Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122890
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Syf

ocenił(a) serial na 3

Nie dziwię się czemu, taki syf, ma tak dobrą ocenę jak tu same dzieci głosują, syf totalny,
cała główna obsada, jest wysoko w TOP 100 ale za co ? Za tę rolę, przepraszam bardzo, ale
specjalnych umiejętności aktorskich, to oni nie wykazują, i jeszcze wszystko takie same jak
ze Zmierzchu, rzygać się chce, po obejrzeniu 3 odcinków dałem sobie spokój, nie chciałem
siebie dłużej męczyć, koniec tematu 1/10

ocenił(a) serial na 9
xena_4

Ja oceniłam na 10 (a dychy nie wystawiam po kolei jak leci, bo tylko 4 pozycje zasługują u mnie na tą ocenę, póki co :D) , bo serial jest świetny, coś nowego, niesamowite emocje, no i nie ma się co oszukiwać, obsada też robi swoje, zawsze tak jest, czy to film czy serial.

ocenił(a) serial na 4
anulka88

Serial jest dobry, ale nie genialny. "Dycha" to za dużo.

ocenił(a) serial na 2
xena_4

ja go nie lubię ;P

ocenił(a) serial na 4
Kileeer

Masz do tego pełne prawo. Ale to jeszcze nie oznacza, że trzeba obrażać forumowiczów. To nie było grzeczne z Twojej strony.

ocenił(a) serial na 2
xena_4

Masz racje z góry przepraszam wszystkich których mogłem obrazić

ocenił(a) serial na 10
ChylinskaFan

Kolejny pacan który porównuje VD do zmierzchu. Ale to raczej Zmierzch powinien być porównywalny do VD, gdyż VD było pierwsze. I jak można oceniać serial obejrzawszy tylko 3 odc, kiedy serial składa się z dwóch serii.

ocenił(a) serial na 2
KalaaaMajeczka16

Raczej na odwrót , bo książka była 1 . Ale w ogóle nie lubię tego ani tego ;)

ocenił(a) serial na 10
Kileeer

No a na podstawie książki jest film

ocenił(a) serial na 3
KalaaaMajeczka16

Nie przesadzałbym. Z książką to ma tyle wspólnego, że jest kilka identycznych nazwisk.

ocenił(a) serial na 10
Sharpeace

Ale zawsze coś.

ocenił(a) serial na 2
Kileeer

Zauważyłam, że lubisz siedzieć na forach filmów których nie lubisz...

ocenił(a) serial na 4
yvonneD

To się nazywa masohizm :P Są przecież różne zboczenia na tym świecie...

ocenił(a) serial na 9
xena_4

a czego się spodziewasz po Fanie Chylińskiej? Słuchanie jej muzyki jest już wystarczającym dowodem masochizmu...

ocenił(a) serial na 6
vera232

Ojej, teraz już mam potwierdzenie formalne, jestem masochistką;)

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

a co? ty też jej słuchasz ?
w takim razie jesteś, bo ostatnie dokonania tej artystki przyprawiają o ból głowy :D ( bez obrazy of course )

ocenił(a) serial na 6
vera232

Nie, mówię o Chylińskiej za czasów O.N.A.
Wg mnie wielka szkoda dla polskiej sceny rockowej, że Chylińska obrała inny kierunek, ale to już jej sprawa.
Niemniej kiedyś wymiatała dziewucha;)
Nie mam zamiaru wstydzić się tego, że lubiłam i nadal lubię jej wcześniejsze utwory, sorry Batory;)

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

nie wściekaj się, mam w domu jeszcze jej stare kasety. To co robi aktualnie wymazało mi wszystko co dobre o niej kiedyś myślałam więc wybacz, ale nie szanuję jej już. I nie róbmy offtopa :D

ocenił(a) serial na 6
vera232

Spoko, nie gniewam się;) każdy ma prawo do swojego zdania, oczywiście możesz jej już nie szanować...
Ja nie umiem, choćby za taki song jak ten:
http://www.youtube.com/watch?v=sKFaZ3DUU2g
Po prostu po co takie personalne wycieczki do autora tematu - jak mu się VD nie podoba to jego problem i strata...
Szkoda, że zrezygnował w momencie, kiedy serial dopiero zaczyna nabierać smaku, no bywa;(
"Twilight" się nie umywa - aczkolwiek uprzedzenie to coś, z czym ciężko walczyć;)
Ty mnie jeszcze wściekłej nie widziałaśXD

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

i chyba nie chcę zobaczyć! :P
spoko,to mi wygląda bardziej na prowokację niż normalny temat więc ignorujmy

ocenił(a) serial na 2
yvonneD

A co ci do tego gdzie lubię , a gdzie nie ?

ocenił(a) serial na 9
ChylinskaFan

Ten temat, też był dobry:)

ocenił(a) serial na 1
jerry0

Ja przebrnęłam przez cały pierwszy sezon i też twierdzę, że to szmira. I co będziecie mi kazać oglądać drugi? Aż się przekonam? No way.
Szkoda tylko, że ma taką wysoką ocenę.

