4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

ja stawiam na 15 lat.

użytkownik usunięty
gnoj2014

6 osób.jeszcze 4 i można ogłosić werdykt.

ocenił(a) serial na 8

a jaka nagroda ;) dla osoby co zgadnie ,bo zakładam że wiek napiszesz dla wszystkich uczestników konkursu jako nagrodę pocieszenia

użytkownik usunięty
ewi184

100 tysięcy euro.

ocenił(a) serial na 8

no proszę :)

4 to moze byc ciezko bo niektórzy rzadko sie tu wypowiadaja

użytkownik usunięty
fifi123

Radomir,Datina,Olcia często.

ocenił(a) serial na 4

co za fejm :D No gadaj no!!!!

użytkownik usunięty
mateusz815

grzeczniej trochę,przecież może się okazać że mam 80 lat a wtedy nie wypada tak pisać do starszego Pana.

ocenił(a) serial na 10

Ja stawiam, że jesteś skrajnie starszy (ponad 40) od większości. W sumie wątek ciekawszy niż sam serial :D

Heh..wcale bym się nie zdziwił ze Luis jest na emeryturze,cały czas dostęp do internetu i do kompa.....totalny luzik,
ja stawiam że Luis jest już w wieku emerytalnym ..heh

aron312

Musisz podac konkretny wiek zeby wziac udział w konkursie

ocenił(a) serial na 10
fifi123

Jak konkretny to powiedzmy 53. Emocje sięgają zenitu :)

Zgiebongo

Wielkie roznice sie pojawiają, 15-60 ; D

fifi123

To będzie nie możliwe,i tak jestem najbliżej,to gdzie ta moja stówka Luis..??

użytkownik usunięty
aron312

że niby nie mam nic do roboty?

:-P
never mind...heh

użytkownik usunięty
aron312

a może to ty jesteś na emeryturze że masz takie pomysły w sumie to by miało sens.skoro sam nie podałeś czym się zajmujesz to może niczym.

ocenił(a) serial na 8

i le już osób 10?

ewi184

Juz jest 10z tego co naliczylam ;)

ocenił(a) serial na 8
fifi123

zaraz się dowiemy:)

ewi184

Ale emocje! ; D

ocenił(a) serial na 8
fifi123

oh sąąą:) a wyników nie ma

ocenił(a) serial na 1

nie było mnie chwile a tu taki konkurs xDDDdd jak na moje- 33 lata

gnoj2014

28,29 ?

a niech będzie 23

Wingo

26?

mrowa93

Poprosimy wyniki ;)

ocenił(a) serial na 8
fifi123

dalej nie ma wyników???

ocenił(a) serial na 10
ewi184

No Luis, dawaj, śmiało :)

ocenił(a) serial na 10
datina69

18-ście

mati113

Luis juz chyba poszedl spac:-(

użytkownik usunięty
datina69

ja 18 prawie

ocenił(a) serial na 4

CZEKAĆ!!! Jeszcze ja. Obstawiam że luis na 24 lata i siedzi w więzieniu bo ma czas żeby tu pisać ciągle.
podać nr konta? :))

ocenił(a) serial na 8
datina69

ha dobre:) z tym ze w więzieniu nie mają dostępu do netu lub ograniczony zależy jakie więzienie.A tak na serio teraz można korzystać z tel.tabletu gdzie jest internet itp aby tu siedzieć i wejśc w każdej chwili i obojętnie gdzie się jest:) więc to że ktoś jest często nie znaczy w ogóle że siedzi sobie w domku....

użytkownik usunięty
ewi184

Chyba sie nie dowiemy:-) . Raczej nie zgadniemy nawet na oko,bo tu sie nawet swoich zdjec nie wkleja.

ocenił(a) serial na 8

wczoraj napisał,że jak 10 osób spróbuje zgadnąć to napiszę....ale tak naprawdę do niczego jego wiek mi nie jest potrzebny.Czy napiszę ,że ma 15 lat czy 80 nic to nie zmieni.Uważam,że sensownie i ciekawie się wypowiada na temat serialu i dobrze mi się z nim wymienia opinie,a znajomość jego wieku i tak mojej oceny nie zmieni:) Myślę że każdy tak uważa tylko się w ten konkurs wkręciliśmy:)

użytkownik usunięty
ewi184

Wlasnie,wiek tu nie jest potrzebny. Tak samo jak wklejanie zdjec jest beznsensowne:-) .

ocenił(a) serial na 8

dokładnie.to nie takiego typu forum żeby wiedzieć wszystko o innym.Jeżeli ktoś ma ochote podzielić się swoim wiekiem na forum ok jeżeli nie ma nie ma co przymuszać

ocenił(a) serial na 4
ewi184

A założyłam taki temat z ciekawości ile maja lat osoby ktore ogladaja PM. to że ktoś kto tu sie wypowiada ma 50 czy 15 lat to mi nie robi żadnej różnicy. niech pisze każdy kto ma cos do powiedzenia. chciałam tyljo sprawdzic przedział wiekowy a nie to ile lat ma jakis dany forumowicz.

ocenił(a) serial na 8
datina69

ale ja Ciebie rozumie tak jak pisałam ktoś chcę się podzielić swoim wiekiem w porządku Jak nie ma ktoś chęci nie przymuszajmy bo i tak ta wiedza do niczego nie prowadzi. Fakt że ja zerknęłam kto ile ma lat ale w sumie już nie pamiętam ponieważ nie ma to dla mnie znaczenia:) ale temat ciekawy założyłaś ponieważ jest taką odskocznią od serialu i prowadzi do ciekawej dyskusji,więc jak widać jest potrzebny

ocenił(a) serial na 4
ewi184

Dzięki:)

ocenił(a) serial na 10
ewi184

Wiadomo, że do niczego nie prowadzi, po prostu zwykła ciekawość, tym bardziej jeśli ktoś jest tajemniczy :)

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

a kto jest tajemniczy?

ocenił(a) serial na 10
ewi184

No Luis :)

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

a co w nim tajemniczego?bardziej od innych?

ocenił(a) serial na 10
ewi184

No chodzi o wiek, zresztą nie ma o czym mówić.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

ale nie każdy lubi się chwalić wiekiem:) zobaczymy napisał że napiszę

ocenił(a) serial na 4
ewi184

To taki żart z tym wiezieniem. może pracowac przy komputerze i pisać tutaj.

ocenił(a) serial na 8
datina69

wiem że żart przecież napisałam a tak na serio. Dokładnie może być w pracy ,ja właśnie tak robię :) czasem w pracy jest potrzebna odskocznia.Równie dobrze może jechać autobusem i pisać tutaj teraz są takie możliwości...