4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
użytkownik usunięty

To wpisuje listę najlepszych na pierwszym miejscu zwycięzca a na ostatnim ktoś kto najbardziej się pomylił.jedna osoba trafiła mój prawdziwy wiek i jest prawowitym zwycięzcą.

użytkownik usunięty

1.fifi-podała 24 lata
2.Makintosz podał 25 lat,Wingo podał 23 lata,Gibon podał 25 lat
5.Mrowa podał 26 lat
6.Ewi podała 29 lat
7.Gnoj podał 15 lat a Radomir 33 lata
9.Marajka podała 34 lata
10.Mateusz podał 36 lat
11.Zgiebongo podał 53 lata
z konkursu zostali usunięci Olciablamcio oraz Aron którzy nie podali wieku tylko przedział wiekowy oraz Datina która podała dwa rózne wieki.

użytkownik usunięty

Dziękuje wszystkim za udział w konkursie.Fajnie że chcieliście wziąść w nim udział.Dla mnie to była miła zabawa,mam nadzieje że dla was też.
Może kiedyś znowu sobie zrobimy jakiś konkurs bylibyście zainteresowani?

ocenił(a) serial na 8

brava dla fifi ;) ja zawsze jestem zainteresowana konkursami:)

użytkownik usunięty
ewi184

to się cieszę.ja też dobrze się bawiłem.gratulacje dla Fifi.

ocenił(a) serial na 8

pamiętaj przelać na jej konto nagrodę,zasłużyła:)

użytkownik usunięty
ewi184

ciekawe co napisze w tytule przelewu.

ocenił(a) serial na 8

nagroda w konkursie

no ciekawe można coś pomyśleć o jakimś nowym konkursie

To teraz ja nie powiem wam skad wiedziałam, i kolejna zagadka ; p

ocenił(a) serial na 8
fifi123

jesteś JASNOWIDZEM :))

ewi184

może Luis mówił coś nt. studiów że skończył czy coś ?

ocenił(a) serial na 8
mrowa93

a proponujesz kolejny konkurs?

ewi184

nie to było w odpowiedzi na ten nowy konkurs of fifiego skąd zgadł wiek Luisa

mrowa93

Zapamiętałam ze w jednej odpowiedzi napisal ze zna wiele osob w radka wieku wiec stwierdzilam ze wiek mają taki sam :D

użytkownik usunięty
fifi123

Dlatego uważam że Radek wcale nie wygląda młodo bo moi rówieśnicy wyglądają młodzieś tak o kilka lat.

A moim zdaniem aktor ktora go gra wyglada mlodo jak na 28 czy 29 lat

użytkownik usunięty
fifi123

gusta są rożne.Dla mnie on wygląda na swoje lata.

ocenił(a) serial na 8
mrowa93

myślałam że proponujesz nowy konkurs

ewi184

O tak zrobmy kolejny! Tylko jaki?

ewi184

raczej uwaznym czytelnikiem wyciagajacym wnioski ;)

ocenił(a) serial na 8
fifi123

bravo bardzo dobrze:)

użytkownik usunięty
fifi123

w sumie większość z nas jest chyba między 20-30 rokiem życia więc albo ten serial oglądają głównie osoby w tym wieku albo na tej stronie piszą głównie osoby w tym wieku.

użytkownik usunięty

Kolejny konkurs będzie ile Luis ma wzrostu albo ile waży.

Czyli kolejne z serii poznaj Luisa kompleksowo mi to pasuje :)

użytkownik usunięty
mrowa93

żartowałem lepiej jakiś inny.nawet nie wiem ile ważę.

ocenił(a) serial na 8

aale jaki problem wejdziesz na wagę i się dowiesz

użytkownik usunięty
ewi184

boje się że wyjdzie za dużo.Ale dziękuje za podpowiedz.nie dlatego nie wiem ile waże bo nie wiem jak się zważyć tylko dlatego że boje się ile wyjdzie.

