PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121912
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

SPOILERY

ocenił(a) serial na 10

Założyłam ten temat, by wszyscy, którzy znają szczegóły z tego, co będzie w następnych
odcinkach mogli się w jednym miejscu tym podzielić. Także po to by ci, którzy nie lubią
wiedzieć 'co będzie' przez przypadek nie przeczytali i się nie dowiedzieli. Proszę o
dzielenie się swoimi informacjami o VD.

Vikiii

Właśnie, wszyscy byliby szczęśliwi, gdyby Delena i Steroline stały się faktem. Nie byłoby problemu z cierpiącym Stefkiem, kiedy już Elenka zmądrzeje i rzuci go dla Damona xD
I wszystkiego najlepszego, Vikiii :)

ocenił(a) serial na 7
Evarini

Dziękuje bardzo ; )

Vikiii

W takim razie życzę niegasnącej pogody ducha :))

ocenił(a) serial na 6
Roux_

"He turn me in.. god, i don't know, in 469.. p.n.e"

Ekhem, myślę że jednak czeka nas dużo większe bumXD odnośnie tegoż :
"Im belive that term what you looking for is.. OMFG"

Mam taką nadzieję, wybacz;)

Wiadomo, że Klaus musi być naaappprawdęę posuniętym w latach osobnikiemXD
Ta oczywista oczywistość nie zasługuje chyba na taki tekst "OMFG" - w ustach przeeleganckiego Elajdży..
Musi to być mocniejsza nowinkaXD

Vikkiii - dołączam się do życzeń. Naj, naj naj wszystkiego!

użytkownik usunięty
WhiteDemon

White błagam, nie cytuj tego pokaleczonego zdania :P
Evarini już napisała poprawną treść: "I believe the term you're looking for is OMFG".

ocenił(a) serial na 6

Jak się kogoś cytuje, to zawsze tak jak byk stoiXD

dagusia_bojar

http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1595-julie-plec-dla-entertainment-weekly
ciekawe co szykuja dla damona i eleny.

red_nails

Ciekawe, ciekawe... Ale myślę, że nie to, na co czekają fani Deleny. A może chodzi po prostu o to, co wcześniej Plec mówiła, czyli, że Damon będzie "desperacko dążył do uzyskania przebaczenia od Eleny"?

brawur

zapewne nie bedzie to nic dobrego dla fanow deleny. nic a nic o nas ostatnio nie dbaja ;)

red_nails

Szczerze, to znając scenarzystów, mogą zrobić coś tak zaskakującego, że jednak nie będziemy zawiedzeni. Julie jest w Team Delena, jestem o tym przekonana i odnoszę wrażenie, że jednak wszystko będzie powoli zmierzać w tym kierunku. No i skoro wiele ma się zmienić w życiu bohaterów... To trochę brzmi, jak przejście ze Steleny do Deleny. A może po prostu doszukuję się tego, co chcę zobaczyć xD

ocenił(a) serial na 10
Evarini

Hehe też bym chciała to zobaczyć. Ale widzę, że tylko ja się tak ekscytuję tym ostatnim odcinkiem jeśli chodzi o Delenę. Elena inaczej patrzyła się na Damona i podczas tańca, i na końcu odcinka :D Coś się zmieniło i to na lepsze. Widzę po raz pierwszy realne szansę na tych dwoje :D Elena w końcu przejrzy na oczy.

AnneBoleyn1536

Tylko że teraz znowu ma się coś popsuć. Oby tylko szybko się to naprawiło.
A też uważam, że Elena inaczej patrzyła na Damona. Absolutnie. I jeszcze to znaczące spojrzenie na łóżko... :D

ocenił(a) serial na 10
Evarini

No nie :D Jak powiedział, że zawsze ją wybierze to bardzo się wzruszyła i to wyglądało tak jakby chciała go pocałować. Zresztą kto by nie chciał xD

ocenił(a) serial na 10
AnneBoleyn1536

A z tym łóżkiem to było naprawdę dobre xD

użytkownik usunięty
red_nails

Ja nie mogę, znowu to robi:P Znowu tak gada żeby tylko ominąć temat Deleny, ale ja Wam mówię, że pod koniec sezonu dojdzie do czegoś ważnego w ich relacjach. A Plec ma talent do ukrywania jej planów :P

Ale gdyby nam powiedziała przed emisją odcinków, to byśmy nie mieli niespodzianki i wrażenie nie byłoby takie samo. Lepiej, że mówi zagadkami, możemy zabijać czas między odcinkami, snując domysły ;)

użytkownik usunięty
Evarini

No wiadomo, że nie powie tego dosłownie ;) Nawet bym tam nie chciała. Ale jakiś mini spoiler... ;]

hehehe ;) dokladnie :)

