T:22
Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2290026
NIE. NOPE. NOT. NEIN. NO.
Biedne Dynie :((((
Marta jest bardzo grzeczną niewiastą! Na pewno jedynie sączy szampana z kieliszka.
Ładnie przeklinasz :DDD
pewnie by bylo wiecej, ale az się boję wejsc na mój dash na tumblr, bo zaatakuje mnie radosc niektórych ze 'spoilerów'.
zainstalowalem tumblr savior na innym kompie, a na tym co jestem teraz, nie chcę smiecic. Poza tym wielu nie taguje postów, albo taguje je tak ze tumblr savior nie ukrywa :D
o ironio - mój najwierniejszy follower i ten kogo sledzę jest wielkim fanem romantycznego Steroline :d looool.
PS Zamierzam tak poszerzyc black listę bym mógl ciebie zacząc sledzic :D
haha, wystarczy że zablokujesz glee, darren criss i chris colfer :D
Ja mam zawsze jakoś takiego farta że jak ktoś szipuje Klaine to i Dair to i Stelenę i inne.
Od czasu do czasu tylko gdzieś mi się Ian albo Damon trafią ;d
ja tam followuje duzo blogów Stelenowych - bo ja b. lubię Stelenę z pierwszych 3 sezonów. Tylko ten bullshit jak oni zaczynają pisac jak to Elena się przebudzi i Stef ja weźmie z otwartymi ramionami mnie rozwala. Szkoda ze nie mogę tego wyłączyc, bo gifesty dają fajne.
- zaglądalem do ciebie - duzo o TVD nie reblogujesz :D
natomiast o Klaine eksplozja :d - muszę sprawdzic co tam z Dair zachomikowalas :D
Ja też followuję sporo stelenowych, jako wspomnienia te wszystkie sceny są naprawdę ładne.
Dair raczej nie taguję, tylko raz na jakiś czas jak mi się przypomni, nie mam na pewno dodanego w liście tagów, ale jak wpiszesz to powinno być coś tam.
No bo Klaine to jest OTP nad OTPy :D
a jak zrobilas tę zakladkę z tagami/listami shipów etc. - to zalezy od skórki tumblra którą wybrałas czy jakis kod w html?
Już mówię.
Będąc na blogu klikamy Dostosuj i otwiera nam się ładnie panel po lewej stronie.
Zjeżdżamy niemalże na sam dół gdzie mamy opcję Strony.
Wybieramy Dodaj stronę.
Wybieramy Układ Standardowy.
Wpisujemy sobie co tam chcemy, można się bawić w html itp. Ja mam jakiś problem z wyśrodkowaniem, żadna komenda nie chce działać.
Następnie na dole Utwórz stronę.
A teraz reszta zależy od szablonu.
U mnie nieco wyżej jest Link1 Title i Link1Url itd.
W tytule wiadomo wpisujemy tytuł.
W url wklejamy Adres url strony, który wcześniej nam powstał gdy tworzyliśmy stronę, bodajże pod napisem Ukłąd Standardowy.
Zapisz, zamknij.
Gotowe :D
Tyle że jak już tak "ochłonęłam" z zachwytu to muszę przyznać, że robienie sobie zdjęć jak to 1 jest troszkę żałosne (taki kobiecy punkt widzenia) :D
Pomogę troszkę ;p
Seans na dzisiaj skończony, teraz trochę neta, papieros i spać :D
Ja może też wstanę wcześniej, ale o 7 to wątpię... ;p
Chyba nie będę wchodzić tutaj...nie wiem, pewnie będziecie gorąco dyskutować... ;p
Dobranoc ;)
Dzisiaj ;p postaram się ją złapać i w nowym temacie złoże, bo tu i tak nie odpisze ;p
Może racja :D Tyle że nie wiem czy będzie w swoje urodziny, na dodatek piątek na forum wchodzić :) Zaraz normalnie zostanę na ten seans na żywo, tak mnie nosi :D
Sama dokończę ten temat :P
Widzę xD
A sama nie wiem... spać mi się nie chcę, jutro mam beznadziejny dzień. W innym wypadku zobaczę dopiero wieczorem, bo muszę się po południu wydostać jakoś z tego dennego miasta i pojechać do domu jeszcze, bo nie mam ubrań :D
Ja ostatnio oglądałam Glee i stwierdziłam, że to za dużo dla mnie bo później jestem zbyt nakręcona i nie mogę spać do 5-6 :P
Uuuu, nago śmigasz?
No jeszcze nie... ale dzisiaj musiałam kupować bieliznę nawet, bo wyszłam z domu chyba tak jak stałam. Tak się epicko spakowałam, ze nic... nawet szczoteczki do zębów xD
No ale miałam pretekst do zakupów :D
Matko :DDD Dobra jesteś :D Ja jak jechałam na wakacje do "domu" to zabrałam 1 walizkę. Dobrze, że wracałam autem bo się rozmnożyła i wracałam z 3 :D
Ależ bym poszła na zakupy, a tu w portfelu takie pustki, ehhh :D
Przynajmniej na jedzeniu oszczędzam, bo od 2 tygodni nie jem słodyczy! <eureka>
Ja od dzisiaj nie jem słodyczy i w ogóle jestem na diecie :D
Zawszę biorę do przymierzalni dwa rozmiary i dzisiaj wszystkie sklepy opuszczałam z "tym większym" - tyle w temacie dowartościowania zakupami.
No ja na diecie niby też jestem, ale tak jem te płatki fitness, a one mają i tak tonę cukru na pewno :D Przynajmniej przestałam jeść jak dzika świnia xD Teraz jak mały prosiaczek.
Ok, przeszła mi ochota na zakupy.
No ponoć mają... ja wpieprzam siemię lniane, otręby, suszone owoce ;/
Dzisiaj jak wyszłam z tej Ikei to miałam potworną ochotę na tego hotdoga za 3 zł... no pyszne są albo to może ja jestem zawsze głodna wtedy :D
Są za 3 zł, to najważniejszy argument :D
Otręby i inne takie to akurat bardzo lubię i często jem na co dzień :D Tylko ten cukier to moja guilty pleasure.
O rany, mamunia mi kiedyś robiła owsiankę, ach to były czasy :D Z miodem taką :D
Super :D
Jak chcesz, to ja z kolei mogę Cię w chwili obecnej poczęstować: Dżemem truskawkowym, 1 kawą 3 w jednym i serkiem truskawkowym. Reflektujesz? :D
Mam też z kg śliwek które są ohydne... ale one znajdą jutro miejsce w koszu.
Haha, chyba podziękuję, nie będę się objadać o tej porze!
Poza tym kawa z cukrem?!
A ja się robię głodna niestety, bo o tych wędzonych serach myślę. Ale zaczekam do rana :)
To nawet nie jest kawa... dzisiaj rano to piłam, to są pomyje.