... już dawno nie było. Melka, nawet po umyciu lepiej nie wygląda
Ech... Zignoruj te komentarze. Już parę razy, gdy ktoś pisał, że jowita jest brzydka, to wypowiadał się tak o kobietach, których na oczy nie widział...
Witek a ty nie masz juz dosyć,nikogo juz nie przekonasz że Jowitka jest piękna tylko dlatego ze tobie sie podoba,a twoje słowa typu "Każdemu sie podoba ona" są chyba nie na miejscu i z lekka śmieszne.
nie mam ochoty bo mi "to rybka",a ty fantazjuj sobie dalej na temat jej urody ale może na jej facebooku bo tu już każdemu sie to znudziło i każdy tym ziewa
Ty ją ocenisz? Cóż, ale skoro uważasz, że jowita to miss świata, to masz wyjątkowo kiepski gust i twoja opinia również nie ma znaczeni...
Witek nikogo już nie przekonasz że to super laska więc po co te kłótnie,ja na temat jej charakterku to sie nawet nie będe wypowiadał bo mam podobną opinie to pozostałych,
Chciałbyś zobaczyć Jowitke bez makijażu....nie sądze,od razu byś o niej zmienił zdanie
https://www.facebook.com/opozdajoanna/photos/a.659534597391171.1073741827.447824 425228857/931996056811689/?type=1&theater
Tą miss polski to znam bo jest z tej samej wsi co ja i jest dużo brzydsza od Jowitki
Hahaha nie moge xD Piszesz ze rozmawiales z Jowita i ze miss Polski jest z Twojej wsi xD Ahahah dobre ;D Co jeszcze?
Ale jeśli ci chodzi o miss Polski 2014, to w internetach pisze, że ona jest z Ostrołęki, a to chyba nie jest wieś.
Ja ją znam lepiej i nie raz widziałem na zywo.
I wiem ze jest gorsza od jowici
a ci fani Jowitki na fejsie to max 18 lat,kolesie dla których najważniejszy jest wygląd,w życiu realnym długo by z nią nie wytrzymali,po opiniach jaki ma charakter i jakie ma wymagania.
jowitka to taki żeński narcyz
z taką dziewczyną jak ona?,to widze że nie masz zbyt dużych wymagań jesli chodzi o wygląd,na pewno nie jestes o pare lat młodszy
Matko, nie znudziło ci się jeszcze? Nikogo już nie przekonasz, że jowita jest przepiękna, bo widzimy, że tak nie jest.
Bardzo się z tego powodu cieszę, gdyż nie gustuję w starych dziadach. Poza tym skąd wiesz, że nie polecą? Wiesz, jak wyglądam?
Widzę, że nie masz już co odpowiadać. Nie dziwię się, ile można bronić, czegoś co nie istnieje (uroda jowity).
Uroda to twoja nie istnie wejć na jej fejsa albo insta .to z zazdrości zieleniejesz
Ona w przeciwieństwie do ciebie jest normalna i nie zazdrości nikomu jego brzydoty.