PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121947
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Mozna tu dalej prowadzic dyskusję

poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2205918?page=20#post_9978703

Dodo140

Zazdroszczę takiego spotkania. Oj jak zazdroszczę :(

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Chyba jednak nie takim kosztem. Swoją drogą to cholernie dobrze o nim świadczy jako o człowieku. Nie ma nic gorszego niż taka sodówa...

Slutty_Pumpkin

Ja nie mówię o okolicznościach spotkania i dlaczego w ogóle do niego doszło, ale o samą możliwość rozmowy z Paulem ;)

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

No to baaaaa... :D Czyżby prawdziwe oblicze? :P

Slutty_Pumpkin

Niestety ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

To obczaję z bliska :D Eeee w porządku jest :)

Slutty_Pumpkin

Magia photoshopa ;D
Ale dziękuję ;) Zmieniłam chyba wszędzie awatar, więc i na fw wstawiłam ;D Dobrze, że jest dość małe tutaj ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Właśnie szkoda, że są takie małe...taki format nie pomieściłby w pełni mojego piękna. Dlatego nie wstawiam fotki :P

Slutty_Pumpkin

Mówisz, że nie będziesz zadowalała się z tak marnego formatu i poczekasz, aż na fw można będzie stawiać większe fotki? :D
To bardzo rozsądne! ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Nie no, może wcześniej. Zawsze jakiś zakład po pijaku może wejść w grę i wtedy nacieszę Was wszystkich prawdziwym pięknem...:D

Slutty_Pumpkin

Czekam w takim razie, a na pewno jest na co czekać! ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Oj dziewczyno nie masz pojęcia...Ja to nawet nie mam z tego tytułu trójkątów miłosnych tylko od razu co najmniej pięciokąty. Elka się może schować.

Slutty_Pumpkin

Nie mów tak no, bo czekanie stanie się udręką :((

Powiedź jeszcze, że odkrycie Twojego oblicza, będzie równie ekscytujące, jak to Silasa, to już w ogóle padnę :D hahah ;)

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Też mogę stopniować napięcie... zdjęcie odbicia w wodzie, może jakieś rozmazane odbicie na szkle? Pomyśli się :)

Slutty_Pumpkin

To bardzo dobry pomysł ;D Za jakąś szklaną szybą też możesz xD

martusia_47

Oł uł, mrau, rrr, ^^

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Madame, co Ty na to że Neymar przeszedł do Barcelony? Jak mu wróżysz?
Bo ja jestem ciekawa, chociaż już na wejściu musiał mnie troszku zdrażnić sucharem;)

WhiteDemon

A nic mi o tym nie wiadomo. To rewelacyjny bramkarz, czyli Valdes odchodzi?
Lewy idzie do Bayernu. Przesada :)

ocenił(a) serial na 8
Madame_7

hahahah

p3rla

Z czego ha? :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Yyy, ale Neymar to brazylijski skrzydłowy...

http://www.youtube.com/watch?v=ReWUoxv5408
Chyba Ci się pomyliło z Niemcem;)
A Valdes w sumie nie wiem, że ma odejść to już słyszę od dłuższego czasu, heh.

WhiteDemon

O jeny faktycznie pomyliłam go z tym bramkarzem :D Zawsze to robię :D Dlatego byłam bardzo zdziwiona, bo o Brazylijczyku słyszałam :DDDDDDDDDD

Madame_7

hahaha ;D

martusia_47

No tak :)

użytkownik usunięty
martusia_47

Haha, jaki komentarz xD

Nie wiem dokładnie jaką moją wypowiedź skomentowałaś, bo oczywiście nie potrafię tego ogarnąć na fw, ale domyślam się że tę o Silasie :D

użytkownik usunięty
martusia_47

Tak! Chodziło mi o odkrywanie oblicza a la SIlas :D

Zaraz też dam swoje zdjęcie znów na avatar i będzie a la doppelganger!

