T:22
Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2290026
nie zniosę romansu między nimi. To jest dla mnie koniec oglądania. Jezeli cos zobaczę to koniec.
Mam nadzieję ze Paul tylko tak gada.
ETonline: Does hearing Elena say "I Love You" to Damon change Stefan's feelings towards her?
Wesley: Yeah, it's natural that they would. And I'm excited for the fans to see this new permutation of their relationship because I think it was becoming a little bit redundant. They moved to a very platonic place towards the end of season three and to be honest, I didn't see it as a love triangle anymore. They really became friends in my eyes, so to have something thrown in that's totally bizarre -- like being at the bottom of a quarry, drowning over and over -- is cool because it throws in another variable that can stir things up and maybe lead to a weird new romance.
ETonline: Like between Stefan and Caroline? That's something the fans have really wanted for a while.
Wesley: Thus far it's been relatively platonic between them, but, again, some upcoming circumstances will cause Stefan to see her in a new light. I don't know how she's going to feel about him though...
Nie wierze, ze to napisze... po prostu nie wierze... ale... podoba mi sie :o Twarz w porzadku, ingerencji wszelkich upiekszaczy duzo nie ma, reka jak dla mnie tez normalna :p
Dla mnie jednak ta łapa przesądza sprawę. Ale i tak wygląda lepiej niż Stefan i Caro :P
Pamietaj, ze mi Caro sie podobala. I ten rowniez. U Ciebie widac jest na odwrot :p
Nawet mi się już nie chce na to zerknąć. Jutrzejszy odcinek to będzie porażka, czekam na TO. Tam przynajmniej lubię bohaterów :D
Typujemy ile razy Elena powie "Stefan" w pierwszym odcinku? :D
A 1 raz
B 2 razy
C 3 - 4 razy
D więcej niż 5 razy ?
Jakieś typy? :D Sugestie?
Jutro o tej porze może dopiero się zabiorę za ten odcinek, jednak nie dam rady rano ;/
W tym krótkim promo wyzej - jaka z Caroline Stelena shipper. :d
Juz się uspokoilem po tamtym spoilerze. Po prostu bedę oglądal do momentu w którym zobaczę "cos romantycznego z SC" - a wtedy juz przestanę oglądac na zawsze. I mam spokój. Od razu się uspokoilem :D
tyle ze ja nie bedę mial juz powodów do oglądania. Kath jak potencjalna love interest dla S, Stefan jako singiel lub lover dla Kath i Bonnie, to jedyne rzeczy które mnie trzymają. Jak zrobią SC - to nie będę mógl oglądac Stefana, a Kath straci swój głowny walor. A Bonnie zachowuje się jak niewolnica Eleny. To bedzie koniec jak dla mnie.
Mnie pomału już Stefan obojętnieje. Tak sobie będę oglądać ten serial, bo go przez pierwsze 2 sezony lubiłam i jestem ciekawa co dalej.
juz mialem tak wyj.ebane ze napisalem w minutę pytanie do recenzentki
I like Steroline as friends. But potential romance is disgusting for me. I thought that Jessie - new love interest & return of Tyler will 'save Stefan' from that stupid fanservice - romantic Steroline. Please, tell me - are there any hints for romantic route for that pairing?
pewnie milion bledów ale co mi tam
mam i odpowiedz:
I like Steroline as friends. But potential romance is disgusting for me. I thought that Jessie - new love interest & return od Tyler will 'save Stefan' from that stupid fanservice - romantic Steroline. Please, tell me - are there any hints in 5x01 for romantic route for that pairing?
Jesse has two scenes in the premiere; both are brief and Caroline is in both of them, but so is Elena. That’s as much as I can offer on the Jesse front. It’s just a very brief character introduction.
Nawet jeśli miałoby być SC, to gdzieś dopiero od połowy sezonu tym zaczną kusić. Jak już Stefan będzie bardziej sobą i wyjaśni się sytuacja na linii Tyler-Caro. Także jeszcze parę odcinków można mieć złudne nadzieje na pomyślne wątki i pozytywne zmiany.
zaczynają kręcic odcinek 8. A nie wiadomo kiedy Paul robil wywiad. Myslę ze wlasnie tuz po wyjsciu by byl najlepszy czas by cos zacząc - kiedy Stefan bedzie potrzebowal pomocy. Jessie jeszcze zyl kolo 5x08...... No na serio - ja nie widzę jak by ten romans z logicznego punktu byl mozliwy. W 5x01 cheerleaderka SE a kilka odcinków póxniej zakochana w Stefanie? LOL
Moze Stefanowi się cos popie.przy i bedzie chcial ją pocalowac z desperacji i samotnosci - a ta go odtrąci z wykrzywionym wyrazem i powie cos w stylu "dobrze wiemy ze tego nie chcesz, masz we mnie oparcie, ale jestesmy tylko przyjaciółmi"
Caroline odtrącająca faceta? O LOL, prędzej świnie zaczną latać... Od dłuższego czasu marzyłam o odwrotnej scenie, gdzie to on jej mówi żeby się ogarnęła i "koniec przyjaźni".
