PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122293
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:41
Poprzedni (40): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2393101

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Tej drugiej też nie znam :D
No tak samo mam :D
jw
To ten od "Lolity"? Zaznaczone :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Żadna strata :D
Tak, to ten od "Lolity". Tylko "Lolitę" czytałam i mi się jego styl spodobał, więc chcę coś jeszcze jego przeczytać ;p

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

No to dopiero przede mną, więc nie powiem czy się podobał czy nie :p

ocenił(a) serial na 6
anulka88

1. Jak zawsze Lindsey miecie :DDD
2. Haha, ale bardziej jednak podobała mi się z doklejonym posłem Kurskim, mistrzem samojebek.
3. Co za żena w komentarzach :P

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

2. To mnie jakoś nie bawiło specjalnie... :D
3. wyżej odpisałam rose, nie będę chyba dalej komentować... :p

Slutty_Pumpkin

1. WOW, świetna!! Rihanne bardzo lubię, ale to jest chyba lepsza wersja tej piosenki ;) No i te skrzypce ;)
2. ;D

Co tam? ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

No właśnie te skrzypce genialne! :))
A Ty nie widziałaś/czytałaś "To", co nie...? :D
Trochę się tu poszwędam i może książkę poczytam trochę, później obiad jak Mój wróci, szybkie ogarnięcie i seriale chcę dalej nadrabiać, bo wczoraj nic nie obejrzałam...
A Ty jak stoisz? :D

anulka88

Chyba nie widziałam... ;P
Nic dzisiaj nie obejrzałam, czasu nie było ;/ Muszę dokończyć 666, 4 odc mi zostały i 3 bieżące.. nie wiem jak to zrobię ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Aaahhh...! To nie rozumiesz mej miłości :D Musisz nadrobić zatem :D
Dzisiaj chcesz to zrobić? :D

anulka88

Kiedyś na pewno ;P
Dzisiaj/jutro ;P W nocy ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

:))
Na pewno się wyrobisz :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

http://teleshow.wp.pl/gid,16447442,img,16448100,title,Koszmarne-piosenki-i-jeszc ze-gorsze-teledyski,tpl,5,galeria.html
1 mi się nawet podoba, nigdy nie byłam osobą, która wylewała na nią wiadro pomyj, może nie jest...hmmm... tzn. nie jest mega utalentowaną gwiazdą, w ogóle z tym talentem to bądźmy ostrożni :D ale wg mnie sprawia wrażenie takiej sympatycznej osoby :) OK. chciałam się trochę usprawiedliwić i wytłumaczyć ze swojego wyznania :D
Ale dalej to porażka... a im dalej to...ekhmmm... :D :D :D musiałam co raz bardziej zakrywać usta, żeby nie opluć monitora :D

Kim jest Kuba Ka??!! :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Słyszałam z tego tylko HICIOR Rolowanie i chyba Filiżankę. Wiem o co chodzi bynajmniej :D Sam tandetny wygląd tych ludzi to dla mnie za wiele :P

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Gośki nie skomentuję xD
Co do Węgrowskiej... lubię ten jej stary duet z Feelem :D http://www.youtube.com/watch?v=A6Wslro1JkQ
Wiśniewskiego to w ogóle nie poznałam w tej reklamie, w której "gra". To już go wolałam w czerwonych włosach. Nie znam chyba tej "Filiżanki". Nie wiem czy chcę poznać.
Rolowanie! Mój numer jeden oczywiście. Mądry i ambitny tekst jest dużym plusem tej piosenki.
Też nie kojarzę owego Kuby. Ale już samo zdjęcie każe mi się trzymać od tego "artysty" z daleka xD
Teresy chyba nie znam. I dobrze.
Marzia, o matko. Zapoznaniu się z jej twórczością mówię zdecydowane "nie".
Okej, Aldony też nie kojarzę.

Przebrnęłam! :D

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Nie widziałam reklamy, ale myślę że jednak teraz Wiśnia lepiej wygląda :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Wiesz, że tak samo uważam co do Węgrowskiej?! tzn. chyba tylko tą 1 piosenkę znam, bo swego czasu było głośno a już późniejsze piosenki przechodziły bez echa, więc nie wiem jak tam u niej z talentem, ale w tej piosence podobała mi się, naprawdę głos świetny, ale z mojego linka wynika, że chyba nie jest do końca tak rewelacyjnie... :D

Nie żebym znała wszystkich poza nim, bo ostatnich pań nie znam i nie chcę poznawać, ale on mnie naprawdę "zaciekawił", bo czytając odniosłam wrażenie, że powinnam przynajmniej o nim gdzieś słyszeć chociaż piąte przez dziesiąte a ja nic :D
Swoją drogą... albo może nie... chyba już zamilknę, bo za dużo tych wyznań :D

Wiśniewski - on już teraz sam w sobie jest tandetą i chce wyciskać tylko nie wiem co i z czego... Rozumiem, żony, wizerunek, ostatnio choroba, może nie ma chłopak lekko, ale "trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść", wtedy naprawdę mógłby zostawić po sobie dobrą pamięć a teraz się dziwi, że ludzie drwią...

