PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122140
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

poprzedni wątek:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2230209?page=20

mozna dalej prowadzic dyskusję :)

Madame_7

Niestety nie mała :(

martusia_47

Czarna też w sumie już nie xD

martusia_47

To jaka?

Madame_7

Trudno określić mój kolor włosów ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Właśnie, jaka?

Slutty_Pumpkin

No podobno widziałaś mnie już w wielu osłonach i się pytasz? ;(*

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Zabroniłaś mi się włamywać Ci na fb, to nie wiem... Może od tamtego czasu się zmieniłaś nie do poznania. Ja Cię pamiętam we włosach czarnych.

Slutty_Pumpkin

No teraz jak się tak dobrze przyjrzeć to są brązowe ;) Poza tym mam odrosty (wiem, tracę w twoich oczach :

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Za odrosty? Bez przesadyzmu! :D Ja nie mam nie wiadomo jakich oczekiwań, poza tym masz przecież inne walory :)

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

No ta :P

Slutty_Pumpkin

W ogóle aż z ciekawości sprawdzę jak mój profil ma fb wygląda dla osób którzy nie mają mnie w znajomych ;D

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

Ale Marta jest warta zachodu, widziałam ją w kilku odsłonach... Ciężko to z oczu wyrzucić. Tak już mam, że nie umiem odpuszczać.

Slutty_Pumpkin

Bo ładna? A dajże spokój...

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

Mało powiedziane! Do tego pogodna, wesoła, normalnie brak słów...
Jak poznajesz kogoś takiego, to się tego trzymasz. Ja tak robię, a potem cierpię.

Slutty_Pumpkin

Jo jo i skacząca z kwiatka na kwiatek, niezdolna do trwałego związku i niewierna. I wiele innych.

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

Sugerujesz, że mam tak po prostu Martę odpuścić?
Samotność w sieci mnie wykańcza, potrzebuję kogoś, a Marta spełnia moje oczekiwania. Poza tym od początku wiedziałam o innych, z bólem ale to znosiłam. Zaciskałam zęby przy waszych rozmowach, ale starałam się stać z boku.
Nie poznałam nikogo takiego jak ona, taka prawda.

Slutty_Pumpkin

A co w naszych rozmowach było takiego?:D Daj spokój http://25.media.tumblr.com/tumblr_m43ez8ohHS1qlilguo1_500.gif

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

Łatwo tak powiedzieć, ale jak się obserwuję takie dyskusje, to zazdrość bierze górę nad człowiekiem.

Właśnie! Batmana miałam kur... ogladać, a siedzę i romanse uwskuteczniam

Slutty_Pumpkin

I jeszcze chorobliwie zazdrosna. Ech właśnie, za Bacia się weź.

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

Jakoś nie mogę się zmotywować. Powtarzałam ostatnio te stare, bo doszłam do wniosku, że tak będzie uczciwiej, ale zatrzymałam się przed "Batman i Robin" i doszłam do wniosku, że z tą częścią będzie problem, bo pamiętam że nawet parę lat temu to mi się wydawało mega głupie xD
Anyway, za Nolana się wezmę na dniach.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Postawa Damonowa widzę.

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Porównujesz mnie do Damona? Mam się czuć obrażona? :P

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

To już chyba zależy od punktu widzenia ;D
Chodzi mi konkretnie o sytuację z Katherine :p

Slutty_Pumpkin

Dziękuję :(
Wiem, że nie zasługuję na te słowa, nie mniej jednak dziękuję i postaram się sprostać oczekiwaniom i postaram się żyć w monogamicznym związku.

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Proszę bardzo.

Nie Marta, nie obiecuj mi czegoś czego nie możesz mi naprawdę zaoferować. Nadal masz 3 inne związki. Mogę być Numerem Cztery ;p ale przynajmniej mnie nie okłamuj.

Slutty_Pumpkin

Okej, jesteś numerem trzy, teraz nie kłamię ;*

Slutty_Pumpkin

A teraz taki mały przerywnik, obejrzyj koniecznie odcinek 4x19 zajebi*sty! <3

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

To ten z treningiem koszykówki i tą listą rzeczy na które Ted jest za stary? Meeeega był xD
Marshall jako trener był genialny :D

Slutty_Pumpkin

Tak, to ten!!! <3
Uwielbiam ten odcinek, uwielbiam!! W ogóle pod koniec 4 sezonu zrobili kilka świetnych odcinków <3
Pewnie dzisiaj skończę 4 sezon ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Niezłe sobie tempo narzuciłaś. A ja olałam wszystkie seriale. Nic nie ogladam. Plotkarę rzuciłam w diabły gdzieś w drugim sezonie, nic nie nadrobiłam. Zaczęłabym jakiś nowy, ale to głupota na maksa :)

Slutty_Pumpkin

widziałam ją w kilku odsłonach xDD
LOL :D to już zabrzmiało dość dwuznacznie xD

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Patrz, a nawet nie miałam nic dwuznacznego na myśli, wyjątkowo :P

Slutty_Pumpkin

hahahah ;D

Slutty_Pumpkin

Ej no, ostatnio się bardzo zbliżyłyśmy :(
Himym nas połączyło, hejt na Jareda Lato także. Myślałam, że okazywałam Ci dużo zainteresowania :(

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

To prawda. Wiedziałam co się święci już za pierwszym razem gdy zobaczyłam Twojego Paula w avatarze. Potem to już z górki poszło. Starałam się trzymać dystans, ale nie umiałam.

Slutty_Pumpkin

Powinnam usunąć konto, albo przestać tutaj przychodzić, tylko wam rujnuję życie :<

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Marta! :( Nie mów tak... Ja tylko... ja... ja.... Ja od początku mówiłam, że się czuję raniona, że mi ciężko. Ale nie żałuję. Love hurts.

Slutty_Pumpkin

Ale nie chcę sprawiać Ci bólu :(

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

I tak go mam pod dostatkiem. Może Madame ma rację, może powinnam się otworzyć na inne możliwości, bez zazdrości, bez bólu...

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Czytam sobie ;(
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTur0OjkSg8IHXtQoV5JW4Oeasq9ribi0BA3I4tq -esAs_dYhfk

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Widzę, że się zaangażowałaś w to shipowanie :D Dobrze, dobrze, ktoś musi w nas wierzyć.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ja się zawsze angażuję w shipowanie ;p
Wierzę, wierzę. W coś trzeba xd

ocenił(a) serial na 5
Madame_7

Ja tylko shipuję :D
Powtórzę się, ale to nic: MASIA ALL THE WAY xd

Slutty_Pumpkin

Nie zgadzam się ;D

Jeszcze haahaha ;*

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Hahaha, też o tym myślałam, bo mi się ta sukienka "Robin" podobała :D

Slutty_Pumpkin

Noo fajna jest ;D I tak ładnie na siebie patrzą ;D
Lubie to zdjęcie w ogóle
http://seriesaddict.fr/images/galerie/How-I-Met-Your-Mother/promoSaison-6/Marsha ll-Lily-Ted-Robin-et-Barney-How-I-Met-Your-Mother-Saison-6.jpg

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Oni ogółem mają fajne zdjęcia i plakaty. Z reguły mi się podobają :)

Slutty_Pumpkin

Aż sobie przejrzę ;D