Założyłam ten temat, by wszyscy, którzy znają szczegóły z tego, co będzie w następnych
odcinkach mogli się w jednym miejscu tym podzielić. Także po to by ci, którzy nie lubią
wiedzieć 'co będzie' przez przypadek nie przeczytali i się nie dowiedzieli. Proszę o
dzielenie się swoimi informacjami o VD.
Właśnie, wszyscy byliby szczęśliwi, gdyby Delena i Steroline stały się faktem. Nie byłoby problemu z cierpiącym Stefkiem, kiedy już Elenka zmądrzeje i rzuci go dla Damona xD
I wszystkiego najlepszego, Vikiii :)
"He turn me in.. god, i don't know, in 469.. p.n.e"
Ekhem, myślę że jednak czeka nas dużo większe bumXD odnośnie tegoż :
"Im belive that term what you looking for is.. OMFG"
Mam taką nadzieję, wybacz;)
Wiadomo, że Klaus musi być naaappprawdęę posuniętym w latach osobnikiemXD
Ta oczywista oczywistość nie zasługuje chyba na taki tekst "OMFG" - w ustach przeeleganckiego Elajdży..
Musi to być mocniejsza nowinkaXD
Vikkiii - dołączam się do życzeń. Naj, naj naj wszystkiego!
White błagam, nie cytuj tego pokaleczonego zdania :P
Evarini już napisała poprawną treść: "I believe the term you're looking for is OMFG".
http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1595-julie-plec-dla-entertainment-weekly
ciekawe co szykuja dla damona i eleny.
Ciekawe, ciekawe... Ale myślę, że nie to, na co czekają fani Deleny. A może chodzi po prostu o to, co wcześniej Plec mówiła, czyli, że Damon będzie "desperacko dążył do uzyskania przebaczenia od Eleny"?
Szczerze, to znając scenarzystów, mogą zrobić coś tak zaskakującego, że jednak nie będziemy zawiedzeni. Julie jest w Team Delena, jestem o tym przekonana i odnoszę wrażenie, że jednak wszystko będzie powoli zmierzać w tym kierunku. No i skoro wiele ma się zmienić w życiu bohaterów... To trochę brzmi, jak przejście ze Steleny do Deleny. A może po prostu doszukuję się tego, co chcę zobaczyć xD
Hehe też bym chciała to zobaczyć. Ale widzę, że tylko ja się tak ekscytuję tym ostatnim odcinkiem jeśli chodzi o Delenę. Elena inaczej patrzyła się na Damona i podczas tańca, i na końcu odcinka :D Coś się zmieniło i to na lepsze. Widzę po raz pierwszy realne szansę na tych dwoje :D Elena w końcu przejrzy na oczy.
Tylko że teraz znowu ma się coś popsuć. Oby tylko szybko się to naprawiło.
A też uważam, że Elena inaczej patrzyła na Damona. Absolutnie. I jeszcze to znaczące spojrzenie na łóżko... :D
No nie :D Jak powiedział, że zawsze ją wybierze to bardzo się wzruszyła i to wyglądało tak jakby chciała go pocałować. Zresztą kto by nie chciał xD
Ja nie mogę, znowu to robi:P Znowu tak gada żeby tylko ominąć temat Deleny, ale ja Wam mówię, że pod koniec sezonu dojdzie do czegoś ważnego w ich relacjach. A Plec ma talent do ukrywania jej planów :P
Ale gdyby nam powiedziała przed emisją odcinków, to byśmy nie mieli niespodzianki i wrażenie nie byłoby takie samo. Lepiej, że mówi zagadkami, możemy zabijać czas między odcinkami, snując domysły ;)
No wiadomo, że nie powie tego dosłownie ;) Nawet bym tam nie chciała. Ale jakiś mini spoiler... ;]
Zdjęcie z odcinka finałowego!!!
http://www.vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1599-pierwsze-zdjcie-z-22-odcinka#co mments
U mnie niestety pokrywają się dwa obrazy. Pierwszy, optymistyczny, jako fanki Deleny: oczywiście pocałunek ;)
Drugi bardzo pesymistyczny: Stefan przybiega z kumulacją zmarszczek na czole i mówi "What the hell is going on?", Damon się cofa a Elena rzuca się w ramiona Stefcia ^^
mysle, ze skoro to zdjecie wycieklo to marne szanse na delenowy pocalunek. zapewne w tej scenie damon przed czyms powtrzymuje elene.
Też tak myślę. Poza tym to zdjęcie, choć pełne emocji, to nie wydaje mi się aby miało coś wspólnego z pocałunkiem. Ale tak czy siak to dodatkowa porcja Deleny :D
tak sobie jeszcze mysle, ze moze stefek w ostatnim odcinku sie wreszcie wykaze (poswieci) i to jego sie bedzie tyczyl tytul (as i lay dying)? teraz jest taki nijaki, prawie niewidoczny wiec nikt sie po nim niczego spektakularnego nie spodziewa. kazdy bierze raczej pod uwage, ze to damon w bohaterski (prawie meczenski) sposob uratuje elene.
Też tak myślę a na zdjęciu może Damon powstrzymuje Elenke przed ratowaniem Stefcia.
To by się zgadzało z tym "Dying to save her" na plakacie, ale Stefcio umrzeć nie może. Albo przeżyje, albo wróci pod inną postacią, tylko jaką? Przecież chyba nie zrobią takiej głupoty jak w książce, że np. Stefcio zamieni się w człowieka (w książce był to chyba Damon, ale mniejsza z tym), to byłby bezsens...
http://dealseekingmom.com/files/2010/03/FREE-My-Little-Pony.jpg
nieoficjalne zdjecie z 3 sezonu (stefek po przemianie) :D:D
Książki nie czytałam, ale gdzieś przeczytałam opis jej kolejnej części i tam napisali, że Elena i Damon uratują Stefcia z jakieś piekielnej otchłani. Cokolwiek to znaczy, może Stef poświęci się dla Eleny i zostanie gdzieś uwięziony. Ja już się 3 sezonu nie mogę doczekać.
Niestety Stefan musi wszystko psuć. Przyleci, bo jest zazdrosny jak cholera. Nie ma się co dziwić zresztą ;)
Ja nie mówię, że do czegoś takiego dojdzie, przedstawiłam raczej moje nadzieje i stan faktyczny :P Nadzieja to pocałunek, a tak naprawdę to pewnie do niczego nie dojdzie, Elena znów mu da w twarz, albo powie, że Stefek to dla niej wszystko a ty się bujaj Damon.