Nie dziwię się czemu, taki syf, ma tak dobrą ocenę jak tu same dzieci głosują, syf totalny,
cała główna obsada, jest wysoko w TOP 100 ale za co ? Za tę rolę, przepraszam bardzo, ale
specjalnych umiejętności aktorskich, to oni nie wykazują, i jeszcze wszystko takie same jak
ze Zmierzchu, rzygać się chce, po obejrzeniu 3 odcinków dałem sobie spokój, nie chciałem
siebie dłużej męczyć, koniec tematu 1/10
Pewnie, ja bym wymienił wszystkich po kolei: Elena - Pamela Anderson, Stefan - Arnold Schwarzenneger, Damon - Sylwester Stallone, itd:P Przynajmniej byłoby więcej strzelaniny, no i krwi:P
True Blood na początku też mi się nie podobało,ale nie skreśliłam tego serialu i teraz też go uwielbiam.Daj szansę pamiętnikom-później się rozkręcają:]
Czysta Krew jest ostrzejsza.
Bardziej hardkorowa, bardziej niepoprawna w wymowie.
Nie znaczy lepsza, po prostu Tobie bardziej odpowiada;)
On chyba na poważnie. Próbuje nam powiedzieć, że VD nie należy do ambitnego kina:P
Założyciela w/w tematu znam z innych forów i tam też robi takie ostre zagrania. Olejcie go. Szkoda czasu i nerwów dla niego.
Nie występowałem cytowałem ale kabaret na żenadzie władca p powrót króla Zapraszam ;p
Zaczynam polski, Wszystko co kocham, ponoć jest szansa na dobry seans. Sprawdzimy.
może kiedyś, ale jestem sceptycznie nastawiony do tego serialu i drętwa gra tych wampirów
uahaha:P W sumie Patti jest jak James Dean na drzewie. Stewart ponoć nie goli nóg.