poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2284700?page=20#post_10649037
A gdzie jest ta scena gdzie się zanurza do wanny i ma ładne loki? Dla picu to nagrali do promo?
myslę ze wlasnie ucięli scenkę przed tym ujęciem - zanurzy się i zobaczy Stefana.
I ta scena DE w wannie miala byc HOT - a nie jest. Jeden kiss i to ma byc hot? Hot to byl Kilas.
Miałam ten przeklejić, jak daję słowo :D
Ale kilka innych też jest dobrych. Jeszcze tych pod scenką nie widziałam, ale zakładam że tam to już ekstaza jakaś.
http://stefan-stilelinski.tumblr.com/post/62447777874
http://stefan-stilelinski.tumblr.com/post/62447114801
dla równowagi
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1237665_555672057820892_2 27722229_n.jpg :D
Mistic Falls jest gorsze niż Sodoma i Gomora. Nie dość, że zero moralności, to jeszcze łatwo można życie stracić. To jak trójkąt Bermudzki tyle że na lądzie.
Szczerze? Bardzo mnie wkurzał ten początek w 4 sezonie :D Już wolałabym to "previously on" - tę muzykę charakterystyczną z tym napięciem takim + pojawienie się logo. Tyle by wystarczyło. Ciekawe czy w TO będzie jakaś czołówka...
Jasne, chciałabym pomieszkać w mieście gdzie 100% populacji to seksowni ludzie, ale nie za cenę życia :D
Zaczynam się zastanawiać czy naprawdę jestem taka upośledzona, bo ja serio ciągle i nadal jaram się tym serialem :D Może ciut mniej niż na samym początku, ale myślę, że to wina przerw wakacyjnych, teraz moja na 4 sezonie i ogólnie, odcinek na tydzień. Po zakończeniu obejrzę jeszcze raz całość i wtedy będzie można konkretnie się określićna temat serialu :D
Zobaczymy, będziesz oglądać? ;p
:D
Jasne że będę :D Żebyś mnie dobrze zrozumiała - to że psioczę nie zmienia faktu, że nadal lubię ten serial :D
Po prostu marudzenie i szukanie dziur fabularnych, to też swojego rodzaju rozrywka, może nie najwyższych lotów, ale jednak :)
TVD jakie by nie było, zawsze będzie miało miejsce w moim sercu, nawet jeśli ocena na fw sięgnie już dna :P
Wtrącę się Wam w rozmowę, ale... Zaczęłam oglądać pierwszy sezon znowu i był taaaaaaaaaakiiiiiiiiii fajny. Patrzę i nie wierzę, że można było tak spieprzyć ten serial. Miłość SE naprawdę była ładna, Damon był zły, ludzie przejmowali się niewyjaśnionymi śmierciami, była fabuła, logika i tak przyjemnie się to oglądało :)
taaa serwer padnie :D Szczególnie biorąc pod uwagę, że nawet na "serialowych" mało kto się cieszy :D
Szpiegujesz? :D Mnie tam nie ciekawią ich ochy i achy powtarzane w kółko do porzygu...
Nie szpieguję, czytałam odkąd pamiętam. Jeszcze przed udzielaniem się tutaj nawet. Po prostu po jakimś czasie dotarło do mnie, że coś tam jest "nie tak", bo to chyba nie możliwe, żeby wszyscy mieli takie opinie :D
Oj teraz kult Iana i DE trochę osłabł na serialowych. Już się nawet pojawiają żarty na temat jego wyglądu i krytyka własnego fandomu :O
:P
Wiem, wiem, ale wiesz o co chodzi... ;p
Na chwilę miałam wejść a siedzę już o wiele dłużej, uciekam na papieroska i spać, do jutra :*
O Boziu, to takie słodkie i za takie pierdołki go kocham ale przecież ci w prokuraturze się ze śmiechu posikają w majty...
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/ladny-gest-c-ronaldo-czy-ws tawiennictwo-gwiazdy-zmiekczy-prokuratora/58xwx
Eh:))
Delenowców dopadla "moonlighting curse" - after the main characters who had had lots of sexual tention and chased each other on the show finally slept together, the shows ratings went down. I tak jest tutaj - ich celem bylo 'wygrac' - pokonac Stefana, by Elena wybrala Damona ponad niego - teraz ich ship stracil 90% uroku i rownie dobrze serial móglby się dla nich juz skonczyc.
Po trochu też to, ale z drugiej strony ciężko też im się cieszyć DE jak w spolierach takie głupoty typu:" D i E będą szczęśliwi, ALE Elena ma kosmiczną więź ze Stefanem"
Ale zobacz porównanie nastrojów Delenowców po 3 a po 4 sezonie. Po 3 moze byli zalamani, ale tez bardzo aktywni, niekonczące się dysputy, emocje, jeszcze bardziej wzmozona chęc ujrzenia DE. A po 4 - po chwilowej euforii - wszystko przygaslo - "aha ok, wygralismy, fajnie, idę obejrzec cos innego".