ocenił(a) serial na 5
anulka88

No ja chyba też tylko tę jedną piosenkę znam. Jakoś zresztą nie czuję potrzeby przesłuchania innych. Dobrze mi się w tej chwili Lindsey słucha xD

Też zupełnie nic o nim nie słyszałam. Nic, nigdzie. Fakt, że ja ostatnio rzadko polskie portale przeglądam i odzwyczaiłam się od oglądania telewizji, ale skoro jest w gronie takich, znanych przecież bardzo, polskich celebrytów to chyba COŚ powinnam usłyszeć? xD
Za dużo? No coś Ty, wyznań nigdy za dużo! To jest safe space, wal śmiało XD

To ja o Wiśniewskim wiem tylko, że gra w reklamie... nawet nic o chorobie żadnej nie słyszałam.

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Wiesz jak jest z moimi wyznaniami... :D Muszę się zastanowić :D

W jakiej reklamie?? :D O chorobie to pisali na głównych wp czy interii np. :p W Pudelkach nie gustuję :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Przesadzasz xD

Nie mam pojęcia, gdzieś kiedyś kątem oka widziałam u jakichś znajomych (bo jak napisałam - w domu raczej nie oglądam telewizji xD). Pamiętam, bo go nie poznałam najpierw ;p
Ani na wp ani na interię nie wchodzę. Zdarzy mi się na onet, ale to jak się loguję na pocztę i rzadko czytam artykuły, bo komentarze mnie wkurzają najczęściej, a próbuję stres ograniczać xDDD

Dobra, uciekam stąd, bo mi ten wątek już za dużo czasu zeżarł :D

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

A tak btw. obejrzałaś Gossip Girl?

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Tak xD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~SPOILER~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uśmiałam się strasznie jak umierał ojciec Chucka xDDD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Hahaha bo właśnie o to chciałam zapytać, bo kiedyś coś pisałaś chyba o zmartwychwstaniu barta jak jeszcze nie wiedziałaś że nastąpi xDDD

Muzyka na tym dachu jak ze Star Wars była, kwiczałam :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Hahaha, na to nie wpadłam :D

To jest najlepsza komediowa scena jaką widziałam i nawet nie wiem czy taki był zamiar xD

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

OK :D
Uważam, że ten cały gościu gdyby mu założyć worek na głowę, ale szczelnie, bardzo szczelnie :D to jest zajebisty :D Chociaż nie wiem jak w realu, pewnie gorzej, chociaż u facetów to inaczej trochę kamuflacje przebiegają :D

OK, teraz idę i nie wracam, aż o tym zapomnicie :D
Pa!

ocenił(a) serial na 5
anulka88

O tym Kubie piszesz? XD
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZpxLqXxBGtI średnio mi się to podoba. No i nic dziwnego, że o nim nie słyszałam, ledwie ponad 400 odsłon xd

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

OMFG!!!!! XDDDDDDD
TO JEST ONNNNN??!!! JA GO PAMIĘTAM!!! Kuba Stępniak noo mu było, właszka.
Jak o te koniki dbał to było słodkie, ee, a teraz gościu jakoś bardzo dziwnie wygląda...jak kurde Brendan Fraser w filmie "Zakręcony" jak go diablica we wrażliwego rudzielca przemieniłaXD

To mnie zabiłoXD
"Kuba! Samoopalacz krzywo rozprowadzony. Opalenizna do poprawki. "

ocenił(a) serial na 5
WhiteDemon

To jest on?
http://i.wp.pl/rozrywka//gallery661603/2012/07/30/kuba_AKPA.jpg
Matko, co się z nim stało O.o

Prysznic by się mu przydał xD

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Kuźwa leże i kwicze... kto to jest? Dobra, wiem już że to ten cały Ka itp., ale jakie koniki? czym zasłynął? :D
Idę czytać, nie wiem po co, nie interesuje mnie to, ale ciekawość silniejsza :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

No on namawiał ludzi do zbierania kasy na ratowanie koni od rzezi.

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

Ale tak o, po prostu nagle go wzięło na charytatywną akcję? :o

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Znaczy nie pamiętam jak to dokładnie było, to było dawno, on tam miał chyba o połowę mniej lat niż teraz albo o mniej, a ja jestem młodsza, więc pamięć zawodzi tylko kojarzę że namawiał np. gwiazdy nasze do pomocy bo uwielbia konie i nie może patrzeć na taka ich krzywdę, to było akurat bardzo słodkie i tak się zawsze fajnie uśmiechał, lubiłam go wtedy, a teraz jak go zobaczyłam to mnie zgasiło, zupełnie inny człowiek, już nie chodzi o wygląd tylko taką...aurę jakby...yyy palancką, hyhy nie wiem jak określić, tak dziwnie się na niego paczy teraz. ja pier..jak się ludzie zmieniają.

