T:22
Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2290026
Ja jakoś nie umiem oszczędzać na jedzeniu. Raz pamiętam tylko taki tydzień chyba rok temu - jak z koleżanką dzień przed wyjazdem do domu jadłam jogurt i kajzerkę w parku, bo już miałam odliczoną kasę równo na bilet :D Tylko wtedy to ja wpadłam na jakiś genialny pomysł i się szybko spłukałyśmy obie i potem było "jedzenie konserw" :)
To ja znowu wolę takie przekąski chyba... i jestem uzależniona od serów różnych pleśniowych/wędzonych, a to tłuste strasznie jest ;/
Ja umiem tylko na jedzeniu xD Jestem w stanie niemalże się zagłodzić xD
Sery omnomnom, lubię też bardzo. Z resztą ja w ogóle jeść lubię :( I gotować :(
Ja lubię gotować jak ma z kim zjeść, sama dla siebie to nie bardzo. Raczej jestem z tych którzy mało jedzą, bo nie mają czasu. Dzisiaj pierwszy i ostatni posiłek zjadłam o 16 (to chyba w ramach tej mojej super diety, 5 posiłków, małe porcje xD) Ale od jutra Dieta! :D
Ja się ogółem nawet umiem pakować... ale nadal mam tendencję do brania za duzo rzeczy, bo wszystko mi potrzebne. Najlepiej zawsze było na 1 roku studiów, jak wracałam do domu to ze wszystkimi notatkami... a potem oczywiście nawet na nie nie spojrzałam xD potrzebowałam roku, żeby do mnie dotarło, że lepiej nie brać dodatkowego balastu :)
Z ubraniami to w ogóle komedia xD Wracam na 3 dni do domu, a biorę ze sobą ubrań na tydzień... żebym chociaż jakieś plany miała konkretne, ale czasem się kończy tak, że siedzę te 3 dni w dresie, a ubrania znów muszę przewieźć do siebie :D
Akurat teraz życzenia dla Marty :D A poza tym to betuję teksty po tłumaczeniach/tłumaczę.
Stawiam w ciemno, ze tam są pająki, a przy moim stanie psychicznym może to się zakończyć bardzo źle ;)
No też, zobacz, zobacz, niektóre mocne, niektóre śmieszne, szybko przewiniesz ;p
Nie ma szans, jak zemdleję o tej porze to mi nikt nie pomoże nawet, bo wszyscy śpią :D
Tylko 1 i wystarczyło...poza tym kwejk się zepsuł i ciągle mi cos z boku wyskakuje i źle się przewija. W ogóle juz nie wchodzę.
Tylko pająki i chrabąszcze majowe tak na mnie działają... reszty bożych istnień aż tak się nie boję :D
Nowy temat
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2295930#topic_2295930
Nie... nie wiem już który to. Ale chyba 5 :D
20 temat był moim 3, 21 założył robb, a teraz ja te 2. Piąteczka :D