PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122140
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

poprzedni wątek:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2230209?page=20

mozna dalej prowadzic dyskusję :)

Slutty_Pumpkin

Ja też jestem bardzo ciekawa noo :((

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

A u mnie? >,<

Kejt__

Aaa no i u Ciebie też, jak mnie przyjmą do pracy :**

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

Dostaniesz kicia, już na początku Ci mówiłam, że masz fajny głos :D

Kejt__

No pamiętam ;*
Ale nawet jak mnie przyjmą to się boję że sobie nie poradzę xDDD
Osiwieję do tego poniedziałku ;D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Mnie nie przyjęli do dwóch, czuję się przegrana xDDD

Kejt__

LOL. Widzę, że i do takiej pracy trzeba być nie wiadomo kim.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Może mam głos jak stary pijak, ciężko samemu ocenić :(

Kejt__

hahahaha ;D Nie jest tak źle ;D
Aż sobie obejrzałam swój urodzinowy filmik, by sobie przypomnieć ;D
"Bardzo dużo obecności Kejta w Twoim życiu" <33 How sweet!

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

Aww, a pamiętasz jaka historia z tym była, haha? :D

Kejt__

Że ja tego samego sobie na fb zażyczyłam? <33

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

Tak <3

Kejt__

To było takie piękne <3
Niczym Twój ostatni sms o krojeniu kurczaka ;*

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

Rzygam tęczą <3

Kejt__

Jesteśmy cudowne ;DD

Kejt__

Ja mogę ocenić.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Tak na forum to nie pokażę :(

Kejt__

Call me maybe?

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Jestem wstydliwa... :(

Kejt__

Dlatego nie pracujesz w call center.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

To nie był seks telefon :D

Kejt__

Z takim wyglądem to na seks telefonie byś się zmarnowała. Sex kamerki to tak :P

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Nie jestem pewna czy odebrać to jako komplement, haha :D

Kejt__

Kobieta nie powinna komplementować kobiety.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Pf, stanowczo nie wyznaję takiej zasady :D

Kejt__

............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,............... ...
.............................,.-”...................................“-.,........ ....
.........................,/...............................................”:,... .....
.....................,?......................................................\,. ....
.................../..........................................................., }....
................./......................................................,:`^`..} ....
.............../...................................................,:”........./ .....
..............?.....__.........................................:`.........../... ..
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”............. ..
............/.`~,......`-...............................\....../\............... ....
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__.......... .
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.................... ...
................................`:,,...........................`\.............._ _..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\.............. .
...................................,<`.._|_,-&``................`\..............

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

http://24.media.tumblr.com/c4f2f5b25e676ab493bb7a5dca266758/tumblr_mpcq0cMD0j1su inmdo1_500.gif

Kejt__

Nie patrz tak na mnie.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

http://24.media.tumblr.com/0b768ead1c79ce740967a9cea461c367/tumblr_mpur7z2GPs1sw 2yhio3_250.gif

Kejt__

Wiesz może z jakiego to filmu bądź serialu?

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

http://www.youtube.com/watch?v=C3b4CoOHSDE

Kejt__

O jeny Benedict i Natalie razem, jestem w niebie. Choć dziś to zły dobór słów.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Czułam, że zapytasz skąd to i specjalnie sobie zapisałam link :D

Kejt__

A dziękuję :D W sumie Natalie zagrała w ostatnich odcinkach Elementary, muszę obejrzeć :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Powiem Ci w ogóle, że im więcej jej oglądam tym bardziej mi się podoba, haha. A kiedyś uważałam, że jest okropnie brzydka.

W ogóle po 2 tomie Uczty dla Wron uwielbiam Margaery jeszcze bardziej.

Kejt__

Okropnie brzydka???????? Kopa Ci zasunę ;P

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

haha no ej, ona ma bardzo dyskusyjną urodę :D
ale tak czy inaczej czytaj książkę, bo akcja z Małą Królową się rozkręciła, że hoho!

Kejt__

Nie mam czasu :( Nie posiadam czegoś takiego jak życie prywatne. Zaraz muszę iść do pracy kurvva mać! :(

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Chujo.wo ;//

Kejt__

to juz przeczytałas :D czy nie :D?

ocenił(a) serial na 6
robb264

Przeczytałam :P

Kejt__

Gdzie Ty jesteś? Cory nie żyje :(

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Wiem... Jetem w szoku.

Kejt__

Ja również. Ja dziękuję za takie newsy z rana.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Koleżanka mnie obudziła tą informacją 2 godziny temu i jeszcze się nie otrząsnęłam właściwie. Nie wchodzę dzisiaj nawet na tumblra, bo pewnie to co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.

