PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122140
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

poprzedni wątek:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2230209?page=20

mozna dalej prowadzic dyskusję :)

Slutty_Pumpkin

Na Ciebie wolę uważać właśnie ;p

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

No pewnie. Prawie się dałam podejść swoją drogą. Gratuluję, niewielu osobom się to udaje, zresztą wszystkie nie żyją :P

Slutty_Pumpkin

Grozisz mi?

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

Ja? Nie... Skąd :D

Slutty_Pumpkin

I tak będę czujna.

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

Ja też.
Drugi raz się nie dam nabrać :)

Slutty_Pumpkin

A był pierwszy? Nie rozumiem.

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

No przez chwilę się złapałam. Dobrze, że nie do końca. Kto wie? Może i byłam gotowa za Twoją radą odpuścić Martę i popełnić taki straszny błąd.

I pomyśleć, że jeszcze Martę próbowałam ugadać, żeby Ci dała szansę. A Ty chciałaś tak nieładnie wypłoszyć konkurencję :(

Slutty_Pumpkin

To była rada z dobrego serca. Jesteś typem wrażliwca, Marta to Femme fatale, nie pasujesz do niej.

Madame_7

Nie jestem femme fatale :(

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Nawet jeśli jesteś, ja lubię femme fatale. Póki oczywiście scenariusz nie przewiduje mojej śmierci na koncu :D

martusia_47

Nie? ;)

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

A skąd Ty wiesz jaki ze mnie typ? Ja wrażliwa? Hahaha :D Tylko dla Marty :D

Slutty_Pumpkin

Wyciągam z Ciebie Twoją wrażliwą część osobowości ;*
To piękne <3

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

?

Oj nie każ mi się na siebie zdenerwować. U mnie szybko sobie można nagrabić...

Slutty_Pumpkin

Nie robi to na mnie wrażenia.

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

Nie musi.

W każdym razie nie kłamałam, w przeciwieństwie do niektórych osób, nie muszę się posuwać do podstępów :)

Slutty_Pumpkin

Chyba jednak musisz.

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

A to dlaczego?

Slutty_Pumpkin

Zostawię pewne uwagi dla siebie.

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

OK, już nie wnikam.

Slutty_Pumpkin

W końcu :D

Slutty_Pumpkin

To by była Twoja najgorsza decyzja ;*

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Wiem :)
Dobrze, że byłam czujna.

Madame_7

Madame!!! Dawno cię nie "widziałam"
Jeszcze nie zaczęłam Tudorów :(

immortal13

Jak to? :( Chcesz kopa dostać? ;p

Madame_7

Może by się przydał :/

Jakoś tak wyszło... jakoś tak żadnych seriali mi się nie chce oglądać ostatnio :/ no i czasu mało
Ale Tudorowie i tak są na początku mojej listy jeśli już coś zacznę :)

immortal13

Jak się nie ma ochoty to lepiej nie oglądać. Trzeba poczekać na "chcicę" :p

Madame_7

No i właśnie czekam :)

Więc obejdzie się bez kopa?

immortal13

W tej sytuacji masz moje pełne zrozumienie ;)

Madame_7

Och, dziękuję :)

immortal13

Mam podobny problem, bo obejrzałam tylko 1 sezon i nie mam teraz większych chęci by oglądać jakieś seriale :<
A Tudorzy czekają..

martusia_47

Ja 1 sezon oglądałam bardzo dawno temu. W TV. No i ostatnio myślałam żeby znowu zacząć. Tylko że od początku. Musiałabym powtórzyć ten sezon bo i tak prawie nic nie pamiętam :/

A oglądasz coś?

immortal13

Tzn pytasz jakie seriale ogólnie oglądam, czy jakie aktualnie teraz w wakacje ?:D

martusia_47

Ogólnie

immortal13

A więc oglądam:
Supernatural, Dextera, Hart of Dixie, How I Met Your Mother, Modern Family, New Girl, Pamiętniki, Nashville. No i Tudorów i GoT zaczęłam ale jakoś nie mam siły oglądać dalej na razie ;)
A teraz powtarzam od nowa HIMYM, chociaż już niedługo skończę, bo już jestem na 7 sezonie xD

A Ty?

martusia_47

Supernatural :) To najlepszy serial jaki oglądam
Pamiętniki i Revenge
Tyle że teraz mam przerwę we wszystkich tych serialach do września albo października

No i tych Tudorów chcę zacząć, ale jeszcze nie wiem kiedy :/

Kiedyś znajoma mi mówiła że Dexter jest fajny. Że by mi się spodobało, bo fajny główny bohater i takie trochę w moim stylu. Ale jakoś nigdy się za to nie zabrałam. Ciekawe to jest?

immortal13

Supernatural jest świetne!! Broniłam się przed tym serialem długo, bo tyle sezonów, ale warto było zacząć <3 Uwielbiam!
Ja mam do nadrobienia kilka zaległych odcinków z niektórych seriali jeszcze, ale już pościągałam więc niedługo obejrzę ;)

Dexter jest świetny, naprawdę polecam. Ja się zastanawiałam czy to zacząć w ogóle, bo na początku mi się główny bohater nie podobał z wyglądu, a ja lubię mieć na kogo popatrzeć jak oglądam serial haha wiem, straszne xD No ale jak się go ogląda, jest zupełnie inny, przystojniejszy ;D A co do samej fabuły, to bardzo wciąga od połowy sezonu. Do 6 odc pamiętam że mi się trochę dłużyło, ale potem to masakra, jednego dnia obejrzałam resztę, akcja gwałtownie przyspiesza. I tak w większości sezonów jest ;) Tylko że potem, nawet te pierwsze odcinki ogląda się z przyjemnością ;) Także zachęcam do obejrzenia pierwszego sezonu i jak Ci się spodoba, to już zostaniesz do końca ;)

martusia_47

Supernatural rządzi :)

Też tak mam że lubię żeby w serialu był ktoś na kogo można sobie popatrzeć :P od razu lepiej się ogląda. Temu właśnie zaczęłam SN, bo Jensen jest przystojny :D

No to w takim razie Dexter wchodzi do kolejki (dość niedługiej) zaraz za Tudorami. Na razie oba seriale muszą czekać na moje chęci :)

immortal13

Jensen jest cudowny <3
Ale mi się także Jared bardzo podoba, chociaż trudno mi się było przyzwyczaić do włosów, w porównaniu do 1 sezonu jak był takim słodziakiem to teraz wygląda bardzo poważnie.
Zresztą poza tą 2 bohaterów jest jeszcze kilka ciasteczek <3

Napisz w takim razie jak zaczniesz i jak wrażenia ;)

martusia_47

Jared jest fajny, ale nie w moim typie. Ale tak, lepiej wyglądał w 1 sezonie :)
Cas jest fajny i bardzo bardzo go lubię ale jako facet to on też nie w moim typie :P

Oki :D

immortal13

Misha jest świetny, ale najmniej mi się fizycznie podoba z tej 3 ;) No a tak jak mówiłam Jensenem czy Jaredem bym nie pogardziła :D

martusia_47

Nom, z łóżka bym ich nie wyrzuciła :P

immortal13

http://flamesnation.ca/uploads/Image/high-5.jpg

martusia_47

przyłożyłam :P

ocenił(a) serial na 1
immortal13

NIE WYRZUCIŁA? Chyba nie wypuściła!!!!! :D

Tu o Winchesterach mowa!

Slutty_Pumpkin

Przecież nie dałbym im powodu żeby chcieli uciekać :P