To wpisuje listę najlepszych na pierwszym miejscu zwycięzca a na ostatnim ktoś kto najbardziej się pomylił.jedna osoba trafiła mój prawdziwy wiek i jest prawowitym zwycięzcą.
1.fifi-podała 24 lata
2.Makintosz podał 25 lat,Wingo podał 23 lata,Gibon podał 25 lat
5.Mrowa podał 26 lat
6.Ewi podała 29 lat
7.Gnoj podał 15 lat a Radomir 33 lata
9.Marajka podała 34 lata
10.Mateusz podał 36 lat
11.Zgiebongo podał 53 lata
z konkursu zostali usunięci Olciablamcio oraz Aron którzy nie podali wieku tylko przedział wiekowy oraz Datina która podała dwa rózne wieki.
Dziękuje wszystkim za udział w konkursie.Fajnie że chcieliście wziąść w nim udział.Dla mnie to była miła zabawa,mam nadzieje że dla was też.
Może kiedyś znowu sobie zrobimy jakiś konkurs bylibyście zainteresowani?
Zapamiętałam ze w jednej odpowiedzi napisal ze zna wiele osob w radka wieku wiec stwierdzilam ze wiek mają taki sam :D
Dlatego uważam że Radek wcale nie wygląda młodo bo moi rówieśnicy wyglądają młodzieś tak o kilka lat.
w sumie większość z nas jest chyba między 20-30 rokiem życia więc albo ten serial oglądają głównie osoby w tym wieku albo na tej stronie piszą głównie osoby w tym wieku.
boje się że wyjdzie za dużo.Ale dziękuje za podpowiedz.nie dlatego nie wiem ile waże bo nie wiem jak się zważyć tylko dlatego że boje się ile wyjdzie.
o proszę widzę ,że się wkręciłeś w te konkursy:) zapomniałeś o konkursie jaki rozmiar buta nosisz
tak poważnie teraz chciałbym konkurs gdzie ja będę uczestnikiem a ktoś inny organizatorem.Pomysł żeby zrobić konkurs jak myślicie ile mam lat narodził sie zaraz po tym jak pierwsze osoby zaczęły się zastanawiać ile mam lat.
Uznałem że to uczciwa propozycja ja mam podam mój wiek a wy wcześniej będziecie zgadywać ile mam lat.
wydaje mi się że ten serial właśnie takie osoby 20-30 oglądają choć mam kilka znajomych po 40 co oglądają z dziećmi. więc jakiegoś konkretnego przedziału wiekowego podejrzewam,że nie ma
W pierwszym podalam 24 a potem dałeś 94 i pomyślałam ze to rocznik jest. jesten zainteresowana nastepnymi konkursami tylko mi nic do glowy nie przychodzi
tak tylko że w pierwszym napisałaś że mam 24 lata i jestem w więzieniu.Czyli dostałaś punkt za poprawny wiek minus punkt za błędne miejsce zamieszkania razem 0 pkt.Gdybyś napisała sam wiek wygrałabyś razem z Fifi.
ewentualnie mogę ciebie wpisać na drugie miejsce.pasuje ci taki układ?bo w sumie podałaś dobry wynik ale fifi należy sie zwycięstwo podała wiek bez dodatków.
w sumie dogadajcie się niech podzieli nagrodę na pół:) wiesz zażalenie ....wyjdzie że konkurs nie ważny i żadna nagrody nie dostanie. warto się dogadać:)
ale tak myśląc ja też napisałam raz że rocznik 90. fifi wygrała :) należy jej się zwycięstwo nie ma co gdybać
Też tak uważam.konkurs polegał na tym żeby wskazać mój wiek a nie żeby pisać gdzie przebywam więc albo glos Datiny jest nieważny albo ma drugie miejsce.co uważacie na ten temat?
no troszkę rozkręciła się z tym typowaniem miejsca zamieszkania zupełnie nie potrzebnie Może innym razem taki konkurs będzie. ale obstawiła wiek dobrze. Jeśli chodzi o mnie dałabym i jednej i drugiej 1 miejsce zaznaczając Datinie,żeby następnym razem nie była taka wylewna i jeżeli pytanie dotyczy wieku typowała wiek ,a nie od razu miejsce zamieszkania.
w sumie Ty jesteś organizatorem więc decyduj.Jak uważasz,że będzie uczciwie w stosunku do obu dziewczyN?
ja myśle że najuczciwiej będzie dać Fifi 1 pierwsze miejsce a Datinie drugie.poza tym Datina zgodziła się na 2 miejsce.elminacja z konkursu to przesada ale jakby nie patrzeć fifi odpowiedziała czystko bez podtekstów.