Nie dziwię się czemu, taki syf, ma tak dobrą ocenę jak tu same dzieci głosują, syf totalny,
cała główna obsada, jest wysoko w TOP 100 ale za co ? Za tę rolę, przepraszam bardzo, ale
specjalnych umiejętności aktorskich, to oni nie wykazują, i jeszcze wszystko takie same jak
ze Zmierzchu, rzygać się chce, po obejrzeniu 3 odcinków dałem sobie spokój, nie chciałem
siebie dłużej męczyć, koniec tematu 1/10
haha dlatego jest zawsze taka nieswoja, i te jej wypowiedzi :Nie znoszę sławy" HAHA
No, że niby nie znosi sławy, a potem kupuje wszystkie tygodniki i wykleja ściany swoim fotoshopem:P
A może chcesz się całować, bo widzę tu podpier duchę walisz?:P Tak pytam z grzeczności:)
Po trzech odcinkach raczej nie wypada oceniać serialu na który składają się 3 sezony, ja jestem nowicjuszką w sprawach "Pamiętników...", tak jak ty po obejrzeniu kilku odcinków chciałam to rzucić, ale później mnie wciągnęło, gra aktorska faktycznie na dość niskim poziomie, ale jak mnie tutaj uświadomiła jedna z koleżanek , to nie jest Kurosawa:) Nawet jesli, tak jak ty, dałabym sobie spokój z tym serialem po 3 odcinkach to nie oceniałabym go wcale, tak jak wspominałam są tego trzy sezony, i trochę niesprawiedliwe jest wystawienie 1/10 po trzech odcinkach.
wydaje mi się, że później aktorzy lepiej grają, musieli się może "rozruszać" ;p
Póki co są 2 sezony, tak dla sprostowania :] Na 3 czekamy z wypiekami na twarzy :D
słaba gra aktorska? Nie chcę nic mówić, ale kilka postaci już przeszło to historii i to nie tylko dzięki fanom/fankom :P
A jeżeli dla Ciebie "7 krasnoludków" to arcydzieło - na 10 - to ja nie mam więcej pytań... :]
Widzę, że sprawdziłaś ją dokładnie:) Nie ma co zestawiać 7 Krasnoludków z VD:P Krasnoludki są arcydziełem same w sobie:p
Zawsze patrzę z kim mam do czynienia jeżeli ktoś wystawia taką ocenę...
No ba! :D Krasnoludki I klasa ;p
Ale plus dla niej za wstawki o agresji... Szczególnie do zwierząt... :/
Też zwróciłem na to uwagę. Nie jestem obojętny na krzywdę zwierząt. Może nie działam aktywnie, ale kiedyś spuściłem łomot takiemu pijanemu zbójowi pod sklepem. Układ nerwowy mu nie wytrzymał, bo go własny pies zirytował szczekaniem:P W nagrodę usłyszałem od narzeczonej, że jestem burak i cham, choć trochę w tym prawdy:)
Nie zgadzam się z Tobą. Te pierwsze kilka odcinków były właśnie najlepsze. Świeża rzecz, bez wydziwiania, wcale nie takie podobne (na szczęście) do Zmierzchu, tu są przynajmniej jakieś ciekawe postacie i nikt się k... nie błyszczy. Syf robi się około połowy pierwszego sezonu. I tak utrzymuje się, a nawet pogłębia do końca drugiego.
ogólnie rzecz biorąc to zgadzam sie z tym postem. do serialu akurat nic nie mam obejrzałam kilkanascie odcinków i tyle. tez sie dziwie ze w tym rankingu sa az tak wysoko, no ale coz jezeli dzieci nie maja co robic w domu i cały czas to oglądaja, wielcy fani co podoba im sie którys z akrotów a nie sama gra, no to ok. załoze sie ze gdyby byłaby zupelnie inna obsada, i poprostu 'nie tak ładni' aktorzy to niewiele z fanów i pseudofanów by tu pozostało. załosne
Żałosne, to jest traktowanie tego całego halo wokół serialu tak śmiertelnie poważnie. Wyluzujcie ludziska, bo jeszcze dostaniecie biegunki :/
a czy myślisz ze ja to traktuje śmiertelnie poważnie? hahhaa no chyba nie.
po prostu żałosny jest fakt, ze w rankingach światowych aktorów, aktorek, seriali i wgl to oczywiście sie znajduje bardzo wysoko, nie wiadomo czemu, tylko dlatego ze kochacie wampiry i wgl nie oznacza ze musicie od razu dawać im 10/10, dodawać do ulubionych i wszystko inne, bo to jest niesprawiedliwe. niby czemu wasz damon/ian jest w pierwszej 40tce? tylko dlatego ze jest przystojny, młody i gra w waszym serialiku?? zagrał w kilku raczej średnich filmach i w pamietnikach i od razu jest gwiazdą? ahhaah dobre sobie. swietni aktorzy jakimi są np. brat pitt, sean penn, samuel l.jackson czy choćby nawet di'caprio, który zagrali w kilkudziesieciu bardzo dobrych filmach, są od niego o wiele nizej w rankingu? oczywiście wiadomo ze was, pseudoznawców prawdziwego kina, jest o wiele wiecej dlatego sa te wasze aktorzyny tak wysoko, ale proosze was. zastanówcie sie nad sobą.
I znowu to samo o tej cholernej liście przebojów, czyli rankingu. Bo jakoś ludzie nie potrafią zrozumieć, że to ranking popularności aktora/serialu, a nie osiągnięć. Kurde, ile jeszcze trzeba tłumaczyć?
Owszem, mogę się zgodzić, że ludzie przesadzają, oceniając film na 10/10. Aż na tyle ten serial nie zasługuje. Ale też, nie tak na niską ocenę, jak 1/10 - to też jest przegięcie. Dla mnie ten serial jest taką odskocznią od chorej codzienności. Tylko tyle i aż tyle. Czy to źle?