Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:22
Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2290026

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Na poprzedniej xD Drugi post od góry (Twój) się zaczyna :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Aha, lol. Najciemniej pod latarnią :|

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Kiedyś mi się zdarzało w literaki xD

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

A w cos innego? np. jakies karciane?
W sumie literaki tez spoko, zagralam pare partyjek :p Moze chetna jestes na jakas? :)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Teraz nie bardzo, bo muszę porobić parę rzeczy na uczelnie, ale może wieczorem się na coś skusze ;)

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Teraz to i ja tak z doskoku śmigam, obiad się robi a później serial, też wieczór bardziej mi pasuje ;p
To jak coś będziemy się łapać ;)

Slutty_Pumpkin

spoiler o Damonie
http://24.media.tumblr.com/04e47ab0c08158010632394b1cb64081/tumblr_mu3n1sDoIa1so 55buo1_500.png

czyli znowu retrospekcje z Damonem? Mogą dac choc jeden odcinek z retro dla Stefana? Od 3x03 zaden nie byl mu poswiecony. A Damon juz mial 3x16, 4x08, 4x17. No ale jak juz ma byc to niech nie robią tam z niego swietszego od papieża.

robb264

inni juz zareagowali tak jak ja. - 'retcon flashback" - znowu dadzą jakies gówniane usprawiedliwienie dla czynów Damona. Ciekawe co znowu Stefan mu zrobił... ukradl w latach 50 dziewczynę, zabil mu przyjaciela, kopnął jego psa LOL Ale i tak Plecka mnie zaskoczy.

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Zdjęcia z TO 1x03 "Tangled Up in Blue"

http://www.spoilertv.co.uk/images/The%20Originals/Season%201/Promotional%20Episo de%20Photos/Episode%201.03%20-%20Tangled%20Up%20in%20Blue/rs_560x415-13100214112 3-1024.The-Originals-Claire-Holt-Charles-Michael-Davis.ms.100213_copy.jpg.php
http://www.spoilertv.co.uk/images/The%20Originals/Season%201/Promotional%20Episo de%20Photos/Episode%201.03%20-%20Tangled%20Up%20in%20Blue/rs_560x415-13100214112 7-1024.The-Originals-Eka-Darville-Charles-Michael-Davis-Leah-Pipes.ms.100213.jpg .php
http://www.spoilertv.co.uk/images/The%20Originals/Season%201/Promotional%20Episo de%20Photos/Episode%201.03%20-%20Tangled%20Up%20in%20Blue/rs_560x415-13100214112 5-1024.The-Originals-Claire-Holt-Joseph-Morgan.ms.100213_copy.jpg.php

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

No... może w końcu jakiś bal na poziomie w mniej "wiejskim" klimacie. Tyle że ta Cami jako aniołek... :O

Slutty_Pumpkin

widzialem juz wczoraj te zdjecia ale nie mialem sily wklejac, Podoba mi się mroczniejszy klimat. Ale ogólnie uwazam ze wampirze seriale powinny byc taki mroczny, erotyczny, podniosly klimat, a nie jak Plec która chce unormalnic wszystko co się da.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Nie widzę całości, ale Claire wygląda interesująco. Oby ją fajnie stylizowali w TO, bo w TVD była porażka.

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

O cholera, te zdjęcia mnie zachęciły do oglądania TO :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Oglądaj :D W TO przynajmniej nie ma aż tak kogo hejtować i można spokojnie oglądać :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Tylko, że pilot mnie wynudził nieziemsko i dobija mnie wątek z dzieckiem. Ech!

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Mnie się pilot podobał... tylko dzieciak jest minusem, ale nie sądzę że to będzie takie dla Klausa istotne. Zreszta nic niz Klaroline i kolibry mu bardziej nie zaszkodzi, nawet "dziedzic" :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ja wolę chyba Klaroline już niż Klaus/Hayley? Tak ona się nazywała, bo nie pamiętam nawet. Dobra, zobaczy się z biegiem wydarzeń, może rzucę okiem :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

No cóz... wiesz co ja myślę o Caro, Nie ma co dyskutować na ten temat :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Faaajneee :) Rebekah bardzo dobrze wyglada.
Wydaje mi sie czy schudla?

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Mnie się osobiście zawsze podobała, u niej nawet jak tyje nie widać tego jakoś wybitnie na twarzy jak u Niny chociażby.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

A ona przytyla kiedys?? :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie wiem, ale były komentarze ze ma męskie ramiona i takie tam, że taka ubita jest... mnie się osobiście laska bardzo podoba. Chyba jest nawet najładniejsza z ekipy całej wg mnie.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Nie zauwazylam... :p
Nina jest ladna, Kath tam samo fajnie wyglada, ale Elena z sezonu na sezon co raz gorzej, chociaz w koncowce 4 jak by sie poprawila, zobaczymy w 5.

