tez jestem ciekawy ile lat ma Luis :D :D gośc wie wszystko o PM. Luis zdradz nam swój wiek :P
Chyba nie jest wazny wiek uzytkownikow?:-) . W koncu to forum pierwszej milosci, a nie forum ludzi umawiajacych sie na piwo xd.
słuszna uwaga.Nie wiem dlaczego kilku użytkowników jest tak bardzo zainteresowanych moim wiekiem.poza tym nawet jak podam swój wiek to cieżko mnie będzie zdemaskować.no chyba że w planach są kolejne pytania na mój temat:wzrost,waga,numer buta,kolor oczu,włosów,zawód,wykształcenie,miejsce urodzenia i zamieszkania,stan cywilny itd.
Ale nie wiem dlaczego wam zależy akurat na mnie.Przecież jeszcze sporo osób wieku nie podało.
A lekarza znasz wiek? :-) ja kiedys zapytalam psychologa ile ma lat to jest obruszyla,ze nie jest'mi to do niczego potrzebne. Przychodzisz na spotkania i nawet nie znasz wieku osoby. Ciekawe czy ta pani kiedy chodzila na studia to tez nikomu nie wyjawila wieku,bo "nie jest to nikomu potrzebne".
no ale po co komu wiek?widzisz kogoś dobrze ci się rozmawia ale jak Ci powie ,,mam 30 lat ,, powiesz ,,u trochę za dużo ja mam 20 i nie ta strefa wiekowa dla mnie,, Co do psycholog nie dziwei się relacja pacjent lekarz zupełnie nie widzę potzreby aby znać jej wiek.Jak była na studiach pewnie mówiła tym co uważała że muszą wiedzieć nie widze potrzeby informowania każdego. A Ty każdemu mówisz ile masz lat np.stoisz przed sesja i każdego informujesz? Nie każdemu jest ta informacja potrzebna i nie każdy uważa,że musi wszystkich informować. Kwestia jak kto do pewnych spraw podchodzi
Czasami owszem dobrze jest wiedzieć ile lat ma osoba np jak ktoś mi się podoba a okazuje się za ta osoba jest sporo starsza to wtedy zawsze inaczej.Ale na takim forum to chyba nie jest tak istotne.
tak w życiu realnym czasem przyda się taka wiedza. Chociaż dla mnie wiek osobiście nie ma znaczenia można mieć wspólne tematy i dobrze się rozumieć z 15 latkiem jak i 60 latkiem, a z rówieśnikiem nie mieć o czym rozmawiać, więc osobiście wiek nie jest u mnie ważny. Ja też uważam że na takim forum kwestia wieku wyglądu czy zamieszkania nie jest istotna, Ale zauważyłam że dla niektórych tu Twój wiek jest bardzo ważny pewnie zastanawiają się czy jesteś ich rówieśnikiem czy mają się do Ciebie zwracać ,,Pan,, bo inaczej nie potrafie sobie wyjaśnić ich zaintersowania
:) Nie wiem co uważają właśnie zastanawia mnie po co im Twój wiek,ale skoro większość jak widze powyżej to 20latki to pewnie gdybyś napisał np.45 lat to by lekko się zszokowali.
W sumie pomyślałem że jak tak niektórym zależy żeby powiedział ile mam lat,to w takim razie jak napiszę przynajmniej kilka osób im więcej tym lepiej ile mi daje to napiszę.
tak tylko ciężko tak ocenić lub zgadnąć ile ktoś ma lat na podstawie kilku-kilkunastu wypowiedzi lub wymiany opinii. Wydaję mi się że jesteś starszy od wypowiadających się wyżej bo jak byś był w podobnym wieku to byś napisał. Wg mnie tak 28-33 lat czy mam bardziej konkretnie napisać? Patrzą z innego punktu np.na nick to może rocznik z 9 z przodu może 90?
będę czekać niecierpliwie:) ale nic mi nie podpowiesz czy w dobrym kierunku zmierzam? może jet odwrotnie jesteś młodszy o zainteresowanych Twoim wiekiem?
nie,w trakcie trwania konkursu nie mogę udzielać takich informacji.np taki gnoj,fifi czy datina jeszcze się nie wypowiedzieli.
To narazie 3 osoby zagłosowały.poczekam jak zbierze się przynajmniej 7 a najlepiej 10.
to mamy 5 osób.fajnie by było usłyszeć jeszcze głos gnoja,datiny,Zgiebongo,radomir niewiadomski oraz czy olcia