Kejt__

Dobrze, że nie posiadam tumblra.

Kejt__

hahahahaha:D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Ale patrząc tak zupełnie obiektywnie. Jak się kogoś nie kocha, to powinno się mu to dać jasno do zrozumienia. Nie ma nic gorszego niż trzymanie sobie kogoś w zapasie. Dlatego nie mam żalu do Robin, bo kilkukrotnie była w stanie Tedowi oznajmić, że nic z tego (inna sprawa, że jej nie rozumiem kompletnie, bo ja bym Teda wzięła any time :D) Cóż, serce nie sługa.
Problem polega jednak na tym, że ja nie jestem w stanie uwierzyć, że Robin Teda nie kocha, bo takich facetów się po prostu kocha! Nie można ich nie kochać! :D

Nie chcę tej Matki. Mam gdzieś ile osób musi cierpieć, ale Ted i Robin mają być razem, to dla mnie kwintesencja miłości. Koniec kropka.xD

Slutty_Pumpkin

Nie no to na pewno, mówiła mu że go nie kocha i według mnie to fajne że go nie okłamywała (nie mniej jednak nie ogarniam tego z tych samych przyczyn co Ty ;D) chociaż też prawdę mówiąc uważam, że biorąc pod uwagę że Ted ją kocha, to powinna przestać się z nim przyjaźnić, ze strony Teda to coś więcej i kurna, jakie to musi być okropne patrzeć na ślub miłości swojego życia ze swoim przyjacielem. Więc to trochę egoistyczne z jej strony, że ona nie potrafi też z niego zrezygnować. Nie wiem czy mnie rozumiesz i czy się zgadzasz, ale ja prawdę mówiąc chyba bym tak postąpiła.
Poza tym tak jak Ty, ja wciąż wierze, że ona go kocha. Po prostu nie ogarniam, jak może kochać Barney'a po tym wszystkim co widziała, słyszała, poczuła na własnej skórze. Nie zapomnę tego odcinka z Playbook'iem, w którym Barney przeprasza Robin, a potem się okazuje że to tylko jeden z kroków do zaliczenia panienki. Nie wiem czy to pamiętasz. Jasne, zrobił też mnóstwo cudownych rzeczy, ale jednak trudno wymazać z pamięci te miliony lasek które podrywał, zresztą na oczach Robin. Kilka razy ją zawodził, wtedy kiedy Ted był przy niej. Albo ten odcinek Something Old to już w ogóle. A w kolejnym odcinku jeszcze pokazali, jak oni na siebie negatywnie wpływają, no nie mogę uwierzyć że tak zakończą ten serial. :(

Też nie chcę matki, chcę Robin, ale tylko wtedy gdy naprawdę się okaże że ona go nadal kocha. Nie chcę by Ted był jej jakimś pocieszeniem po Barney'u.

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Prawdę mówiąc to nie wiem jak kobieta w normalnym życiu mogłaby chcieć być z facetem który w taki czy inny sposób wykorzystywał inne kobiety. I co z tego że dla niej jest inny? Trochę kobiecej solidarności! Barney był draniem dla wielu kobiet i nie miał skrupułów - "byle zaliczyć". Zmienił się... Taaa, nie kupuję tego.

Chociaż tak po prawdzie. Marta, my idealizujemy Teda :) On momentami też zachowywał się jak palant. Jak wtedy gdy dorobił sobie teorie, że Viktoria go zdradza, byle tylko móc spokojnie startować do Robin. To nie było w porządku. I nie oszukujmy się, kilkukrotnie wykorzystywał metody Barney'a. Miał romans z mężatką. I wiele innych. Tyle, że jedno jego miłosne wyznanie i ja o wszystkim zapominam i przestaję myśleć w kategoriach logiki :D

Co do Robin. Tak, z jednej strony uważam, że jak ktoś cię kocha, a ty go nie, to o przyjaźni nie ma mowy. Ale to tylko teoria :) Gdybym była w takiej sytuacji to chyba nie umiała bym zrezygnować z dobrej przyjaźni, chyba że naprawdę czuła bym, że kogoś krzywdzę.
Zresztą Ted już potem nie wracał do tematu tego uczucia. I Robin w zasadzie nie wie co on obecnie do niej czuje. Mało tego! Przecież on się nawet włączył w organizację ich wesela, a to jest jakby sygnał, że nie ma nic przeciwko. Szczerze mówiąc w wielu odcinkach to ja miałam wątpliwości czy on ją nadal kocha czy nie :D Gdyby nie to 8x23 :(