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nina mnie jakoś nie zachwyca sama w sobie. Kath mi się w serialu podobała w 2 i 3 sezonie, w 4 już nie za bardzo ;/

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Pewnie już było, ale w naszym ojczystym zawsze się przyda p http://vampirediaries.pl/11259-dwa-zgony-w-premierowym-odcinku-the-vampire-diari es

anulka88

nawet nie wchodzilem w linka.

ojciec Bonnie
i randomowy student z uczelni, od tego zacznie się intryga uczelniana

ocenił(a) serial na 9
robb264

Juz w 1 odcinku poleci nowa twarz?? :D

anulka88

Nie bedzie to Aaron bo pojawia się dopiero w 5x05. Nadia jest w 5x02. Tess od 5x03. Jessie pojawia się w 5x01 ale nie jest to jednoodcinkowa postac, bo byl na planie i później, poza tym za duzo szumu zrobili by go usmiercic w premierze. To bedzie ktos zupelnie przypadkowy i nieznay - ktos pokroju pasotra Yunga. Pewnie Caro i Elena poznają go na nocnej bibie, podadzą sobie ręce, przeprowadzą jedną rozmowę, a kilka scen póxniej juz bedzie martwy.

anulka88

wedle jednej recenzenki której tumblr sledzę, a która oglądala 5x01 - powiedziala ze 5x01 mniej przypadl jej do gustu niz 4x01

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Jest i cesarz/król czy jak tam mawiacie <fanfary proszę>
Damon
http://www.spoilertv.co.uk/images/the-vampire-diaries/Season%205/Posters%20and%2 0Wallpapers/Set%202/1275144_10152338659329968_379078592_o.jpg.php

Do dupy jak reszta...

Slutty_Pumpkin

jego dlon wygląda nienaturalnie - jakby grafik ją dokleił.
"heyah"

ocenił(a) serial na 1
robb264

:D
Stefan też miał podniesioną łapę - może to coś symbolizuje... A może sobie machają...

Slutty_Pumpkin

inni bohaterowie lekko dotykają tej szmaty, a Stefan jest w nią wplątany jak ryba w sieć.

ocenił(a) serial na 9
robb264

W sumie teraz to jest troche jak taka rybka w sieci, tylko czeka az go wylowia :p

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

high five :d

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Doctor is so hooot :P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Dupeczka jak się patrzy :DDD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

I co gorsza u niego ten prowokatorski styl bycia mi się podoba ;/

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Bo on nie jest chu.jem, jest tylko trochę bezczelny :D

Slutty_Pumpkin

no ale przynajmniej szmata mu nie znieksztalca gęby jak Paulowi....

ktos mial teorię ze biel Eleny oznacza ze ona zostanie czlowiekiem. Ze jakos lek Katherine zacznie oddzialywac na Elenę czy cuś. W sumie fajnie by bylo jakby Stefek mając do dyspozycji czlowieczą Elenkę, wolalby przemienic Kath w wampira i byc z nią. To by byl piękny chichot losu :d

ocenił(a) serial na 1
robb264

Ale fantazjujesz :D
No ale niepokoi mnie ta biel... coś spieprzą.

Slutty_Pumpkin

ha ha ha ha

rekacja na spoiler dot. retrosprekcji Damona i zglębiania jego przeszlosci :D

I can already foresee where these flashbacks will go. When Damon initially turned, he was an angel. The sweetest guy, totally flaw free. Then one day he fell in love with a witch who, of course, didn't love him back. This witch was cruel and horrible and right after she dumped him, she put a spell on him to a) be a controlling, possessive douche and b) to never get the girl. However, Delena love conquered all and broke the second curse while the first curse is slowly on its way to also being broken. Oh and then we find out Stefan paid the witch to do this to poor precious Damon but Damon forgives Stefan out of the kindness of his heart.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Az tez sie zaczelam niepokoic...

Slutty_Pumpkin

ETonline: Like between Stefan and Caroline? That's something the fans have really wanted for a while.
Wesley: Thus far it's been relatively platonic between them, but, again, some upcoming circumstances will cause Stefan to see her in a new light. I don't know how she's going to feel about him though...

umieram...., mam nadzieję ze to tylko takie gadanie.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Bożeeeee... oszczędzę komentarza, bo wyjdzie za mnie chamka zaraz. I zacznę na Caroline zwać.

Slutty_Pumpkin

ale co o tym myslisz? Tak tylko gada czy cos bedzie? On zawsze piep.rzy ze chcialby Steroline, moze to jego fantazja?

ocenił(a) serial na 1
robb264

Sama nie wiem. Może im każą pieprzyć takie głupoty ku uciesze określonych fandomów.
Paul mi podpada na każdym kroku ostatnio... ;/

Slutty_Pumpkin

ale w sumie powiedzial tez ostatnio ze milosc Stefana do Eleny nigdy nie przeminie czy cos.

nie wierzę w zaden romans. nie. nie. - po co ja to przeczytalem. Zepsulo mi caly nastrój przed odcinkiem.

Jest Jessie i jest Tyler, jest Jessie i jest Tyler....

ocenił(a) serial na 1
robb264

Jeśli ma Cię to pocieszyć, to jeszcze ponoć w trakcie sezonu Caroline ma wspominać Klausa i coś niby mamy się dowiedzieć co do niego czuła... - nie wiem, nie zbyt dokładnie czytałam ten wywiad dla tvline bo to o Carolnie to I don't give a f.uck, że tak powiem.