... już dawno nie było. Melka, nawet po umyciu lepiej nie wygląda
Oj oj - bylo troche brzydszych na czele z Nikola i MArtyna z ASP. a ona wcale nie jest zla tylko bardzo chudziutka.
Bez przesady, Jowita może i jest ładna, ale jakaś najpiękniejsza na świecie to nie jest .
Dla mnie Jowita wyglądem nie powala, taka zwykła, tandetna blondynka, ale gusta sa różne, wam może się podobać.
Co racja to racja :) Śmieszą mnie te wszystkie osoby, które uważają ją za brzydką - wy chyba nigdy brzydkiej dziewczyny nie widzieliście (oprócz Kózki rzecz jasna, chociaż i ona jakby zamknąć jedno oko i przymrużyć drugie nie jest taka najgorsza). A może pod tymi nickami kryje się zakompleksiona Ania wyżej wymieniona próbująca się dowartościować? :D :D :D
Znajdź lepszą? Paulina, Berenika, Wiktoria, Emilka... Jowita do najbrzydszych nie należy, ale miss świata to też zdecydowanie nie jest.
Nie przesadzaj, ona nie jest jedyną ładną kobietą na świecie. Jak już wspomniałem to kwestia gustu i mi taka tandetna blondyna sie nie podoba, więc nie widzę sensu dalszej dyskusji.
Paulina rozumiem, Wiktoria ewentualnie choc mi sie mniej podoba niz Jowita, ale Emilka???
Emilka też jest ładna, jakby się ładniej ubrała i pomalowała, to jak dla mnie nie byłaby wcale gorsza od Jowity.
Nie powiedziałabym. Po prostu uważam, że jowita jest brzydka. Wszyscy ciągle piszą, że gusta są różne, i każdemu podoba się inna aktorka, a jak piszę, że akurat ta mi się nie podoba, to wszyscy się drą. Zdecydujcie się, albo szanujecie gusta innych albo nie.
to tez prawda. pewnie ze Jowita moze nie byc w czyims guscie, ale uwazam ze obiektywnie nazwac ja brzydka to przesada. chociaz moja siostra uwaza , ze J. ma w sobie cos z ratlerka ;)
Kwestia gustu. Jedni lubia roze a inni stokrotki. Ma grac zbuntowana nastolatke a nie eksmodelke i eksprostytutke. I obie aktorki do tych rol super dobrane. Wyobrazasz sobie Opozde grajaca Melke? A poza tym najlepsza i tak Paulina skoro tym tropem chcesz isc ;)
Jowita jest wyzsza i ma lepsza figure i tu sie zgadzam, ale PAulina jest piekna z twarzy no i cialo tez ma niezle. Jowita rowniez jest sliczna, ale nie piekna klasycznie raczej seksowna no i ma w sobie cos zdzirowatego. Aczkolwiek dla mnie jest faktycznie nr 2
nawet dziecka ma te buzke a przy tym w oczach kur...w..iki :P calkiem ciekawe polaczenie ;)
hehe widze ze sie niezle napaliles ;P
Paulina tez jest seksowna ale nie zdzirowata a do tego ma piekna klasyczna urode. mysle ze bedzie sie ladnie starzec.
Buzię aniołka? W którym miejscu? Według mnie po jej twarzy od razu widać, że jest wredna ;) Ale to kwestia gustu, mi osobiście się nie podoba.
Nadal nie widzę w niej aniołka ;) i nadal uważam, że nie jest najładniejszą aktorką w PM.