Można pisać dalej ;)
T:26
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-
502112/discussion/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2309205
"pogrzeb Bonnie, dawno tak na Pamiętnikach nie ryczałam..."
.
.
.
"Elena miala okropne wlosy w tej scenie"
Robb, Ty serio się chyba za długo nad jej włosami zastanawiasz xD
Nie no, spoko rozumiem. Może gdybym obejrzała całość to bym inaczej na to spojrzała, a tak widziałam tylko to i sceny SK I SE, także się śmiałam potwornie na tym :D
http://media.tumblr.com/tumblr_m78b3n9YTm1r64mmp.gif xD
Czyli przesądzone, nie obejrze, przynajmniej napewno nie dzisiaj. SC i SE w jednym odcinku? Beznadziejny pogrzeb Bonnie i włosy Eleny w jednym odcinku? It's too much.
No dokładnie, kiedyś to zobaczę, ale nie teraz :D
Robb chyba jeszcze nie widział mojej pomyłki, ufff :D
no niech dziewczyna ma swoje zdanie :) ja rozumiem ze mozna się wzruszyc (ja niekoniecznie w tym przypadku)
Ale ja nie sugeruję, że nie może mieć swojego zdania. Po prostu dla mnie to było takie hmmm... złe, że aż mi ciężko uwierzyć, dlatego pytam czy serio :D
Taaa... no ale mimo wszystko wolałam się upewnić. Nie zaszkodzi. TVD ma taki fandom, że w 70% przypadków nie wiem czy ktoś sobie żartuje czy mówi powaznie.
Chociaż Ty :D
W sumie przyzwyczaiłam się że mnie i Slutty łączy tylko miłość do Paula, bo chyba Go kochasz, prawda? :D
Yyy... Miłość to duże słowo. Jak mam być szczera, to notowania Paula poszły w dół i to znacznie :D
Ania widziałam że też wołałaś :P Jestem na 2x05 i w weekend mam nadzieję nadrobić :) aaa i możesz być ze mnie dumna, namówiłam koleżankę do oglądania :D
No to ladnie, juz prawie polowa :D
Cos sie zmienilo?? :)
No to super, trzeba rozpowszechniaz hiszpanskie :) a "Internat" widziala?? :)
Lecę jak strzała :D
Oczywiście, pojawiła się ta su ka co się rozbitkiem nazywa, ugh -,-
Nie oglądała, ale wątpię, że ją namówię bo statek ogląda tylko dla Casasa :D
Leonor? :p
Leee, przecie tam tez jest na kim oko zawiesic i pojawiaja sie 2 te same aktorki, namow, namow, przeciez wiesz, ze warto, chociaz final moze ja zabic... :(
Podobało mi sie że znowu użyli "Gravity" do Stelenowej sceny <3
"Something always brings me back to you" ten tekst zawsze będzie mi się z nimi kojarzył :D
Nie oglądałam jescze odcinka, tylko sceny Steleny i Steroline. Na Stelenowych scenach chciałam zapomnieć o wszystkim co Elena zrobiła i w ogóle wymyślić sobie własny headcanon, że Damon nie istnieje, tylko Stefan stracił pamięć i Elena tak mu po prostu przypomina o ich miłości z samych dobrych pobudek, a nie dlatego, że jest piz dą, która nie może przeżyć, że on jej nie pamięta, eh :P
A piosenkę Gravity bardzo lubię w ogóle <3
Podobały mi się te Stelenowe sceny z tego odcinka, gołym okiem widać że Elenie nadal zależy. Jest przy nim taka szczęśliwa i pamięta każdy szczegół z ich związku *.* a potem wychodzi na szmate, ale to robi już od 4x05 bodajże w każdym odcinku ;)
Mi też się podobały, ale nie podobały mi się motywy Eleny, ani to że zachowuje się tak kiedy jest w związku z kimś innym. Już chyba nigdy nie odzyskam szacunku do niej niestety.
a mnie rozwalilo - ledwie się powstrzymala by go nie pocalowac - i znalazla sobie powod "jestem z damonem" LOL Tak niewiele jej bylo trzeba .... Ale jako dziewczyna to fatalna. Az zal. Która kobieta robi takie rzeczy. A Damon nic nie wie. A liczylem na jakąs falszywą scenkę gdzie gada jak bardzo to kocha Damona :D
Ja naprawdę nie wiem czego ta dziewczyna chce, wyglądała w tym odcinku jakby była nadal w Stefanie zakochana, także powinna po prostu się w ten pusty łeb jebnąć i zastanowić o co jej w końcu chodzi.
Qrwa kejt... :D jak chcesz to ja moge ja jebnac :D
W ogole czytam Wasze posty o Elenie i nie moge... :D
Gdyby była taka możliwość to nie szukałabym ochotnika tylko sama ją strzeliła ;d
moze nareszcie normalna Elena powraca, a nie ta chłodna samolubna suk.a, w którą przerobil ją na swoje podobieństwo Damon w 4 sezonie.
Może jestem dziwna, ale "lato życia", to 3 miesiące seksu z chłopakiem?
Już prędzej latem życia bym nazwała wakacje Matta, gdzie zwiedził Europę... i bawił się w trójkąty ;)
Oglądam odcinek, O MATKO. Kolejny mega CREEPY HUG do kolekcji.
Lord Voldemort/ DracoMalfoy
Bart Bass/Chuck Bass
+
Damon Salvatore/Jeremy Gilbert
śmieję się jak szalona xD
Matko, to już desperacja żeby po TVD sięgnąć :D
Chociaż ja czytam recenzje odcinka, także też mam się czym chwalić xd