Super jest ten serial,fajny klimat wakacyjny,i idzie się pośmiać;D
Łe ten 3 sezon już leciał na Polsacie 2 ;),niech się biorą za kręcenie 4 sezonu;D
W końcu jak powstały nowe odcinki Trudnych spraw,i Dlaczego ja,to niby dlaczego mają nie nakręcić PZW ;)
No też prawda. :) Jeszcze ciąg dalszy mogliby nakręcić Tancerek. :) Nie wiem czy widziałeś.;p
Może to i lepiej,serial nie jest wtedy taki przegadany,i więcej akcji jest,bo nieraz kręcą serial na siłę,byle jak najwięcej odcinków miał,i w każdym odcinku jakieś pierdoły się dzieją,a tu musi być wszystko GO GO ;P;D
No, ale jak zaczęli to niech skończą, bo losy tych kobitek są ciekawe xD Wiesz, niby kręcą dupami nocą w tych klubach, ale jednak mają też problemy, które jakoś trzeba rozwiązać. :P
Nom ale powiedz koleżanko,kto w tych czasach nie ma problemów?;P,nawet takie panny GO GO,od kręcenia sexi dupciami;D
A bo powiedz sama,co to za sylwek,bez dobrego humoru,bez niego zamułka gwarantowana;P
No tak, tak. Ale czasem zdarzy sie też brak humoru i jakoś trzeba to przeżyć. :P
Nom niestety zdarzają się takie dni,ale ja mówie zawsze tak,że jak jeden dzień jest do dupki,to ten drugi dzień zawsze musi być lepszy;);P
A tak w ogóle,to Wesołego Sylwestra,i Szczęśliwego Nowego Roku,oby ten 2014 był lepszy od tego 13;)
Nom to najważniejsze że koleżanka dobrze wybawiła;),a u mnie też superowo było,zapamiętam tego Sylwka na cały Rok;D
Nom pewnie że najważniejsze,bo powiedz,co to za Sylwek bez dobrej zabawy?;),a tak w ogóle,po przeróbce avatara na Film Web,na normalną fotkę,to ślicznie wyglądasz;P