Ja także na to liczę....obyśmy się nie zawiodły.

użytkownik usunięty
Madeleine_filmweb

Zdjęcie z odcinka finałowego!!!
http://www.vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1599-pierwsze-zdjcie-z-22-odcinka#co mments

........... szczęka mi opadła :D

użytkownik usunięty
brawur

Mi również, od 5 minut się na to gapię :D

Niesamowite jest to zdjęcie :D

użytkownik usunięty
Kate123

Czyż nie ? :D

ulalala! bedzie sie dzialo! :)

użytkownik usunięty
red_nails

No ja mam nadzieję! ;)

ocenił(a) serial na 6

Hihi, szałXD

WhiteDemon

ja juz oczywiscie "widze" dalsza czesc tego zdjecia ;)))

użytkownik usunięty
red_nails

U mnie niestety pokrywają się dwa obrazy. Pierwszy, optymistyczny, jako fanki Deleny: oczywiście pocałunek ;)
Drugi bardzo pesymistyczny: Stefan przybiega z kumulacją zmarszczek na czole i mówi "What the hell is going on?", Damon się cofa a Elena rzuca się w ramiona Stefcia ^^

mysle, ze skoro to zdjecie wycieklo to marne szanse na delenowy pocalunek. zapewne w tej scenie damon przed czyms powtrzymuje elene.

red_nails

Też tak myślę. Poza tym to zdjęcie, choć pełne emocji, to nie wydaje mi się aby miało coś wspólnego z pocałunkiem. Ale tak czy siak to dodatkowa porcja Deleny :D

brawur

tak sobie jeszcze mysle, ze moze stefek w ostatnim odcinku sie wreszcie wykaze (poswieci) i to jego sie bedzie tyczyl tytul (as i lay dying)? teraz jest taki nijaki, prawie niewidoczny wiec nikt sie po nim niczego spektakularnego nie spodziewa. kazdy bierze raczej pod uwage, ze to damon w bohaterski (prawie meczenski) sposob uratuje elene.

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Też tak myślę a na zdjęciu może Damon powstrzymuje Elenke przed ratowaniem Stefcia.

użytkownik usunięty
red_nails

To by się zgadzało z tym "Dying to save her" na plakacie, ale Stefcio umrzeć nie może. Albo przeżyje, albo wróci pod inną postacią, tylko jaką? Przecież chyba nie zrobią takiej głupoty jak w książce, że np. Stefcio zamieni się w człowieka (w książce był to chyba Damon, ale mniejsza z tym), to byłby bezsens...

pod postacia rozowego jednorozca wroci :D

użytkownik usunięty
red_nails

Może kucyka Pony:D

http://dealseekingmom.com/files/2010/03/FREE-My-Little-Pony.jpg
nieoficjalne zdjecie z 3 sezonu (stefek po przemianie) :D:D

red_nails

Ale śliczny... taki różowy xD
Tylko jak on teraz będzie marszczył czoło i ręce do kieszeni wkładał?

użytkownik usunięty
red_nails

Jaki ogier z niego :D

i ten tatuaz na kopytku i zadku ;)

może zniknie na pewien czas, a wtedy Damon zajmie się Eleną na poważnie...

ocenił(a) serial na 5

Książki nie czytałam, ale gdzieś przeczytałam opis jej kolejnej części i tam napisali, że Elena i Damon uratują Stefcia z jakieś piekielnej otchłani. Cokolwiek to znaczy, może Stef poświęci się dla Eleny i zostanie gdzieś uwięziony. Ja już się 3 sezonu nie mogę doczekać.

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

Wolałabym żeby Stefan dalej siedział na tyłku i nic nie robił :P

Ale mógłby go ktoś tak porwać na parą tygodni... a Elena zostałaby w jednym domu z Damonem

ocenił(a) serial na 10

Nieee nawet tak nie myśl blush xD no way

AnneBoleyn1536

Jeśli Stefan tam do nich przyleci to ja się bardzo zdenerwuję. Czy on zawsze musi wszystko psuć?

ocenił(a) serial na 10
Kate123

Niestety Stefan musi wszystko psuć. Przyleci, bo jest zazdrosny jak cholera. Nie ma się co dziwić zresztą ;)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ja nie mówię, że do czegoś takiego dojdzie, przedstawiłam raczej moje nadzieje i stan faktyczny :P Nadzieja to pocałunek, a tak naprawdę to pewnie do niczego nie dojdzie, Elena znów mu da w twarz, albo powie, że Stefek to dla niej wszystko a ty się bujaj Damon.

red_nails

o tak ja już resztę sobie dopowiedziałam.....

Wow. Ciekawe... Pierwsze zdjęcie z finału i Delena. Może to coś znaczy? :D