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

Nic a nic nie kojarzę :D Ale u mnie to w sumie standard :D
No cóż... każdy orze jak może... :D Niektórzy dążą do sukcesu za wszelką cenę...

ocenił(a) serial na 6
anulka88

AKurat jakoś mi tak w mózgu się szufladka otwarła, bo też o nim zapomniałam na wieki wiekówXD Dlatego pewnie teraz taki szok;)

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

No na pewno, jak się ma w głowie słodkie dziecko a później widzisz takiego postrzeleńca to reakcja może być tylko jedna :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Dokeładnie...Jak obuchem w łebXD

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Samo to że kiedyś tak się starał dla bezbronnych istot, a teraz ja rozumiem że chce robić coś dla siebie, ale czemu to musi być takie słabe i tandetne ta "muza", będę łaskawa i tak to nazwę.
Szkoda trochę.

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

To jest ostatnie co wklejam i kończę temat tego człowieka http://www.sadistic.pl/prince-of-entertainment-from-europe-poland-vt176404.htm :D :D :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Idę się chyba w łeb jebnąć, bo gadam od rzeczy :D
Nie tylko Ty no, bo i ja, ale White jak widać światowa :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

http://shortlist.com/entertainment/films/kids-from-horror-films-where-are-they-n ow

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Czas bywa okrutny;)

A paczcie to: https://www.youtube.com/watch?v=GXFKre2vaEE

Albo lepiej nie, moja mózgownica aż spuchła po tym ęęę "dzięlę"
Br, słyszałam o tym jaka bękę ludzie mieli z tego ale sama nie obejrzałam klipa aż do teraz...
yyyy.

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

Jak to wyszło to była tutaj mała dyskusja :D
Wyżej temat powrócił :p

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Ahah, dobre, chyba mentalnie mnie wzywałyście do tematu bo z tą Nataszką samo mi wyszło, nie spojrzałam wcześniej do góry, łądnie:))

anulka88

Brakuje Dominique Dunne i Heather o'Rourke, ale przy ostatnim dziecku jest napisane w sumie dlaczego- obie nie żyją. Jedna umarła jako dziecko na stole operacyjnym, a starsza została zabita przez swojego zazdrosnego chłopaka. I tym sposobem Robbie jest jedynym żyjącym dzieckiem z filmu "Duch". Film dzięki temu jest dodatkowo jeszcze bardziej straszny.

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Hah, Twoje przerażające ciekawostki :D

anulka88

Dokładnie:D Dodałabym jeszcze Judith Barsi.

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Glee (recenzja na poprzedniej stronie) i HIMYM (recenzja niżej) nadrobione, ale jestem z siebie dumna, że ogarniam wszystkie bieżące mimo tego zapieprzu. Jeszcze zaraz Arrow i na weekend czyste konto, żeby nadgonić 2 Broke Girls i Suits ;D

HIMYM:
Fajny był ten odcinek, podoba mi się jak w tym ostatnim sezonie wspominają dużo wcześniejszych akcji, jak czerwone kowbojki Teda, Swarley, fryzura ślubna Marshalla, podróż w śnieżycę i niezastąpione 500 miles ;D Ted z Matką są niesamowicie rozkoszni, po obejrzeniu całości nie wiem czy można wysnuć inny wątek niż śmierć (albo choroba?) Matki i wiem, że złamie mi to serce okropnie.
Trochę mnie denerwuje, że zamiast zrobić z Teda i Matki wątek przewodni to jest ich tak mało, a wszystko tak naprawdę kręci się wokół ślubu Barney'a i Robin.

Kejt__

HIMYM: Właśnie teraz to już trudno o inne wytłumaczenie, też mi się wydaje że matka po prostu umrze. Już po tej scenie http://youtu.be/d9Q-rW433l0 przeszło mi to przez myśl, ale jeszcze myślałam, że po prostu Ted może być taki samotny w tym momencie i dlatego tak to wygląda, ale w tym odcinku było za dużo takich wzmianek. Serce mi pęknie, jak Ted zostanie sam, naprawdę. Chyba że były jakieś sceny z Tedem i Matką, bądź coś wspominali że zestarzeją się razem, ale nie przypominam sobie tego.
Co do reszty, to też się cieszę, że wspominają te wcześniejsze odcinki ;) Ale masz rację, za dużo jest Robin i Barneya, stanowczo za dużo. Matka to tak naprawdę tło w tej opowieści, myślałam że w 9 sezonie będzie jej znacznie więcej.

Przy okazji pozdrowienia dla mojej Pandki :** Może przeczyta <3 Dostałam ostatnio piękne pandki, po weekendzie wstawię Ci zdjęcia ;)
Resztę oczywiście też pozdrawiam, ale wątpię, żeby ktoś to przeczytał! xD

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

Jak to teraz obejrzałam drugi raz to zastanawiam się jak mogłam być taka ślepa i nie zauważyć wcześniej o co w tym wszystkim chodzi, już nie wspomnę o tym, że przy okazji Glee interpretowałam to w taki sposób. Matka umrze jak nic. Przecież to jest takie okrutne ;(

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

http://alibodyrus.deviantart.com/art/Klaine-Panda-kigurumi-301435707 *.*
Teraz przypadkowo znalazłam i uznałam, że wstawię :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Jestem na bieżąco z "Originals" i "Pamiętnikami" :D