Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2322729?page=20 31!!
Gorące pozdrowienia dla Slutty_Pumpkin! :**
Jak do Ciebie wchodzę na profil to wyświetla mi 7 seriali
- sherlock
- glee
- pll
- tvd
- to
- bm
- qaf
Ja mam dalej jakas ewakuacje ziemi, Harry'ego w wresji musical i "3 metry..." a drugi zestaw to "Terminator" ten muzyczny o Depeche Mode co Ci podeslalam i "Transformers" :D :D :D
Dzięki Ci za ten post!
Harry w wersji musical to to czego potrzebuję w jutrzejszą noc! :D
Depeche Mode mam w "do obejrzenia" już
Transformersów pasuję póki co xD
"3 metry czego?" xD
Wersja 2004 - 63%
2010 - 61%
Zakładam, że bym szczerze nienawidziła ten film. Nasłuchałam się o nim - dzięki wielkie :D
A mi sie wlasnie pewnie spodoba, malo ogladalam z rekomendacji, na razie dysk czyszcze, ale to co widzialam to podobalo sie mniej lub bardziej dlatego boje sie tych rekomendacji... :D
No ja się nie mogę zmotywować do tych z dysku... mam teraz nawet folder "filmy" na pulpicie, ale tam sam syf taki z tego i zeszłego roku i nie bardzo wiem po co mam te filmy niby oglądać :D
Ja oglądam:
- wszystko co idzie zaliczyć pod "klasykę" tj. "klasyka sama w sobie", "klasyka gatunku"
- wszystko co poleca mi ktoś kogo zdanie się liczy
- wysokie pozycje w rankingu jakiegoś konkretnego gatunku na jaki mam ochotę
- filmy podobne do tych które lubię, a które ktoś polecił
- filmy których trailery mnie poruszyły i zaintrygowały
- filmy o których usłyszałam, a które okazały się mieć niezłą notę i gra ktoś kogo lubię
- filmy z filmografii kogoś na kogo mam ochotę popatrzeć (oczywiście tylko te z dobrą notą xD)
- filmy które jakimś cudem znalazły się na moim dysku (najprawdopodobniej metodą "to zrzuć sobie jeszcze te filmy i obejrzyj")
Zaliczamy się pod tą kategorię: "wszystko co poleca mi ktoś kogo zdanie się liczy"? xDDDDD
Ludzie są niemożliwi..
Patrz co znalazłam właśnie: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m90sk60U6c1rzry1fo1_500.gif
Internety. Internety.. xd
Haha :D
No nie mów, że jesteś w pełni usatysfakcjonowana scenami między nimi z tego odcinka :D
Niektórzy po prostu idą trochę dalej w wyrażeniu swojego niedosytu xD
Najlepsze, że są podobne xD
Bo zazwyczaj jak się przegląda fanarty to cóż.. podobieństwa brak, ale nadal mi się podobają.
Więc przeglądam dalej i nagle... TO XD
Nie no, lubię internety, nie mówię, że nie ;D
Nic nie jest powiedziane wprost :D
Nikogo <oprócz MARTUSI> przecież nie wyróżnię :D
Anulka skończyłam Statek i na końcu się oczywiście poryczałam jak głupia (serio aż się sama zdziwiłam) i się okazało że to fałszywy alarm i się zaczęłam śmiać jak głupia xD
DUŻO SPOILERÓW!!!!
A więc:
matko jak mi było szkoda małej Valerii :((
Tego alexandra to za burte, chu j zaje bany
Julia i kapitan, świetnie! Salome i Julian, świetnie, Ulisses i Ainoha, sama wiesz <3 Cho i Vilma, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie. Piti :( Wiedziałam od pierwszego odcinka że Ramiro będzie z Estelą :D Gamboa mnie zawiódł i go nienawidzę :)
Jak cos to poczytaj moje opinie o finale :D
A ja wlasnie sie nie spodziewalam tego o Ramiro-Estela... Glupia ona byla jak but, szkoda go na nia, przystojniacha :D
A ja Gamboe mimo wszystko lubilam :p
taa poryczałam się jak głupia i śmiałam się jak głupia, wychodzi na to że jestem głupia ale ok dla ulisesa mogę być :D
A ja teraz tez sie zasmialam jak glupia jak przeczytalam posta i narzeczony spojrzal jak na glupia :D
PYTANIE DO OGÓŁU :D
Macie jakiś taki film, że nie widzieliście i się wstydzicie normalnie już, bo to nawet nie wypada albo "wszyscy widzieli"? :D
Mi wstyd, że nie widziałam "Imię Róży", "Ojca Chrzestnego" i "American Beauty" ;D
No właśnie, bo liczę "Ojca Chrzestnego" x3 :D hmmm... to i tak wychodzi z połówką... :D nieważne...Pierwszego na pewno nie widziałam, ale mam zaznaczone książka + film :D
Wreszcie jakaś z konkretami :D
Ojca Chrzestnego akurat się tak nie wstydzę... była jedna próba, usnęłam wtedy i powiedziałam sobie "Obejrzysz jak zmądrzejesz" :))
Podobnie jak zresztą inne te gangsterskie filmy klasyki, no nie mogę niestety się przemóc na razie.
To ja oryginalnie - "Gladiator" - tego nawet nie widziałam 15 minut. Nie wiem jak to się dzieje, że do tej pory omijam ten film.