poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2284700?page=20#post_10649037
I ja ten crap komentowałam? :D
Może zerknę na to jakbym zasnąć nie mogła albo co :)
Czy ja wiem czy TO ma takie dobry cliffhanger :D Ale może klimat serialu będzie fajniejszy.
-When do we see Hayley's reaction to the baby? Like what episode? Was she angry/upset/in denial/happy?
-We don’t see Hayley’s initial reaction to finding out she’s pregnant. Instead, in 1x01, someone asks her how she feels about being a mother. I’m not going to discuss her state of mind because that’s too spoiler-y.
Obstawiam Eljasza. Pójdą na całość i zaczną już w 1 odcinku pokazywać jak się o nią troszczy :D A potem to już w ogóle będzie epic. "I don't care its his baby Hayley, I'm gonna love it like my own" bla bla bla.
-(TVD) I love Stefan, he's my favourite character. I don't care about Stelena, I just want him happy. In your opinion, is there something that indicates that Stefan will ever get over Elena? Something. Anything. It's heartbreaking to see him still pinning after her. Or will the writers at least give him a backbone? What's your prediction? Thank you in advance for your reply
-Stefan is my favorite character too. I like your good taste. I want Stefan to move on from Elena too, to be honest. But I also don’t think it’s the kind of love that just goes away because she chose his brother. I think it is possible for him to move on eventually, but at this point, his biggest problem is getting out of the quarry. I believe Paul said in an interview that Stefan will come out changed and I definitely think so. I’m also very curious about the new character, Tessa, and what kind of dynamic she has with Stefan.
:D
Fu.ck... mówiłam, że się Tessy trzeba bać. Nie jestem co do niej przekonana.
toc ona nic nie napisala.
I’m also very curious about the new character, Tessa, and what kind of dynamic she has with Stefan.
jest ciekawa, ale nic nie wie - ogladala tylko premierowe odcinki, a Tessa jest w 5x03 - spoilerki zna - ale wiele z nich nie wynika.
Wow. Ja nawet tutaj nie zawsze czytam co piszecie, a co dopiero jakieś inne tematy.
A no widzisz, a ja lubię sobie przejrzeć raz na jakiś czas co tam ogólnie na forach słychać :)
No widzisz :D
Ja się już staram ogólnie pilnować i zawsze robić coś w trakcie bardziej produktywnego, żeby nie było że siedzę i nic nie robię xD
Już kiedyś się uzależniłam właśnie od wizażu i to było bardzo złe uzależnienie. Teraz już wchodzę w konkretnym celu :D
WTF is this? mam nadzieję ze to jakis fake albo fanfic
I just read an interesting side for 5x09. There is a new professor. First with a scene with Caroline who wants extra credit, he obviously scares her.
The second scene is the most interesting. Its where Damon goes to see him, and this professor knows all about vampires, who the salvatores are, the secret council. He had recently sent a girl to Damon so he would turn her, and it seems Damon did...
And then he is like "who did you think sent her? Your long lost love, Katherine Pierce?" and then Damon ENRAGED and vamps up at the mention of her name and says..
"You really shouldn't have brought her into this."
Damon zniszczyl Stelenę i teraz zniszczy Steferine? Czy moze on po prostu umrzec? Czego się nie dostknie zamienia w gówno. :/
Fake jak nic.... A nawet jeśli nie, to w tym nic nie ma co mogłoby wskazywać na romans Datherine. A przecież wiadomo że trochę tym i tak pokuszą, bo wszystkie fandomy muszą być "happy"
zalezy co dla ciebie znaczy "pokusic" - jak Katherine dalej bedzie traktowac go jak swoją zabawkę, małego chlopczyka którym mozna manipulowac i bedzie go przy tym glaskac go po wlosach jak np. w 4x21 to OK. Ale jak zaraz zaczne robic te szczere pełne milosci sarnie oczy do niego, no to ja sobie podziękuję SK. Nie po to nie chcę go z jedną zdradliwą dziw.ką by poslac go do drugiej, która tez bedzie rozbita wewnętrznie.
poza tym - wielu widzów ma problemy by kibicowac Katherine ze Stefanem, bo myslą ze ona jest klamliwa i jeszcze gorsza od Eleny i nie chcą by Stefan byl jeszcze bardziej skrzywdzony. Więc jak mają kibicowac Steferine, gdy Stefan jest cieniem wlasnego siebie, a Katherine w tym samym czasie 'miewa' gorące sceny z jej bratem.
