a jaka nagroda ;) dla osoby co zgadnie ,bo zakładam że wiek napiszesz dla wszystkich uczestników konkursu jako nagrodę pocieszenia
grzeczniej trochę,przecież może się okazać że mam 80 lat a wtedy nie wypada tak pisać do starszego Pana.
Ja stawiam, że jesteś skrajnie starszy (ponad 40) od większości. W sumie wątek ciekawszy niż sam serial :D
Heh..wcale bym się nie zdziwił ze Luis jest na emeryturze,cały czas dostęp do internetu i do kompa.....totalny luzik,
ja stawiam że Luis jest już w wieku emerytalnym ..heh
a może to ty jesteś na emeryturze że masz takie pomysły w sumie to by miało sens.skoro sam nie podałeś czym się zajmujesz to może niczym.
CZEKAĆ!!! Jeszcze ja. Obstawiam że luis na 24 lata i siedzi w więzieniu bo ma czas żeby tu pisać ciągle.
podać nr konta? :))
ha dobre:) z tym ze w więzieniu nie mają dostępu do netu lub ograniczony zależy jakie więzienie.A tak na serio teraz można korzystać z tel.tabletu gdzie jest internet itp aby tu siedzieć i wejśc w każdej chwili i obojętnie gdzie się jest:) więc to że ktoś jest często nie znaczy w ogóle że siedzi sobie w domku....
Chyba sie nie dowiemy:-) . Raczej nie zgadniemy nawet na oko,bo tu sie nawet swoich zdjec nie wkleja.
wczoraj napisał,że jak 10 osób spróbuje zgadnąć to napiszę....ale tak naprawdę do niczego jego wiek mi nie jest potrzebny.Czy napiszę ,że ma 15 lat czy 80 nic to nie zmieni.Uważam,że sensownie i ciekawie się wypowiada na temat serialu i dobrze mi się z nim wymienia opinie,a znajomość jego wieku i tak mojej oceny nie zmieni:) Myślę że każdy tak uważa tylko się w ten konkurs wkręciliśmy:)
Wlasnie,wiek tu nie jest potrzebny. Tak samo jak wklejanie zdjec jest beznsensowne:-) .
dokładnie.to nie takiego typu forum żeby wiedzieć wszystko o innym.Jeżeli ktoś ma ochote podzielić się swoim wiekiem na forum ok jeżeli nie ma nie ma co przymuszać
A założyłam taki temat z ciekawości ile maja lat osoby ktore ogladaja PM. to że ktoś kto tu sie wypowiada ma 50 czy 15 lat to mi nie robi żadnej różnicy. niech pisze każdy kto ma cos do powiedzenia. chciałam tyljo sprawdzic przedział wiekowy a nie to ile lat ma jakis dany forumowicz.
ale ja Ciebie rozumie tak jak pisałam ktoś chcę się podzielić swoim wiekiem w porządku Jak nie ma ktoś chęci nie przymuszajmy bo i tak ta wiedza do niczego nie prowadzi. Fakt że ja zerknęłam kto ile ma lat ale w sumie już nie pamiętam ponieważ nie ma to dla mnie znaczenia:) ale temat ciekawy założyłaś ponieważ jest taką odskocznią od serialu i prowadzi do ciekawej dyskusji,więc jak widać jest potrzebny
Wiadomo, że do niczego nie prowadzi, po prostu zwykła ciekawość, tym bardziej jeśli ktoś jest tajemniczy :)