Evilminded

Oczywiście, że będziemy kazać Tobie obejrzeć cały drugi sezon. I to po kilka razy :p

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

hehe

Evilminded

jak może ci ktoś kazać ?? chcesz to oglądaj, nie to nie :)

bliss6

Będziemy!!!
4 razy po 2 razy
8 razy raz po raz
O północy ze 2 razy
I nad ranem jeszcze raz
:p

Madame_7

:D:D:D
ale z Ciebie aparatka ;)

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Bez jedzenia i picia, a do tego Insanity:P

jerry0

Prawdziwe tortury ;]

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Pranie mózgu, nie wiem jak można nie lubić VD:P?

jerry0

Każdemu podoba się, co innego.
Mam nadzieję, że ona tu przyjdzie, bo muszę jej kazać obejrzeć 2 sezon :p

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Daj znać, jak się pokaże:P Włącz alarm.

jerry0

Dobra. "Usłyszysz" łiju łiju, to znaczy, że się pojawiła :p

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

ijo ijo się piszęęęę:P

jerry0

Nie, bo łiju łiju :p

Evilminded

Zabrzmiało to tak jakbyśmy byli jak te dresy z komixxów ,,Oglądaj drugi sezon albo wpier.." :D

ocenił(a) serial na 9
aivia

Z czasem możemy wziąć się za haracze i wymuszenia:) Struktura Waszego Bractwa jest mocno rozbudowana, więc warto wykorzystać to:P

jerry0

Spokojnie, z wymuszeniami też damy sobie radę ;)

ocenił(a) serial na 1
Evarini

Chodziło mi o to, że każdego krytykujecie jak powie, że mu się VD nie podoba. I każecie oglądać dalej! (serio, nie zwróciłyście na to uwagi?) Jakby to miało cokolwiek zmienić.

Evilminded

Zmień tabletki :)

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

Nie biorę tabletek. Nie potraficie zrozumieć, że Każdy może mieć swoje zdanie na temat tego serialu?
Negatywne też.

Evilminded

Okay. Ty przynajmniej obejrzałaś więcej, niż 3 odcinki, a po tylu zazwyczaj zachęcamy do dalszego oglądania ;)

Evilminded

Nie rozumiem dlaczego nam wmawiasz, że my każemy komuś to oglądać ;]

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

Madame_7
11 dni temu

Obejrzyj cały sezon. Potem można dyskutować.
Mi też po 3 odcinkach się nie podobał."
A teraz?

Evilminded

No i co teraz? :D Gdzie ja tu każe oglądać? :D
Wybacz - oceniać serial po 3 odcinkach, jest nie na miejscu.

Evilminded

Pokaż mi posty, w których piszemy krytycznie o ludziach, którym się VD nie podoba. Wyjątkiem są typowe prowokacje wymierzone w użytkowników tego forum, mające na celu ich obrażenie.
I my nikomu nic nie każemy! Piszemy argumenty, dlaczego akurat NAM sie ten serial podoba. Jeżeli ktoś się do niego przekona, to jest nam bardzo przyjemnie, jeśli nie to trudno. Masz negatywne zdanie, okej twoja sprawa. Jedni lubią pomarańcze, inni cytryny, ot życie.

ocenił(a) serial na 1
aivia

No właśnie. Ale wy tego nie potraficie przyjąć do wiadomości. (że ktoś może nie lubić tych pomarańczy)
Nie lubi VD = upośledzony
Przynajmniej tak to wygląda

Evilminded

Zacytuję aivię "Pokaż mi posty, w których piszemy krytycznie o ludziach, którym się VD nie podoba."
Czekam z niecierpliowścią ;]
A, i nie wyrywaj wypowiedzi z kontekstu.

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

To była cała Twoja wypowiedź, nic nie "wyrywałam"
Zacytuję aivię "Pokaż mi posty, w których piszemy krytycznie o ludziach, którym się VD nie podoba."
Z pół roku by mi zeszło. Może nie walicie wyzwiskami, ale poniżacie każdego, kto twierdzi, że VD jest takie sobie, albo chociaż uważa, że Nina źle gra.
Albo...ignorujecie, bo i tak macie swoją rację.
To ja teraz proszę o odpowiedź - w czym VD jest takie fajne?