PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646514}
3,1 9,8 tys. ocen
3,1 10 1 9756
2,2 4 krytyków
Pamiętniki z wakacji
powrót do forum serialu Pamiętniki z wakacji

Niestety, jesienią już nie zobaczymy tego serialu. :((( Na jego miejsce wejdzie nowy,
paradokumentalny serial "Niemożliwe? A jednak". Ale nie martwcie się. Serial powróci
wiosną. ;D

Merkura

Chyba na szczęście, a nie niestety!

12kolos12

znika na zawsze

ocenił(a) serial na 5
lukasz2036

Nie na zawsze.

ocenił(a) serial na 8
NexaT

Nieeeee!!!!!! Jak moga usuwac taka genialna komedie? Zostanie mi tylko ,,Dlaczego Ja'' i ,,Trudne Sprawy" ale to nie to samo...

ocenił(a) serial na 10
timonsj

dokładnie ten serial pobił wszystkie inne podobnego gatunku.. te świetne poczucie humoru, akcja a co najważniejsze nieprzewidywalność... szkoda !! :D

ocenił(a) serial na 8
julita_

julita polecam ,,sezon na grila" :P

ocenił(a) serial na 10
timonsj

haha ! świetny :D zrobiłam już mały maraton tego zacnego serialu :P

ocenił(a) serial na 8
julita_

Dla mnie ci ludzie sa kozakami:) szkoda ze odcinki tak rzadko wychodza

ocenił(a) serial na 10
timonsj

no teksy mają świetne :) dorównuje jak nie przebija polsatowskie "seriale" :P

ocenił(a) serial na 8
julita_

Ukryta prawda tez jest spoko, szczegolnie jak graja mlodzi ,,aktorzy" ktorzy widac ze sobie wkrecaja oskarowe role:P

ocenił(a) serial na 10
timonsj

powinni wykupić licencje na emisje sezonu na grilla :D robiłby jeszcze lepszą furorę niż te seriale co puszczają

ocenił(a) serial na 8
julita_

Comedy Central mogłoby to puscic:) brakuje takich luznych i zdystansowanych komedii w tv:)

ocenił(a) serial na 10
timonsj

no dokładnie a w szczególności polskich .. szkoda że jeden z najzabawniejszych polskich seriali to "serial dokumentalny PzW" ;P

ocenił(a) serial na 8
julita_

jaki kraj takie komedie:P

ocenił(a) serial na 1
Merkura

Nie !!! ;( Poza Światem według Kiepskich naprawdę nie ma dobrych seriali a z niego przynajmniej można było się pośmiać :(