Jedyne co biorę pod uwagę to pokazanie kontrastu, jak bardzo Kath jest niezainteresowana Damonem, a wręcz trochę się nim brzydzi - w przeciwienstwie do 3 i 4 -sezonowej Eleny.
Nie wiem. Fani Deleny tez nie szaleją za Datherine. "Prawdziwi fani" Damona nienawidzą Katherine. Nie wiem kogo Julie by zadowoliła tym romansem. Już prędzej Katherine miałaby szansę zyskać u fanów Stefana gdyby wrócili do tych relacji z 2 sezonu.
No bo prawdziwi fani Damona nie powinni chciec dla niego kobiety, ktora traktowala go jak psa - vel Katherine. Tak jak ja nie chcę Eleny dla Stefana po wydarzeniach z 4x23. To jest bardzo czytelna praralela miedzy nimi obiema.
ten "spoiler" byl oparty na tym castig side:
mediafire(.)com/view/lu1lejdcszo55g5/dr_wilson.pdf
usuń ()
ktos inny zapytał:
Is it possible that a old casting side? It seem like the casting side for Jonathan Gilbert . John sent Isobel to Damon to be turned, Damon thought Katherine did it. It sound like they using a old casting side.
byl jakis blast o 11 chyba wskazówkach dot. 5x01 i cos takiego bylo. Zwrócilo to moją uwagę - po co wracac do tego wątku? Chyba ze Gilbertowie byli z dziada pradziada na tej uczelni i nalezali do tych klanów - i moze dziala jakas tajemna organizacja, która bedzie chciala zwerbowac Elenę, nie wiedząc ze ona jest wampirem. A Gilbertowie nienawidzili wampirów.
A może po prostu John jej coś zostawił i zamówił przesyłkę na dzień w którym córka pójdzie na studia. Taka mini łzawa scena. To by było nawet urocze. W końcu to będzie ich pierwszy dzień, może będą chcieli jakoś ładnie wprowadzić taką atmosferę "nowego początku".
moze i tak - skoro Carolnie ma pozegnanie z matką, to to jest rekompensata dla Eleny. (jakby ozywienie brata to bylo malo :d )
no ale ja bym wolal jakby w premierze wprowadzili az w przeladowanej ilosci jakies tajemnice i intrygi i potem je powoli splatali w jedną calosc. Na sentymenty jest czas w przechodnich odcinakch by wypelnic lukę .
A ja uważam, że taki odcinek jest jednak dosyć sentymentalny. Coś nowego się zaczyna, a coś się kończy. Krótka scena takiego typu by nie zaszkodziła.
Poza tym Caro ma płakać za Tylerem, z dwojga złego wolę coś w mojej ocenie wzruszającego. Mnie np. bardzo podobał się list Johna do Eleny w 2 sezonie. Gdybym bardziej lubiła Elenę, to może nawet miałabym silniejsze emocje z tym związane.
A to źle ze placze za Tylerem? :d bylas za Forwoodem :D
Mi w tej scenie z Johnem najbardziej zal Johna, ze poswiecil zycie dla tej malej su.ki, która i tak nie chciala byc potem czlowiekiem mimo takiego marudzenia - i jeszcze nawet pipa przy rzucaniu latarni chyba go nie wymienila i w 4x15 przy szlochaniu powiedziala "even John" - jakby on byl jakims smieciem.
kur... jak tak o tym myslę to nienawidzę eleny jeszcze bardziej ;d
Forwood był dobry jak tolerowałam Caroline. Teraz Forwood jest dobry, bo trzyma Caroline z dala od Klausa, którego niszczyła (i vice versa) i przede wszystkim od Stefana, gdyż jestem uczulona na relację Steroline nawet na przyjacielskiej stopie.