ocenił(a) serial na 8

o proszę widzę ,że się wkręciłeś w te konkursy:) zapomniałeś o konkursie jaki rozmiar buta nosisz

użytkownik usunięty
ewi184

tak poważnie teraz chciałbym konkurs gdzie ja będę uczestnikiem a ktoś inny organizatorem.Pomysł żeby zrobić konkurs jak myślicie ile mam lat narodził sie zaraz po tym jak pierwsze osoby zaczęły się zastanawiać ile mam lat.
Uznałem że to uczciwa propozycja ja mam podam mój wiek a wy wcześniej będziecie zgadywać ile mam lat.

ocenił(a) serial na 8

więc pozostaję w takim razie kwestia pomysłu na nowy konkurs

ocenił(a) serial na 8

wydaje mi się że ten serial właśnie takie osoby 20-30 oglądają choć mam kilka znajomych po 40 co oglądają z dziećmi. więc jakiegoś konkretnego przedziału wiekowego podejrzewam,że nie ma

ocenił(a) serial na 4

Drugi wynik podałam po zamknieciu głosowania!

użytkownik usunięty
datina69

musisz napisać podanie.

ocenił(a) serial na 4
datina69

W pierwszym podalam 24 a potem dałeś 94 i pomyślałam ze to rocznik jest. jesten zainteresowana nastepnymi konkursami tylko mi nic do glowy nie przychodzi

użytkownik usunięty
datina69

tak tylko że w pierwszym napisałaś że mam 24 lata i jestem w więzieniu.Czyli dostałaś punkt za poprawny wiek minus punkt za błędne miejsce zamieszkania razem 0 pkt.Gdybyś napisała sam wiek wygrałabyś razem z Fifi.

ocenił(a) serial na 4

To pisze zażalenie

użytkownik usunięty
datina69

ewentualnie mogę ciebie wpisać na drugie miejsce.pasuje ci taki układ?bo w sumie podałaś dobry wynik ale fifi należy sie zwycięstwo podała wiek bez dodatków.

ocenił(a) serial na 4

Dzięki za wyrozumiałość nasz wielki guru:) zadowole się drugim miejscem:)

ocenił(a) serial na 8
datina69

w sumie dogadajcie się niech podzieli nagrodę na pół:) wiesz zażalenie ....wyjdzie że konkurs nie ważny i żadna nagrody nie dostanie. warto się dogadać:)

ocenił(a) serial na 8

ale tak myśląc ja też napisałam raz że rocznik 90. fifi wygrała :) należy jej się zwycięstwo nie ma co gdybać

użytkownik usunięty
ewi184

Też tak uważam.konkurs polegał na tym żeby wskazać mój wiek a nie żeby pisać gdzie przebywam więc albo glos Datiny jest nieważny albo ma drugie miejsce.co uważacie na ten temat?

a jest jakaś nagroda pocieszenia za 2 miejsce? xD

użytkownik usunięty
makintosz

srebrny medal.

ocenił(a) serial na 8

no troszkę rozkręciła się z tym typowaniem miejsca zamieszkania zupełnie nie potrzebnie Może innym razem taki konkurs będzie. ale obstawiła wiek dobrze. Jeśli chodzi o mnie dałabym i jednej i drugiej 1 miejsce zaznaczając Datinie,żeby następnym razem nie była taka wylewna i jeżeli pytanie dotyczy wieku typowała wiek ,a nie od razu miejsce zamieszkania.

użytkownik usunięty
ewi184

a nie lepiej Fifi dać pierwsze a Datinie drugie?

ocenił(a) serial na 8

w sumie Ty jesteś organizatorem więc decyduj.Jak uważasz,że będzie uczciwie w stosunku do obu dziewczyN?

użytkownik usunięty
ewi184

ja myśle że najuczciwiej będzie dać Fifi 1 pierwsze miejsce a Datinie drugie.poza tym Datina zgodziła się na 2 miejsce.elminacja z konkursu to przesada ale jakby nie patrzeć fifi odpowiedziała czystko bez podtekstów.

ocenił(a) serial na 8

więc fifi złoto i 100tys.euro szczęściara

Ja chcę moje 100tys euro!