Nie dziwię się czemu, taki syf, ma tak dobrą ocenę jak tu same dzieci głosują, syf totalny,
cała główna obsada, jest wysoko w TOP 100 ale za co ? Za tę rolę, przepraszam bardzo, ale
specjalnych umiejętności aktorskich, to oni nie wykazują, i jeszcze wszystko takie same jak
ze Zmierzchu, rzygać się chce, po obejrzeniu 3 odcinków dałem sobie spokój, nie chciałem
siebie dłużej męczyć, koniec tematu 1/10
Ja oceniłam na 10 (a dychy nie wystawiam po kolei jak leci, bo tylko 4 pozycje zasługują u mnie na tą ocenę, póki co :D) , bo serial jest świetny, coś nowego, niesamowite emocje, no i nie ma się co oszukiwać, obsada też robi swoje, zawsze tak jest, czy to film czy serial.
Masz do tego pełne prawo. Ale to jeszcze nie oznacza, że trzeba obrażać forumowiczów. To nie było grzeczne z Twojej strony.
Kolejny pacan który porównuje VD do zmierzchu. Ale to raczej Zmierzch powinien być porównywalny do VD, gdyż VD było pierwsze. I jak można oceniać serial obejrzawszy tylko 3 odc, kiedy serial składa się z dwóch serii.
Nie przesadzałbym. Z książką to ma tyle wspólnego, że jest kilka identycznych nazwisk.
a czego się spodziewasz po Fanie Chylińskiej? Słuchanie jej muzyki jest już wystarczającym dowodem masochizmu...
a co? ty też jej słuchasz ?
w takim razie jesteś, bo ostatnie dokonania tej artystki przyprawiają o ból głowy :D ( bez obrazy of course )
Nie, mówię o Chylińskiej za czasów O.N.A.
Wg mnie wielka szkoda dla polskiej sceny rockowej, że Chylińska obrała inny kierunek, ale to już jej sprawa.
Niemniej kiedyś wymiatała dziewucha;)
Nie mam zamiaru wstydzić się tego, że lubiłam i nadal lubię jej wcześniejsze utwory, sorry Batory;)
nie wściekaj się, mam w domu jeszcze jej stare kasety. To co robi aktualnie wymazało mi wszystko co dobre o niej kiedyś myślałam więc wybacz, ale nie szanuję jej już. I nie róbmy offtopa :D
Spoko, nie gniewam się;) każdy ma prawo do swojego zdania, oczywiście możesz jej już nie szanować...
Ja nie umiem, choćby za taki song jak ten:
http://www.youtube.com/watch?v=sKFaZ3DUU2g
Po prostu po co takie personalne wycieczki do autora tematu - jak mu się VD nie podoba to jego problem i strata...
Szkoda, że zrezygnował w momencie, kiedy serial dopiero zaczyna nabierać smaku, no bywa;(
"Twilight" się nie umywa - aczkolwiek uprzedzenie to coś, z czym ciężko walczyć;)
Ty mnie jeszcze wściekłej nie widziałaśXD
i chyba nie chcę zobaczyć! :P
spoko,to mi wygląda bardziej na prowokację niż normalny temat więc ignorujmy
Ja przebrnęłam przez cały pierwszy sezon i też twierdzę, że to szmira. I co będziecie mi kazać oglądać drugi? Aż się przekonam? No way.
Szkoda tylko, że ma taką wysoką ocenę.
Każdemu podoba się, co innego.
Mam nadzieję, że ona tu przyjdzie, bo muszę jej kazać obejrzeć 2 sezon :p
Z czasem możemy wziąć się za haracze i wymuszenia:) Struktura Waszego Bractwa jest mocno rozbudowana, więc warto wykorzystać to:P
Chodziło mi o to, że każdego krytykujecie jak powie, że mu się VD nie podoba. I każecie oglądać dalej! (serio, nie zwróciłyście na to uwagi?) Jakby to miało cokolwiek zmienić.
Nie biorę tabletek. Nie potraficie zrozumieć, że Każdy może mieć swoje zdanie na temat tego serialu?
Negatywne też.
Okay. Ty przynajmniej obejrzałaś więcej, niż 3 odcinki, a po tylu zazwyczaj zachęcamy do dalszego oglądania ;)
Madame_7
11 dni temu
Obejrzyj cały sezon. Potem można dyskutować.
Mi też po 3 odcinkach się nie podobał."
A teraz?
No i co teraz? :D Gdzie ja tu każe oglądać? :D
Wybacz - oceniać serial po 3 odcinkach, jest nie na miejscu.
Pokaż mi posty, w których piszemy krytycznie o ludziach, którym się VD nie podoba. Wyjątkiem są typowe prowokacje wymierzone w użytkowników tego forum, mające na celu ich obrażenie.
I my nikomu nic nie każemy! Piszemy argumenty, dlaczego akurat NAM sie ten serial podoba. Jeżeli ktoś się do niego przekona, to jest nam bardzo przyjemnie, jeśli nie to trudno. Masz negatywne zdanie, okej twoja sprawa. Jedni lubią pomarańcze, inni cytryny, ot życie.
No właśnie. Ale wy tego nie potraficie przyjąć do wiadomości. (że ktoś może nie lubić tych pomarańczy)
Nie lubi VD = upośledzony
Przynajmniej tak to wygląda
Zacytuję aivię "Pokaż mi posty, w których piszemy krytycznie o ludziach, którym się VD nie podoba."
Czekam z niecierpliowścią ;]
A, i nie wyrywaj wypowiedzi z kontekstu.
To była cała Twoja wypowiedź, nic nie "wyrywałam"
Zacytuję aivię "Pokaż mi posty, w których piszemy krytycznie o ludziach, którym się VD nie podoba."
Z pół roku by mi zeszło. Może nie walicie wyzwiskami, ale poniżacie każdego, kto twierdzi, że VD jest takie sobie, albo chociaż uważa, że Nina źle gra.
Albo...ignorujecie, bo i tak macie swoją rację.
To ja teraz proszę o odpowiedź - w czym VD jest takie fajne?