... już dawno nie było. Melka, nawet po umyciu lepiej nie wygląda
Nie zadziorowatego tylko zdzirowatego. Nie chodziło, że jest zadziorna tylko, że ma w sobie cos ze zdziry.
Hmm... Skąd możesz to wiedzieć skoro mnie nigdy nie widziałeś? Skończyły się argumenty do obrony swojej jowitki?
Hmm... Niby o co? O to, że jest brzydka i chamska? Skoro ty możesz wyrażać swoje zdanie, to ja mogę swoje. Nie widzę sensu dlaszej dyskusji.
Może Jowita z niej żadna, ale za to wygląda lepiej niże chełmiasta nikola albo wypicusiowana luiza :)
To tu w ogóle padły jakieś argumenty? Bo osobiście widziałam tylko ciągle to samo "Jowitka jest piękna, a wszystkie inne to pasztety".
ponoć słyszałem że po tancu z gwiazdami mocno schudła,ja jakoś tego nie widzę,powoli zmiany na twarzy u niej widać...latka powoli robią swoje
dla mnie to taka zwykła przeciętna mamuśka jakich wiele, ale jak kto woli. no i ciągle ta sama mina zbitego psa ;) a co do samej Zając to straciłem do niej wszelki szacunek po tym jak pokazała gołą dupę w Playboyu. dla kasy wszystko, widać zbyt mało zarabia. mnie by było wstyd, gdybym miał taką matkę.
Skąd możesz to wiedzieć, skoro nie wiesz jak wyglądam? Poza tym nie rozmawiamy tu o mnie, tylko tej sztucznej lalce.
Gadałem z nią i jest sympatyczna i śliczna a nie jak ty brzydka i wredna su*ka
Według mnie jowita śliczna nie jest, ale wredna jak najbardziej. I po raz kolejny pytam skąd możesz wiedzieć, że jestem brzydka skoro mnie nigdy nie widziałeś? Coś kiepsko z argumentami do obrony świętej jowitki.
To pokaż swoje zdjęcie to sie oceni jak byś była ładna to byś nie gdała o niej głupot
Ma bo zawsze brzydule tak mówią o super laskach .
Ona jest modelką a ty możesz krowy doić
Otóż, się nie mylę. W tym momencie kończę naszą dyskusję, bo nie przekonasz mnie, ani nikogo innego, że jowita jest piękna, bo nie jest.
Ale mnie za przeproszeniem g*wno obchodzi co uważają inni, dla mnie jowita zawsze będzie brzydka i chamska.
Ze ty taka jesteś to nie mów tego o niej że jest chamska .
Pewnie nawet chłopaka nigdy nie miałaś
Wieśniaku? Wcześniej pisałeś, że jesteś ze wsi, więc siłą rzeczy też jesteś wieśniakiem. A szmatą jest, bo puszcza się ze wszystkimi, za pieniądze.
ale mowimy o aktorce czy o postaci? co do aktorki nie wiem, ale postac byla prostytutka i narkomanka. mnie osobiscie sie ona podoba (chociaz bardziej Paulina), ale dlaczego nie mozesz odpuscic tym, lktorym sie nie podoba. nie kazdemu musi.