Temat 54 ^^
Poprzedni:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele%21,2664300
Przemknelo Ci to gdzieś dzisiaj w czeluściach internetow https://youtu.be/9FHYBQxURQo ? Tylko trzeba oglądać a nie tylko słuchać :p
Obejrzałam :) Ale się wzruszyła... ciąża :D
A ona miała jakiegoś nieobecnego tatę, czy to tak bez związku?
Bardzo ładnie ogólnie wygląda ;)
:-)
Jak była mała to właśnie odszedł i stąd ta piosenka.
Wielka piła :-)
W ogóle się zastanawiam teraz i nie kojarzę żadnej piosenkarki występującej w tak zaawansowanej ciąży...?
A, no to właśnie było widać, ale nie byłam pewna.
Fajnie wygląda jak jest taka :D
http://www.usmagazine.com/entertainment/news/pregnant-alicia-keys-does-amazing-e ma-show-month-before-baby-due-date-20141011 :)
W sensie chodziło mi, że brzuch ma taką wielką piłkę :p Ale wszędzie też widać, no ale ciąża :-)
O proszę, ale tam jest tylko zdjęcie, nie ma żadnego odnośnika do obejrzenia...? Ale faktycznie, 8 miesiąc.
No właśnie fajna taka :D Oczywiście ja bym płakała, że rozstępy, ale jednak u kogoś mi się podoba :D
Aaa to nie wiem. Tak tylko wpisałam "pregnant singer" i wyskoczyło :D Pewnie inne też śpiewały, tylko może się mniejsze przy Kelly wydawały albo tak nie śledziłaś :)
Jak bym miała tyle kasy to żadne rozstępy by mi nie były straszne :p
No może i tak :-)
Na rozstępy chyba jeszcze nic takiego dobrego ogólnie nie wymyślili :/ Są jakieś zabiegi, ale to jednak nie daje spektakularnych efektów... Już zmarszczek chyba łatwiej się pozbyć :D
Czy mi się wydaje czy zmieniłaś ocenę? I to o dwa oczka?
To do Ciebie niepodobne, więc ciężko mi aż uwierzyć :D
Ocenę czego? :p
Oglądaliśmy wczoraj "Róża", ale ocena bez zmian, więc nie aktualizowalam :p
6/10, 2 znajomych: 5 i 7. 2 chce zobaczyć.
No tej Karbali. Normalnie byłam pewna, że było 8/10 :D Nawet tak sobie myślałam "O, jak wysoko". Może się przewidziałam.
Ta http://www.filmweb.pl/film/R%C3%B3%C5%BCa-2011-564694 ?
2 znajomych widziało - 10 <3 i 8.
3 chce zobaczyć.
Też kiedyś chcę, ale mama mi raz powiedziała, żebym nie oglądała, bo nie na moje nerwy czy coś :D
Cały ten cukier - 54% i za 3 dni w jednym studyjnym kinie w Lublinie beda grac :)
Lassie wróć - 56%
W KINIE W LUBLINIE KOCHAJ MNIE xD
Nigdy nie byłam w Lublinie, nawet przejazdem :(
Duze bezrobocie... :D
Mnostwo studentow, bo az 5 uczelni panstwowych + te wszystkie prywatne studium :D
Sa niebezpieczne dzielnice, ale to chyba jak w kazdym miescie... :p
Ale mimo wszystko to, jest dosyc ladnym miastem :) Ladna starowka, zalew, skansen ("Wolyn" tam krecili, w kinach bedzie), ogrod botaniczny, Majdanek.
To brzmi w sumie bardzo jak opis Łodzi, tyle że Łódź przy całym swoim potencjale i architektonicznym uroku jest bardzo zaniedbanym miastem niestety.
Też dużo studentów, bo uczelni właśnie od groma, ale i tak jakoś na pierwszy plan w niektórych miejscach (niestety nawet w centrum :/) wybijaja się brud i menele :P
A Ty z Lublina czy okolic? :)
Dzisiaj będę ściągać filmy na najbliższy czas, więc propozycje mile widziane :)
Przejrzę swoją listę, ale tak ogółem to myślałam, żeby znów trochę do klasyków wrócić. Zostało mi już tylko 20 filmów z top 100 i tak sobie obiecałam, że w tym roku się uda ;) po ponad 3letnich próbach zamknięcia tej 100 ;)
Ja mam w planach to TOP500 zaliczyc :D 136 z 500 zaliczone :D Chociaz tam jest kilka tytulow, ktore na sam widok mnie wzdrygaja... Ale jezeli nadejdzie juz taki czas, ze bede ogladac po kolei i bedzie namacalnym zaliczenie listy to te kilka godzin, czy nawet kilkanascie przemecze do widoku oceny przy kazdym filmie, chocby to mialy byc 1,2 czy 3 :D :D :D
Ja nic nowego poki co nie proponuje, tylko te zalegle, moze na cos sie skusisz :))
Z 500 mam 277, czyli nawet nieźle. Zostało mniej niż połowa, ale póki co ta pierwsza 100 :D
Chociaż niewykluczone, że te dalsze pozycje też pójdą szybciej, bo wieloma jestem zainteresowana :)
Na spokojnie i 500 bym zaliczyła do końca roku... :P
To napiszę potem których 20 mi brakuje, może też widziałaś właśnie :)
No ja wlasnie tez mam sporo zaznaczonych, wiec tak czy siak obejrze :)
Ja przez ten moj... fascynujacy... :D serial mam przestoj... Bo nic nie zaczynam nowego dopoki nie skoncze starego, jedynie "ksiazkowe" filmy maja pierwszenstwo :D
To bede czekac :)
To dam też może znać co mam na dysku jeszcze i co ostatecznie ściągnę. Będę mieć motywację do porządków :P
Pod wieczór lub popołudniu się za to wezmę, bo póki co trzeba pozmywać i zakupy zrobić i obiad :P
OKi :)
Ja ide NDiNZ obejrzec i wloski umyc. Na obiad wszystko mam, dzisiaj szybko, risotto pomidorowe, juz robione, wiec sprawdzone - pyszne :D
A Ty co pichcisz? :)
"Karbala" na 6, od poczatku :p
"Roza" kiedys na 6 i przedwczoraj tez bym ocenila na 6, wiec zostawilam z pierwsza data z 2012 roku :D
taaa... jw wytlumaczenie :D
Ale niech no tylko skoncze to zobaczysz jak wyrwe :D Nie nadazysz zdawac procentowych relacji :D