Z tego co pamiętam, to Paul od dawna pieprzy o Steroline, bo najpewniej ma dosyć całowania się w kółko z Dobrev czy to Eleną czy Katherine. Ze Stebeki też był ucieszony i to wcale nie przez perspektywę przelizania koleżanki z planu, a po prostu zawsze to coś aktorsko nowego.
I to jedyna rzecz która mnie irytuje w Paulu. On chce tego Steroline taaaak bardzo ze az mnie przeraza. Moze truł dupę Plecowej az w koncu się zgodziła? Wiele razy zaspokaja jego zachcianki.
Do tanga trzeba dwojga, Paul może sobie chcieć, ale Accola chyba woli Forwooda i przyjaźń Steroline. Paul i tak już dużo dostał w tym sezonie. Z całym szacunkiem, ale to nie jego serial.
loooooll
She’s loyal, I like that. … She’s also loyal to Elena. How will she help her best friend through all her boy drama this season?
Caroline’s going to be there in the only fashion she knows how, which is with open arms and very strong opinions.
I know Stefan’s at the bottom of a lake, but when he comes back, do you think Caroline will still want him with Elena?
Oh, yes. Caroline is very much still Team Stefan.
"Right now, Caroline is really just rooting for [Stefan] and Elena to be together so bad because she knows this is a good guy.
jak oni mogą zrobic po czyms tamim Steroline
Normalnie - tak jak po "it's always gonna be Stefan" zrobili Delenę.
Odsuwając na bok już moje uprzedzenia względem Caroline to ten związek ma jakąś rację bytu. Lubią się, ładni są... co by się nie pocieszyć razu którego trochę bardziej niż przez przytulanie. Pewnie gdybym lubiła Caro, to aż tak bym na to nie patrzyła z odrazą.
Romantycznie się zrobiło :D
To masz Glee na dzisiaj, jestem chora i oglądam randomowe sceny pełne przemocy xD
http://www.youtube.com/watch?v=JUPdiEFscBs
Nieee... ostatnio jestem jakoś bardziej hetero niż zwykle :D Nawet Marian na mnie średnio działa xD
Girl fight :D Koleżanka mi się przyznała że od dawna chce zacząć Glee, to będę miała z kim oglądać :)
http://youtu.be/BLiDBcI4F-w
Scena z "moim" udziałem :D
Hahaha, to już hetero na amen!
To jest naprawdę dziwne, ale lubię sceny jak one się leją xD Albo w ogóle jak Santana komuś daje po pysku/ubliża.
Zabiłaś mnie tą scenką, śmieję się jak głupia xD
Dynia <3
Nie no, cofam to. Marta to jednak Marta <3
No jest coś w tym fajnego :D Sama nie lubię przemocy, na palcach jednej ręki mogę wyliczyć kiedy kogoś uderzyłam...ale popatrzeć na takie "aranżowane" bójki to nawet lubię :P
No baaaa... wiedziałam co wybrać. Dynia ma 100% skuteczność :D
Ja też nie lubię, ale one akurat są dwiema moimi ulubionymi bohaterkami i to jest taka love-hate na maksa :D A już jak kobiety się tak biją :D Jestem poważnie skrzywiona, nic nie mówię już xD
Miałam nadzieję, że Marta będzie tu dzisiaj albo w ogóle przy komputerze :( Życzonka po północy i te sprawy.
No żebyś wiedziała, ta Dynia (będę teraz pisać to z dużej litery, lol) mnie tak przekonała, że raczej w weekend zacznę oglądać xD A miałam się teraz za filmy trochę zabrać...
Różne są skrzywienia... to jeszcze nie jest takie groźne :P Ja jakoś zawsze lubiłam jak przeklinają... tylko tak z klasą, jak ja... Ja ładnie przeklinam... OK, dosyć samozachwytu xD
Może Marta już zapiła? :D
Zaraz sobie ustawię dyniowego avatara chyba :D
Pacz Kejt!
http://www.thinkhero.com/wp-content/uploads/2011/04/Ian-pumpkin.jpg
http://www.thepumpkingeek.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/.pond/TVD2. jpg.w300h309.jpg
Tak Dynie skrzywdzić :((