Nie umiem też ukryć, że wkurza mnie fakt, że to postać Tylera ucierpi na tej kochliwości blondyny. A Tyler nie zasłużył sobie na takie traktowanie. Przez cały 4 sezon, był jedną z nielicznych postaci, które naprawdę zyskały mój szacunek. Tymczasem powaleni fani Klaroline życzyli mu śmierci nie wiadomo za co.
Poza tym płacz Caroline...
Chyba wyjaśniłam :)
To prawda, Johna strasznie żal w świetle ostatnich wydarzeń z jego życia. Nie był dobrym ojcem, ale pod koniec naprawdę odkupił swoje winy.
O i jeszcze nienawidzę Eleny za moment w 4x04 jak ten gwałciciel się na nią rzucil - ona się na nim pozywila - i nawet go nie zauroczyla by nie próbowal takich numerów z innymi - tak tylko pozwolila mu odejsc.
Jakby się tak czepiać każdego momentu to można by znienawidzić wszystkich.
Nienawidzę Katherine za to, że zabiła niewinną laskę na przyjęciu.
Nienawidzę Stefana za to, że zabił Andy bo był taki "nieludzki" wtedy, ale do Elenki już umiał zadzwonić i sobie poszlochać...
Nienawidzę Bonnie, bo pozwoliła Damonowi torturować Masona.
Umyślnie wybrałam lubianych przez nas bohaterów :D
Po prostu na jakimś etapie trzeba odpuścić szczegółową ocenę moralną, bo scenarzyści nikomu nie popuścili. Poza tym nie myślą i nie wpadliby na taki pomysł, że wampiry mogą wykorzystać compulsion w pozytywny dla świata sposób.
ale w komentach byl taki twitt Daniela:
@danieljgillies
beautiful people: baby has not arrived.
yet.
please disregard the gossip+misinformation.
we'll keep you posted.
Xx
love d+r+?
To było pytanie retoryczne :D Głupi internet, nie da się wyrazić dobrze intencji.
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/5×01+–+' 'I+Know+What+You+Did+Last+Summer''+-+spoilery%2C+dyskusje%2C+opinie,2295497
http://www.pudelek.pl/artykul/59409/dobrev_kocham_dereka_bardziej_niz_iana/ kocham pudla za takie "newsy" po prostu :D
serio Juliane cos takiego powiedziala? (czy tylko pudel to sobie wymyslł?)Nie wie ze psuje Ninie opinię? Jak ona moze potem pracowac z Ianem na planie? Przeciez to jakas katastrofa. Pominę juz fakt ze Nina w wywiadzie dla Cosmo powiedziala ze na razie nie chce pchac się w związek. Jakbym mial taką przyjaciólkę to bym nie wiem co zrobil.
Lubię jak mi ktoś podrzuca coś z pudelka. Sama nigdy jeszcze nie weszłam :D
Biedny Ian :(( On się opiekuje zwierzątkami, a ta podła Nina romansuje...
Bardzo długi czas koleżanka mi tak podsyłała, aż w końcu zaczęłam sama zaglądać... Wstyd :D
No, jak ona śmie. :(
Ja muszę unikać takiego zaglądania, bo potem to przechodzi w nałóg xD Na niektóre strony mam własne limity :P
Dokładnie ;/
Ja miałam przez pewien moment takie coś, że jak raz weszłam to już zaczęłam co dziennie xD Na szczęscie mi się znudziło i teraz tylko raz na jakiś czas, jak już całe internety przeglądne :D
widzialem to - fani Paula nie byli zachwyceni tym twittem od niej. Strasznie się starali by Paul wygral i ten twitt ich wkurzyl --- ze jak smiala nazwac go ordinary. :D
http://doppel-vision.tumblr.com/post/62511023074/candice-interview
behind the scenes - nie mogę obejrzec bo się laduuuje strasznie wolno.
spoiler stelenowy:
http://doppel-vision.tumblr.com/post/62514173098/elena-is-obviously-thinking-abo ut-someone-as-she