Czy ja wiem.... Po 4 sezonie, bezpośrednio po finale trochę na serialowych przesiedziałam i naprawdę było szaleństwo jak w sylwestra. Potem ta atmosfera się sporo utrzymywała, ale im dalej od finału, tym gorszy był odbiór 4 sezonu. Co by o nich nie mówić, to nie są głupie dziewczyny :D One też widzą jak beznadziejnie był napisany 4 sezon i jak emocje opadły, to i radość blakła. Potem jeszcze doszły durne spoilery... z czego mają się cieszyć? Że DE nie dostanie nawet pół sezonu ładnego? Że niby 6 minut w łóżku ma im zrekompensować szybki powrót na ziemię?
Nie dziwię się zupełnie.
Poza tym, czy to samo zjawisko nie było tutaj? Paradoksalnie większe zainteresowanie wywołał Stilas w 4 sezonie niż zwycięstwo Steleny w 3 sezonie :D
Nie wiem jak bylo tu z atmosferą po 3 sezonie, bo nie siedzialem na tym forum. Ale raczej fani SE nie mogli byc zadowoleni po finale - bo inaczej niz delenowcy po 4x23 nie dostali czystego zwycięstwa. 3x22 wyglądał tak : "wybieram Stefana 'ale' .... " i tak caly odcinek polegal na zadawalaniu Delenowców i mówieniu im "moze teraz Stefan ale bądzcie pewni ze sie wszystko odmieni, dajemy wam na tacy 1000 wskazówek"
z czego mieli się cieszyc ? ze Elka wybrala Stefana ale jej wybór po transformacji moze się w mgnieniu oka zmienic? Nawet ladnych scen SE nie dostalo. Stefan nie dostal wątku. Caly odcinek to bylo jedno wielkie Delena fest.
No i właśnie dlatego było o czym dyskutować. A teraz? O czym one mają dyskutować? Już cały 4 sezon to było jedno wielkie pieprzenie o SB które wpłynęło na uczucia Eleny, chociaż to było jasne jak słońce, że naprawdę kocha Damona. I co teraz? Powtórka?
Fani Stefana mają ciekawiej mimo jego tragicznej pozycji... albo czekają co dalej z SE albo liczą na inne romanse jak wskazywał forshadowing z ostatnich odcinków 4 sezonu. No i oczywiście jest jeszcze Silas, który wygląda jak Stefan. To też jest coś.
-I'm kind of upset that TVD is skipping over a few months. I wanted to see Katherine right after she becomes human. Is there any chance we get a flashback to her earlier adjusting issues as human?
-To be honest, I’m a little bummed about that too. I would love to have seen Katherine waking up and realizing she’s human. There’s no flashback in this episode, but maybe a future one if we’re lucky?
Przykładowo:
A:"Rety, gdzie Ty znajdujesz takie genialne foty Iana? xD"
B:"Wuj gugle:D Wpisałam teraz "dziad Ian" i wyszło mi takie: http://img341.imageshack.us/img341/5893/ian2.jpg <3"
:DDD
Jeśli chcesz podziękować autorce, to podpowiem, że "B" nie wybrałam aż takim przypadkiem :D
Przeczytałam całe serialowe od dechy do dechy, ale nie znalazłam :((
Za to coś innego :D
A:"A ja bardziej kocham Stilesa i co teraz? xDDDD"
B:"A ja Blaine'a i Kurta xDD Nie wiem, ale jestem pewna że Stefanowcy już to przeczytali :D"
(...)
B:"Nie, oni to zachowają na odpowiedni moment. Będą mieli na nas haka i wykorzystają go przy najbliższym starciu xD Tak jak wtedy kiedy mi wypomnieli po roku, że nazwałam brzydko Elenę podczas oglądania 3x14 na żywo:D Mieli zapisane linki, sprawa była z góry przegrana;D(...)"
Hahaha xD To nawet zabawne :DDD
No baaaa... na wszystkich mam "teczki" xD
Po prostu czytam codziennie serialowe :P
zadałem recenzentce kolejne pytanie ha ha ha - probuję się wcielac w rózne role by nie poznala ze to ja :d
(TVD) I love Stefan, he's my favourite character. I don't care about Stelena, I just want him happy. In your opinion, is there something that indicates that Stefan will ever get over Elena? Something. Anything. It's heartbreaking to see him still pinning after her. Or will the writers at least give him a backbone? What's your prediction?
BTW - powinenem napisac 'some backbone' no ale trudno się mówi :d
Hahaha xD
Zabijasz mnie Robb :D
Skoro Głupie zamyślone spojrzenie Eleny ma zwiastować wielką miłość do Stefana, to strach pomyśleć jak mało wystarczy ludziom w fandomie by to samo spostrzec w Stefanie. Nie mogę się już doczekać, to będzie dopiero apogeum głupoty na tagu SE.
A recenzentka napisze pewnie, że trudno rokować :D
no ale napisala ze jest w 1 kolejnosci fanką Stefka. I pewnie nie napisze nic o 'move on' ale o 'backbone' to raczej nieszkodliwe - bo chyba nawet fani SE nie chcą by byl popychadlem.
BTW - powieniem napisac I just want him TO BE happy. no ale cóz. po ptakach
czemu ja nie myslę zanim cos napiszę? - ale przynajmniej wtedy napisalem anything poprawnie :d
dobrze ze mozna zrobic anona jak się chce :d
Will we see Klaus transform into a werewolf after his first kill? (If he kills at all in 1x01) - będzie - przywolala stillsa
jest tez fanką Haylijah.
Boję się oglądać transformacji w wilka :D Zawsze mnie to śmieszyło.
TO też widziała? :D