poprzedni wątek:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2230209?page=20
mozna dalej prowadzic dyskusję :)
OK. Może być teraz? Ile mnie ten związek kosztuje Marta, same poświęcenia jak dotąd. Zmieniłam, bo szybko się nudzę, powinnaś to w sumie wiedzieć :P
Wiem :D
Nie zmieniaj! Chyba, że na jakieś inne, ale swoje :P
I co to za olewanie egzaminów? Nie podoba mi się to... Romanse Cię chyba rozpraszają. Musisz przystopować, wybrać kogoś kto Cię będzie motywował, nie żebym miała na myśli kogoś konkretnego xD
Już za późno! ;DD
Wystarczająco długo was straszyłam, czas na zmiany ;D
Nie no to taki dodatkowy, ja sobie analiza i tak na wrzesień miałam zostawić, tzn nie chciało mi się za bardzo jej uczyć teraz ;D No i nie dałam rady wczoraj ogarnąć wszystkiego więc odpuściłam ;D
hahhahaa, jakie subtelne jest to ostatnie zdanie :*
*kusiłam chyba, nie strzaszyłam :******
Tyle, że teraz mamy pasujące avatary, jak para freaków :D Może się podzielmu w ogóle jakimś zdjęciem na pół? xD
Na razie jeszcze nie jestem zdesperowana więc jest i subtelnie :D
hahaha kochana :**
Ale mi podwyższacie samoocenę ;D Jak miło, że nie widziałyście mnie na żywo xDDDD
Co do tego zdjęcia- to by było takie ROMANTYCZNE <3333 hahaha xDDD
Ale nie wiedziałabym które wybrać ;D
Na razie! ;D
Huhu, wiecie że czytam? :D
I kiedyś pisałam, że was shipuję nawet także idę po popcorn xD
Jestem zła na Ciebie, gdzie fotka? :<
Nie ma czym oczu cieszyć, haahhaha :D
Może ktoś zapisał na kompie? Hm?.. xD
Nie no, zaraz zaraz, żeby nie było - nie mam zdjęcia Marty na tapecie. JESZCZE :P
Nie wiem też co Marta na upublicznianie jej wizerunku :)
Nie no, nie mogę handlować Marty fotkami :P
Widzę nowy avatar zajebiaszczy <3 Chyba mamy dzisiaj "dzień zmiany avatara" Ciekawe ile z tym wytrzymam :)
Nie mogłam już patrzeń na poprzedni, a widzę tutaj tyle zmian to uznałam, że nie będę odstawać i też zmienię ;D
Twój też śliczny ^^
Ej no... daj mi z tydzień albo chociaż 3 dni :P Jeszcze muszę mój ciasteczkowy folder odpalić i wybrać który pan dostąpi zaszczytu :p
Szczerze powiedziawszy to wina Twoja i Kejt, Nie złapała bym się w jej sidła gdyby nie wasza reklama. Teraz to mam problem, bo się nie lubię dzielić, a muszę :(
Dałaś się złapać w jej sidła? Oj to fatalnie :( Wiesz z mojej strony to BYŁA niezobowiązująca znajomość. Bez żalu i płaczu.
Jeśli potrzebujesz dobrej rady i wsparcia, zapraszam :)
Właśnie staram się jak mogę, żeby się nie angażować. Kejt uprzedzała, że jak się do Marty zbliżę, to przepadłam. Zwykle tak nie robię, ale może i ja powinnam mieć kogoś na boku, jak na razie to tylko jednostronne poświęcenie :(
Czyli to koniec miedzy wami? Nie chcę w to wierzyć. Może to głupie, ale trochę wam kibicowałam choć może nie powinnam.
Koniec, to nie tak, bo nigdy nie było początku :P Zaczepiała mnie i zaczepiała, to wszystko.
Kejt miała rację, ale wiem serce nie sługa. Wiem jak Ci pomóc.
Kiedy do Ciebie podbijałam, moja lista nie była taka długa. Potem widziałam brak zaangażowania z Twojej strony, więc samo tak wyszło.
Wiesz? :)
Właśnie tego ci zazdrościłam, bo ja się staram i staram, a Marta wolała ciebie zaczepiać. To boli :(
I tylko serduszka i buziaczki dostaję :(
Wiem, że się starasz. Jednak prawda jest taka, że to strata czasu :P Szkoda zachodu, tego kwiatu jest pół światu - nie bez przyczyny takie powiedzonka powstały ;p
To już mnie mocno zabolało. Czuję się w tym momencie niczym delenowiec po finale 3 sezonu pamiętników.
Próbuję być szczera, ale ok nie drążę tematu ;D
Też Cię lubię, ale muszę się z kimś droczyć, taka natura xD