Pragnę powiadomić, iż pierwsza część naszego spoilerowego wątku osiągnęła maksymalną ilość postów. Tysięczna wiadomość należała do użytkowniczki Evarini ;) Kielich krwi Bonnie dla Ciebie :D
Tym samym zakładam drugą część tematu.
Zapraszam do dzielenia się informacjami o nadchodzących odcinkach.
Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli zwiastunów odcinka "The Last Day", którego premiera zapowiedziana jest na 28 kwietnia zapraszam w poniższe linki:
- krótki http://www.youtube.com/watch?v=FFQWzHLv7Hk&feature=playe...
- rozszerzony http://www.youtube.com/watch?v=92jypmdD9sk&feature=playe...
Pozdrawiam :)
Cieszę się ,że to już potwierdzona informacja i będę czekała z niecierpliwością na dalszy obrót akcji ;)
Ale się będzie dłużyłooo...!! :/
ja też nie mogę przekonać się do True Blood. Zostanę jednak przy VD, najwyżej odświeżę sobie 1 sezon :)
Ale jestem ciekawa ostatniego odcinka VD! ze zdjęć wynika że Steleny nam nie odpuszczą, ale mam cichą nadzieję że na płaszczyźnie Elena - Damon zrobimy spore postępy:)
moze te spoilery ze stelena to zmyla, bo w rzeczywistosci nastapi wielki wybuch deleny? :D
oczywiscie watpie w to ale pomarzyc zawsze mozna ;)
Delena nie musi być od razu (chociaż dobrze by było :P), ale żeby chociaż Elena się pokłóciła tak porządnie ze Stefkiem. To by był ogromny postęp :P
Obejrzałam zwiastun True blood i jakoś nie wiem czy oglądac to czy nie. Myślę, że w wakacje za coś się wezmę. Nie oglądałam jeszcze Borgiów, ale to tylko 10 odcinków. True blood ma chyba całkiem inny klimat niż Pamiętniki wampirów, nie widzę tam też żadnych przystojnych facetów;P
TB jest ciekawe, ale trzeba być przygotowanym na mnóstwo scen seksu i dużo przemocy.
A Borgiów też muszę obejrzeć, ale najpierw trzeba licencjat napisać i obronić xD
Polecam Czystą Krew bo zdrowa i pyszna jestXD
Uwielbiam ten wampirzy serial, ale to prawda - full sexu&przemocy więc niektórzy kręcą noskiem...
Pamiętniki są dużoooo łagodniejsze...
Ale fabuła jest wciągająca.
Z początku też miałam wąty, ale potem jak się wkręciłam to masakraXd
Są ładni faceci.
A nawet jak niektórzy stwierdzą, że nie całkiem, to przynajmniej są zaebiści...
Mój EricXD
Laffayete.
Jason dureń.
Tylko Billusia Srusia nie lubię.
Reszta jest cacy;)
Jak dla mnie TB ma genialną czołówkę, ale dalej jakoś tego nie mogę strawić :P
Łe;) a szkoda.
Ja się przekonałam po 5 epizodach.
Potem było już z górkiXD
Ale faktem jest, że strasznie też długo się ociągałam z obejrzeniem TB...
A wszystko "dzięki" Pamiętnikom i tym durnym przerwom.
W którąś taką długaśną dopadł mnie głodek na wampirkiXD i postanowiłam spróbować "Czystej".
No i masz. Kocham teraz;)
największy przystojniak niestety nie żyje se już (Godrick;)
srusia to jak mniemam słodka sookie? :)
ja też się wkręciłam i nawet połówkę swą zbajerowałam i czeka już ze mną na kolejny sezon ;D
Nie znosiłam Godrica, taka ciapa z niego była a nie wampir... serio, gorszy niż Stefan. Przy nim Stefan to normalnie groźny krwiopijca :P
Bo Alcide taki słodki, że aż strachXD
Ale klatę ma godną, jak to wilkołaczekXD
Hoyt, zapomniałam - kochany.
I Terry! I Godric, i Talbocik mój śmiesznyXD
anna83 - hehe nie, Sruś -to mój przydomek dla Billusia.
ja akurat Sookie lubię, taką porypanąXD
Nie wiem co wszyscy do niej wąty mająXD
Mnie ta jego szczurza mordka którą zwykł robić skutecznie sympatię jakąkolwiek odganiała...
Coś takiego perfidnego w niej;)
Ja byłam nim zauroczona przez kilka pierwszych odcinków, ale potem się pukałam w czoło... cóż za irytująca postać :P
ja Sookie nie cierpię...
Jakbyście widziały mój zaciesz kiedy wołają na nią np 'Suki' nie ma w domu xD
hehe
ale dałam ;p
1 i 2 sezon oglądałam dwa razy (tak jakoś wyszło:)
początkowo lubiłam sookie, wydawała mi się zabawna
a teraz jej ścierpieć nie mogę ;)
jak dla mnie zbyt zarozumiała
A ja jakoś tak lubię to babsko durne;)
Tylko w jednym momencie, gdy wyrzucała szczątki kochasia Edingtona do zlewu z takim szyderczym śmiechem stwierdziłam, że chyba kompletnie ją już popeldoliło...
Ale w końcu czy to dziwne?
Tyle przeszła ta kobitaXD
Ok... jestem płytka, ale tej jej szpary między jedynkami nie mogę przeboleć...
To nie słyszeliście, że diastema jest modna ??? :P
(ironia of kors, w życiu bym sobie nie zrobiła szpary dla mody:D )
jej psycha jeszcze wiele zniesie ;D
choć obawiam się jej coraz bardziej
szczególnie nie znoszę tego jej wtrącania się do wszystkich spraw i robienia z siebie nie wiadomo kogo
nawet w sytuacjach w których nie powinna się udzielać
ale dopiero po wtórnym obejrzeniu zaczęło mnie to irytować strasznie
inne jej wybryki rozgrzeszam :)
ja się zastanawiam nad zaczęciem tego serialu:
http://www.youtube.com/watch?v=9YoTSMz6b-k&feature=related
ale czy ja wiem, jakoś teraz żaden inny niż PW mnie nie interesuje :)
http://www.ktla.com/videobeta/c2ba95d8-0a37-4fbb-8b4a-eff7a350bc8e/Entertainment /KTLA-Sam-talks-with-Joseph-Morgan-on-playing-Klaus-in-The-Vampire-Diaries
Nie wiem czy było już czy nie, ale wywiad z Joseph'em Morganem w którym opowiada o Klausie. Ale ten facet ma uśmiech... xDD