red_nails

Ja też :D

ocenił(a) serial na 6
red_nails

Delena musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi BYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Madeleine_filmweb

To do mojej wypowiedzi ? :P
Bo trochę nie pasuje :P Jakby w 22 odcinku ruszyło coś z Deleną a potem nie było 3 sezonu... to kiepściutko :P

Nie, cały 3 sezon powinien być z mniejszą ilością Stefcia, a z dużą dawką Deleny;) i pierwotnych

użytkownik usunięty
Madeleine_filmweb

No ale ja pisałam o czymś innym i wyszło nieporozumienie, nieważne :P
Popieram, ale nie wiem co by mogli zrobić żeby Stefan zniknął z serialu a Elena go nie szukała... mógłby go Klaus zauroczyć żeby powiedział Elence coś niemiłego i wypieprzył z Mystic Falls, ale niestety Stefcio pije werbenkę :/

Dobry plan na zlikwidowanie Stefcia, może raz zapomni zażyć?

ocenił(a) serial na 6

A może przestanie ją pić bo scenariusz fajny

użytkownik usunięty
Vampirefan_2

O właśnie... może dostanie wysypki i stwierdzi, że to po niej kończąc tym samym jej picie :D

ocenił(a) serial na 10
Madeleine_filmweb

http://www.vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1595-julie-plec-dla-entertainment-we ekly

stare ale jedno mnie ruszyło :P

"Z uwagi na fakt, że wiele elementów odcinka finałowego skupia się na wydarzeniach, których jeszcze nie widzieliśmy, producenci nie mogą zdradzić szczegółów. Plec mówi jednak, że to co będzie dziać się w finale (i dotyczyć będzie Damona (Iana Somerhaldera) i Eleny (Niny Dobrev)) będzie oznaczać, że trzeci sezon przyniesie ze sobą wiele istotnych zmian.

"Informujemy widownię, że w momencie gdy dobrniemy do trzeciego sezonu wiele rzeczy zmieni się dla naszych postaci oraz w ich życiu" -kontynuuje Plec.- "Jesteśmy podekscytowani, bo to właśnie pokazuje, że seriale ma swoje kierunki i możemy nadal iść ich śladem, bez blokady lub zmęczenia [opowieścią]. Nadal będziemy snuć historie. "

ocenił(a) serial na 8
fifi1516

Powiem tak. Wygląda to na tyle obiecująco, że boję się, iż znowu nastawię się na nie wiadomo co, a dostanę jakiś ochłap... :P

ocenił(a) serial na 10
Kandara

Mam podobnie :P

Kandara

Zawsze wygląda obiecująco, a później wielkie rozczarowanie. Ale teraz to mam nadzieję, że w końcu będzie Nam dane odpocząć od Steleny. Co prawda nie w 2 sezonie, bo nawet w ostatnim odcinku Nam Steleny nie darują, ale 3 sezon będzie należał do Deleny :P

Kate123

Przecież nie da się nie zauważyć , że co najmniej 60% widzów pragnie Deleny. Scenarzyści powinni wziąć sobie to do serca;)

ocenił(a) serial na 8
Madeleine_filmweb

Z jednej strony - tak. Z drugiej, co by z nich byli za scenarzyści, gdy ulegali naciskom xD

Kandara

mysle, ze musza sluchac glosow widzow (oczywiscie nie wszystkich), bo to przeciez od nich zalezy powodzenie serialu.

ocenił(a) serial na 6
fifi1516

przynajmniej wiadomo że będzie coś o Delenie

ocenił(a) serial na 8
Vampirefan_2

Acha... wszyscy nastawią się na namiętny pocałunek, a tu... Elena ledwie muśnie go w policzek, ze słowami: "Dzięki za pomoc Damonie", albo coś w ten deseń xD.

Kandara

Nie będzie namiętnych pocałunków, może jakieś kolejne teatralne wyznanie Damona, którego Elena nie doceni. Po ostatnim powinna mu się rzucic na szyję, a ona powiedziała tylko Good night Damon:/