... już dawno nie było. Melka, nawet po umyciu lepiej nie wygląda
Mnie opinie innych nie obchodzą, dla mnie jowita zawsze będzie brzydka, chamska i wredna.
Chyba raczej ty. Skończyły się argumenty do obrony świętej jowitki to teraz będziesz wszystkich wyzywać?
nie narzekam na swoj wyglad, ale jakbym wygladala jak Opozda to bym rowniez nie plakala:P
Operacja plastyczna w wypadku wyglądu jak jowita nie jest przesadą, lecz koniecznością.
Haha, to się uśmiałam :D Asia jest śliczna, rozumiem, że każdy ma różne gusta i w ogóle ale patrząc obiektywnie nie można stwierdzić, że jest brzydka. Może nie każdy lubi ten typ urody, ale maszkarą jak Kózka to ona nie jest :) Obiektywnie
Właśnie, gusta są różne. Nie każdemu muszą się takie sztuczne lalki podobać. I według mnie jowitę pod kożdym względem można nazwać brzydką.
Skąd wiesz, że ona nie ma takiego ciała? Nigdy jej nie widziałeś. Pomyśl, zanim napiszesz...
Ale co wygląd ma do oceny innych? jowita jest brzydką, chamską szmatą i to, że ona to widzi oznacza tylko, że jest normalna.
Otóż jowita naprawdę jest dzi*ką, gdyż swoją pracę zdobyła idąc do łóżka z kim popadnie, więc skoro uważasz, że ona i tak jest święta, to nie wypowiadaj się tak o innych, zwłaszcza jeśli ich nie znasz.
w którym niby miejscu? Jak dla mnie jowita jest jedną z brzydszych aktorek z tego serialu, ma dziwne włosy i wytrzeszczone oczy, a z charakteru to wredna s*ka.
Wow, ale mi dowaliłeś. Odpowiadasz taką pierdołą, bo wiesz, że jowita jest brzydką szmatą i nikogo nie przekonasz, że jest inaczej?
Matko, co za dziecko... Skąd możesz to wiedzieć skoro nie wiesz jak wygląda? jowita brzydka pozostanie, bez względu na pierdoły, które tu piszesz.
Nawet jakbym musiał, to bym nie wybrał takiej obrzydliwej i brzydkiej jak jowitka.