Tylko mi szkoda trochę mojego obecnego, bo jakoś wymiotująca brokatem cheerleaderka działa na mnie kojąco LOL

Też już nie mogę ogarnąć tego, co się dzieje na FW. Ruch się zrobił w tym temacie ;)

To czekam na Twoje zdjęcie ;D Zastanawiam się tylko, czyim doppelgangerem jesteś Ty ;D

"Tylko mi szkoda trochę mojego obecnego, bo jakoś wymiotująca brokatem cheerleaderka działa na mnie kojąco LOL' hahahhaha xDDDDDDDDDDD

ja zawsze miałam problemy z ogarnięciem fw, nigdy nie wiem do jakiego komentarza ktoś mi odpisuje :(

użytkownik usunięty
martusia_47

Chyba nikogo z TVD :D

A cheerleaderka to stąd - http://www.youtube.com/watch?v=DE5DXUfX0cc
Super piosenka i scena :-)

Bo jakoś dziwnie się wyświetlają się te powiadomienia...

Ja też nie przypominam nikogo, ale to może i lepiej ;D
Lubię tę piosenkę <3

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Niepowtarzalne piękno ma to do siebie, że jest niepowtarzalne :D No ale im więcej tym lepiej takich dziewczyn cudownych :P Klonowanie idzie do przodu, niedługo każdy sobie będzie mógł strzelić własnego doppelgangera. Mój by za mnie do pracy chodził, uczył się, gotował i sprzątał...ach.

Slutty_Pumpkin

Nie wiem czy 2 Marty to dobry pomysł :D
Moi znajomi raczej nie byliby zadowoleni hahahha

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Drugą by się trzymało w szafie, na awaryjne sytuacje. Marta idzie na imprezę, doppelMarta się uczy do kolokwium. Przykłady można mnożyć :D

użytkownik usunięty
Slutty_Pumpkin

Można się na dwa fronty umawiać hahahahahahaah :D

hahahhahahahahhaha ;D

Slutty_Pumpkin

Ejj to dobra opcja, jak się tak nad tym zastanowie ;D

użytkownik usunięty
martusia_47

Myślę, że warto to przemyśleć :D

użytkownik usunięty
Slutty_Pumpkin

Ja bym się odnalazła w zarządzaniu moim doppelgangerem xD

Każdy jest pewnie niepowtarzalny. Chociaż raz kolega opowiadał mi, że widział w tramwaju kogoś bardzo do mnie podobnego. Ja nikogo takiego nie spotkałam, może na szczęście :P

Mogłabym wtedy puścić tekst "Hello my shadow self" :D

ocenił(a) serial na 1

To jest nic! Mi ostatnio koleżanka powiedziała, że mnie na bilbordzie widziała jak tramwajem jechała... A raz jedna, parę lat temu zaręczała mi, że gram w teatrze. O LOL, sama już nie wiem. W sumie czasem tracę kilka godzin i nie pamiętam co robiłam :P

użytkownik usunięty
Slutty_Pumpkin

Slutty to Ty jesteś jakąś celebrytką i nam nic nie powiedziałaś? WTF? :D

ocenił(a) serial na 1

Właśnie nie wiem... Może jestem. Może mam zajebiste alter ego, które w przeciwieństwie do mnie korzysta z potencjału boskiego ciała i umysłu :D

użytkownik usunięty
Slutty_Pumpkin

Proponuję od zaraz olać alter ego oraz samemu zacząć korzystać z potencjału boskiego ciała i umysłu :D

ocenił(a) serial na 1

A jak ja nie mam nad tym kontroli? Może to mną jakoś steruje, może sobie sama rzeczywistość kreuje. Taki "Podziemny krąg", tylko zamiast się okładać to się aktorsko rozwijam... :P

użytkownik usunięty
Slutty_Pumpkin

Ty, to może my się znamy z jakiegoś planu serialu albo celebryckich imprezek :P

Slutty - oficjalnie zostajemy mistrzynami off-topu :D

ocenił(a) serial na 1

A co? Też się na takich bujasz? :D Trzeba się wiedzieć gdzie i z kim pokazywać...

użytkownik usunięty
Slutty_Pumpkin

Bujam się tylko na najlepszych, więc pewnie jesteśmy na tych samych, nawet o tym nie wiedząc :D

ocenił(a) serial na 1

Pewnie tak właśnie jest :D

użytkownik usunięty
martusia_47

Polecam też inne ich piosenki - dobrzy są <3

Lepiej, najlepiej być po prostu sobą ;)

robb264

http://roplusglam.tumblr.com/post/51337058414/stefan-and-bonnie-heroes-requested

robb264

boski stilas
http://www.youtube.com/watch?v=dCQLwfNciBg&feature=player_embedded