Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:22
Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2290026

Slutty_Pumpkin

no to będzie mozna się pod ciebie podpinac :D

ocenił(a) serial na 1
robb264

:D

Slutty_Pumpkin

(co do Tessy)

poza tym - w 5x03 ewidentnie widac ze czuje miętę do Silasa - bo to jest Silas z nią przy kominku.

....
choc moze jednak pójdzie za znanym w uniwersum TVD mottem Damona: "jezeli wyglada tak samo, to po co przeplacac" + "wygląda tak samo, moze w smaku tez się nie rózni" ha ha ha

ocenił(a) serial na 1
robb264

Wiem, wiem... panikuję trochę z tą Tessą :D Wystarczy, że Tessa jest w jednym zdaniu z Stefanem i jakoś taka niepewna się czuję :D

xD
Ale Stefan wcale nie lepszy w tej kwestii :D

Slutty_Pumpkin

Elijah i Klaus - Tatia, Katherine
Elijah - Tatia, Katherine, Elena
Stefan i Damon: Katherine i Elena.

ciekawe jak dzieki Silasowi to się ulozy :d

ocenił(a) serial na 1
robb264

Jak tak sobie o tym pomyślę, to brzydzę się tymi facetami :D

Slutty_Pumpkin

zlota cipka jednak najbardziej oddzialuje na Elijaha. Po prostu slina leci na widok kazdej.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Tylko dlatego, że Salvatory nie widziały Tatii :D

Slutty_Pumpkin

I oby tak zostało.

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Tatia nie żyje chyba, ma dziewczyna pecha :D

Slutty_Pumpkin

I to ma być problem w TVD?? Esther też miała nie żyć. Dla chcącej Julie nie ma nic trudnego

ocenił(a) serial na 1
immortal13

No tak... To jeszcze niech sprowadzą tę ukochaną Silasa i się chłopaki pozamieniają.

Slutty_Pumpkin

Aha jeszcze ta. To aż 4!!! Lol
Niech sobie każdy po jednej weźmie i będzie spokój. Mogą się zamieniać co tydzień. Choć pewnie by nie wyszło bo Damon to sknera i chciałby wszystkie dla siebie :)

ocenił(a) serial na 1
immortal13

4 sezony Damon nie miał doppelgangera, to teraz w 5 mu się należą 4. Domagam się tego dla Damona!!!!

Slutty_Pumpkin

Może tak było i temu Damon całe lato z łóżka nie wychodził. Na 4 etaty leciał :)

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Totalny bezsens... Myślałam zawsze że cały "urok" w sypianiu z wieloma osobami w tym samym czasie jest to, że każda z tych osób jest inna. A tu 4 takie same. Chociaż może to takie "zapasowe pary". Jak jedna się zmęczy, to dawaj drugą :D

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

* nie dosłownie w jednym czasie.
Bez oceniania :D

Slutty_Pumpkin

Normalnie tak. Ale nad Salvatorami jest klątwa i tego nie zmienisz. "Wygląda tak samo to też ją biorę i nie grymaszę"

Nie oceniam, jestem wyrozumiała :)

immortal13

Stefana mozna zrozumiec - Ma złotego doppelgangerowego drąga i z natury ciągnie go do zlotych wagin.

Trochę jak metal do magnesu :D

robb264

Jak romantycznie :/

robb264

Tylko niech scenarzyści nie walną jakiegoś przeznaczenia bo się porzygam.

ocenił(a) serial na 1
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
robb264

O_o TVD też już za 5 dni????

Slutty_Pumpkin

Co tak szybko wykańczacie temat? :( zaczynam odpowiadać na komentarz jeszcze z 11 strony a nie mogę bo już 1000 :(

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Jak Robb założył poprzedni, to byłam pewna, że starczy go do premiery TVD. No ale nie starczyło :D

Slutty_Pumpkin

Tego powinno starczyć. Bo już za 5 dni.
Co słychać?

ocenił(a) serial na 1
immortal13

No raczej powinno :D
Nic ciekawego, od rana musiałam biegać po sklepach, potem obiecałam że komuś włosy ufarbuję, a nie za bardzo lubię się grzebać w cudzych włosach, no ale obiecałam to pofarbowałam :) Teraz siedzę i niby seriale oglądam :D Nudy.

Slutty_Pumpkin

Też kiedyś komuś farbowałam, ale tak się przy tym namęczyłam że masakra...

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Ja się bronię przed tym, bo kolor czasem nie wychodzi, a wina jest tego kto farbuje :P

Slutty_Pumpkin

Oj tam. Jak co to nie trzeba było pchać głowy pod moje ręce :)

ocenił(a) serial na 9
immortal13

Wykończymy :D

Slutty_Pumpkin

Właśnie się zorientowałam że już za 5 dni TO :DD Wow, ale szybko minęło

immortal13

"Dobrev: "Kocham Dereka bardziej niż Iana"
nie miło :/
Tak w ogóle to nie wiedziałam że ona kogoś ma. Robb, twoja teoria o Dobsey'u wzięła w łeb.

immortal13

Paul jest z Phoebe Tonkin

robb264

Żartujesz????? Serio czy jaja sobie robisz?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 1
immortal13

No niby ktoś ich widział już razem. Chyba to prawda :)

robb264

O________________________________________________________________________O

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Marta! Pytanie :D Czy Pan Anglik zostanie w HoD na dłużej? :D Właśnie oglądam ten odcinek.

Slutty_Pumpkin

Niestety nie zostanie, a prawdę mówiąc chciałabym żeby został xD

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

:(( Ledwo usta otworzył i już chciałam żeby został :D
Dzięki za odp :D

Slutty_Pumpkin

Oglądaj do końca ;D No chyba że już obejrzałaś? xD

martusia_47

podoba ci się nowa para :d ?

robb264

Wizualnie wyglądają naprawdę ładnie, nie mniej jednak troszkę mnie dziwi, że po tylu latach związku i po niedawnym rozwodzie, Paul dość szybko znalazł sobie kogoś nowego. Poza tym fakt, że to koleżanka z planu stawia Paula w moich oczach w trochę słabszym świetle. Tzn życzę szczęścia i staram nie oceniać, bo nie znam sytuacji, nie mniej jednak jestem zdziwiona takim obrotem spraw o ile to prawda ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Też uważam, że powinien być ze mną :D
A tak poważnie to też mnie to trochę razi, ale nie wypowiadam się na temat tego :)

Slutty_Pumpkin

To że ja też chciałabym go dla siebie to już inna sprawa :D

Slutty_Pumpkin

Tyle ze bylo duzo dosyc dokladnych plotek ze to Torrey go zdradzala. (zdradzila go kilka lat temu i dlatego mieli przerwę w związku) -moze teraz po prostu powiedzial sobie - "pier.dolę to, nie będę dla politycznej poprawnosci czekal rok by zacząc się z kims spotykac, za stary jestem na takie podchody"

robb264

Owszem, może tak było, ale też do końca nie wiadomo. Prawdę mówiąc pewnie nigdy nie poznamy całej prawdy, także można zakładać wszystko. No więc czy chcę czy nie chcę to jakaś tam rysa na tym idealnym w mojej głowie obrazku Paula powstała xD

ocenił(a) serial na 1
robb264

Nie wiem co napisać. Naprawdę mnie to za bardzo nie interesuje, ale nie umiem ukryć faktu, że wolałabym nie słuchać o nim i o Phoebe, równie mocno co nie chciałabym słychać o Dobsley'u.

No ale nie mogę zaprzeczyć - ucieszyłabym się, gdyby to była tylko plota.