Ja myślę że to ty siedzisz w więzieniu.Jakbyś nie zauważyła nie siedze tutaj całym dniami tylko głównie wieczorami,ewentualnie popołudniami.a ty w sumie często tu siedzisz a jak mówią najciemniej pod latalnią.Dla twojej wiadomości jestem osobą aktywną zawodowo i nie siedziałem ani siedzę w więzieniu.
Więc skoro sama często siedzisz na tej stronie to nie oceniaj innych.
Na żartach się nie znasz? Nikt nie powiedział ze nic nie robisz tylko czesto tu piszesz
no właśnie byli tacy co sugerują że jestem na emeryturze bo ciągle pisze.niejeden już pisał że często tutaj jestem i się nie irytowałem ale mówienie że nie mam nic do roboty to przesada.Zresztą nie mogę całymi dniami pisać jak często zaczynam koło 18 może 20.
O jezu, co za drama na forum, a zaczęło się od głupiego podania wieku. Nie ma się o co spinać, ktoś coś luźno napisał. Ważne byś nadal był aktywny i dzielił się swoją wiedzą i cennymi przemyśleniami na temat serialu z resztą gawiedzi :D
nie chodziło o jakieś afery na forum.chciałem po prostu wyjaśnić że to że często piszę na tym forum nie znaczy że jestem darmozjadem.nawet jak wracam do domu 22-23 czasami zdąże serial zobaczyć.
Znam dużo osób co twierdzi że studiuje,pracuje,uprawia sporty i itd.podobno całymi dniami nie ma ich w domu a często ci ludzi całymi dniami siedzą w domu i te wszystkie gadki w stylu praca,studia to kłamstwa i przechwałki bez pokrycia.
A często ci co naprawdę dużo pracują wcale się z tym nieodnoszą tylko wychodzą rano do pracy wracają wieczorami i nie robią z tego wielkiego halo.
Chyba byście nie woleli żebym napisał na tym forum że serialu nie ogladam i całymi dniami pracuje od świtu do nocy i nie rozumiem ludzi którzy to oglądają.
Dla tych co rzucają te wstawki że nie mam nic do roboty:Jestem normalną osobą,aktywną zawodowo.nie siedzę na tej stronie całymi dniami,poza tym nie oglądam wszystkich seriali tylko głownie PM i czasami NDZ.jakby się bliżej przyjrzeć to pewnie część osób siedzi na tej stronie tyle co ja albo nawet więcej.zresztą jak inni są na tej stronie to ja nie nabijam się że nie mają co robić.
ale spokojnie nikt nie chciał Cię obrazić. Nie wiem dlaczego wzbudzasz takie zainteresowanie i uważają że jesteś tajemniczy....:) jeżeli jakaś moja wypowiedz Cię uraziła przepraszam. Szczerze mnie Twój wiek praca czy wygląd nie interesuję. a co to za serial NDZ? o ile mogę jeszcze zapytać
nie chodziło mi o ciebie ty jesteś w porządku.chodzi mi o tych co sugeruje że jestem bezrobotnym leniem żyjącym na garnuszku opieki społecznej.Piszę często jak ktoś to stwiedzi to przyznam mu rację ale jak ktoś sugeruje że pisze całymi dniami i nic nie robię to chyba mogę być trochę zażenowany.
rozumie,ale na pewno nikt nie miał na celu Cię specialnie obrażać,Rozumie że czujesz się dotknięty.Ja też ostatnio często siedzę na tym forum. i co z tego to moja sprawa co robię z wolnym czasem.Ale tak jak pisałam wcześniej teraz można siedzieć na takich forach 24h i być poza domem. Więc zagłebianie się w to kto ile siedzi i dlaczego nie ma sensu
Ale wracając do pytania co to za serial NDZ?
To co teraz napisałem ma na celu sprostowanie kilku informacji na mój temat a nie robienie afer.Nie żywię do nikogo urazy zwracam sie tylko do osób sugerujących moje nic nie robienie.uważam że to że zacznę mniej pisać nie zrobi ze mnie symbola pracowitości,a to że często pisze nieroba.
To ja przepraszam że przez mój żart mogłeś czuć sie urażony, nie miało to na celu obrażenia Ciebie. Mam nadzieje ze wiecej nie będzie tutaj takich glupich spięć.
ja też mam taką nadzieje.dobrze mi sie z wami piszę,lubię was i nie chciałbym przestać tutaj pisać tylko dlatego że wyjdzie że nie mam nic do roboty.
NDZ to mój skrót od Na dobre i na złe.jako dziecko oglądałem potem przestałem a teraz oglądam czasami.a ty oglądasz coś jeszcze?
a nie oglądam więc nie domyśliłam się.Ale kiedyś we Wrocławiu spotkałam aktora co gra tam a grał w PM tego łysego z fitnes Kingi i go zaczepiłam bardzo miły Pan:) Ja oglądam czasem M jak miłość raz na rok Na Wspólnej. I i TWD :) ale najbardziej lubię Chirurgów:)
zostało 40 minut do zamknięcia list głosujących.to już ostatni moment żeby wygrać.
a co było do wygrania 1000000000000000000 euro:) ja już obstawiłam choć wydaję mi się że za mało:) ale jak wygram rzucam pracę:)))))))
a to zdjecie na avku to jest twoja real fota ? sorry jesli nie chcesz to nie odpowiadaj ale pytam tak z ciekawosi ? :)
głosowanie skończone.łącznie w konkursie wzięło udział 14 osób w tym 3 osoby zostały zdyskwafikowane.jedna z powodu wpisania podwójnej odpowiedzi,pozostałe dwie za wpisanie przedziału wiekowego.
nawet jak przestawisz cyfry nie uwierze:) a dziś dałeś podpowiedz co do swojego wieku nie masz nawet 30
serial NDZ napisałeś że oglądałeś jako dziecko a to aż tak stary serial nie jest
podpowiedz? tak była po konkursie chyba ,ale w sumie nie wiem czy ktoś zwrócił na nią uwagę ja jakoś tak skojarzyłam Dlatego ja obstawiam dalej 29 ale 94 też piękny wiek nie jeden chciałby tak pożyć:)