4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
użytkownik usunięty
fifi123

przelew dopiero wyślę.

ocenił(a) serial na 4

ewentualnie pasuje drugie miejsce. Myślcie nad nowym konkursem tylko z określonym regulaminem żeby nie było potem nieporozumień

dobra koniec dyskusji lepiej trzeba zacząć coś myśleć nad nowym :)

użytkownik usunięty
mrowa93

ja się zgłaszam jako uczestnik.najpierw trzeba wybrać organizatora.

no to może tak się zrobi że następną osobę (oragnizatora) wybiera poprzednik lub zwycięzca poprzedniego konkursu ( bedzie to forma nagrody ) co o tym sądzisz ?

użytkownik usunięty
mrowa93

uważam że masz świetny pomysł.właśnie też myślałem żeby nagrodą było wybranie nowego konkursu i organizatora.

ocenił(a) serial na 8

najpierw przelej euro fifi domaga się

ewi184

Chyba mam pomysł na konkurs: moze będziemy podawac propozycje dotyczace watku piotr-sabina-agata? Czyli w jaki sposob piotr i igor sa powiazani i co zrobi agata sabinie. potem jak to sie okaze zobaczymy kto byl najblizej prawdy

użytkownik usunięty
fifi123

jestem za.tyle że ten konkurs byłby dość długi bo nie wiemy jak się to skończy.

być może skończy sie to nawet dopiero pod koniec sezonu z tymi scenarzystami to nigdy nic nie wiadomo

użytkownik usunięty
mrowa93

na pewno będą ciągnąć ten wątek tak długo jak zabójstwo Igora.nie zdziwię się jak skończą po wakacjach.

ocenił(a) serial na 8
fifi123

może być czekamy na decyzje reszty a może coś luznego nie dotyczącego serialu jako odskocznia?

ocenił(a) serial na 4
ewi184

no właśnie. Tylko nie wiadomo co wymyślić. Może jak ktoś coś dobrego wymyśli to niech napisze tutaj. Przedyskutujemy czy się nadaje i ta osoba założy temat

ocenił(a) serial na 8
datina69

ok to myslimy

użytkownik usunięty
ewi184

uciekne do Rosji jak Janukowicz byleby tylko nie zapłacić.będę uciekał jak szczur.

ocenił(a) serial na 8

wez tylko komputer żeby oglądać PM i się na forum odzywać i powodzenia :)

użytkownik usunięty
ewi184

dopadną mnie opozycjoniści i zabiorą.

ocenił(a) serial na 8

dobra to wez telefon z netem może uda się go gdzieś ukryć

Dostane nagrodę i oleję studia! A co się będę stresować. Huuura!

ocenił(a) serial na 8
fifi123

wez nagrodę skończ studia (zawsze dobrze je mieć) i zafunduj sobie wakacje.ale jak czytałaś wyżej Luis nie planuje Ci dać nagrody

fifi123

za hajs Luisa baluj ;D

ocenił(a) serial na 10
mrowa93

Kto by pomyślał, że taki wątek na tym forum się rozwinie w takim temacie :D W sumie z Luisem to nie było takie trudne, wystarczyło skojarzyć, że 9 to 90 rocznik i jest. Sława, pieniądze, kobiety... No dobra, dawać coś nowego :)

użytkownik usunięty
Zgiebongo

zwłaszcza kobiety jak zwyciezcą była dziewczyna.

ocenił(a) serial na 10

Haha, no to mężczyźni... Chociaż to rożnie bywa xd

Zgiebongo

Oj, wypraszam sobie! :D

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10