... już dawno nie było. Melka, nawet po umyciu lepiej nie wygląda
Rzeczywiście, ta kłótnia trwa zdaje sie już od jakiegoś tygodnia i w tym czasie już 3 razy było pisane, że to już koniec, a ona nadal trwa. ;)
Coś czuję, że tym razem się nie zrozumieliśmy, co mnie zresztą nie dziwi. Kolega z dołu ma rację i chyba ta kłótnia ciągnie się już zbyt długo, ale ty chyba nie zamierzasz jej kończyć. Cóż...
Czym się przejmujesz? Po co wmawiać innym swoje gusta... Ja tam uważam, że Jowitka vel Asia jest jedną z najpiękniejszych Polek, ma w sobie coś takiego niezwykłego i pociągającego. Bez sensu jest innym wmawiać swoje zdanie.. Ale wyzywanie aktorki od szmat to już gruba przesada - zacznijcie rozróżniać świat fikcyjny od rzeczywistego :) Jedni uważają ją za brzydką - według mnie nonsens, bo nie patrzą obiektywnie tylko oceniają ją przez pryzmat tego, jak robiła karierę... Nie ma dla mnie znaczenia, jak ją zrobiła - ważne, że teraz ma z czego żyć i nie musi klepać biedy, a to, że kiedyś z kimś do łóżka poszła i przez to dostała awans... No cóż, według mnie dobrze zrobiła. Wie czego chce przynajmniej, a nie jak bezpłciowa Nikola będzie sprzedawać kurczaki - choć i do tego się nie nadawała, w końcu i tak finalnie została zwolniona. :)
dlaczego uwazasz ze złe wygląda? Moim zdanie wyglada dobrze, normalnie. Jest szczupła, ma ładną twarz i cerę, jest zgrabna...co tu moze byc brzydkiego? Z resztą kazdy wygląda jak wygląda...to nie jest najwazniejsze w zyciu...
Dzisiaj widziałam te scenę w zapowiedzi kolejnych odcinków co Aleks uderzy Marysię w twarz.
Pewnie wywalą go z roboty, bo coś jest w streszczeniach i jak zwykle się wyzyje
Natomiast ja uważam, że jest urocza. Taka gruba Daga czy mumia Beatka to przy niej pasztety :)
Twarz, sposób poruszania, mimika i dlatego, że jest szczupła. Może nie ma oszałamiającej urody ale mnie się podoba.
do atrakcyjnej to jej jeszcze daleko,jest mocno wysuszona,jak łapała stopa aż dziw że jej podmuch aut nie uniósł na kilka metrów w górę,poza tym przesadzają z tym mocnym makijażem
widac ze nie dorosły człowiek...takie rzeczy, lo. z resztą nie pisz takich głupot w tematach "pierwszej miłosci" tyle do powiedzenia xD
Po pierwsze ma strasznie wysokie czoło, wygląda prawie jak łysa. Po drugie to wychudzenie nie pasuje do głowy, jest dysproporcja. Po trzecie te oczy, nie wiedziałam że duże oczy mogą być minusem w urodzie. Wybałusza je cokolwiek się dzieje, jest zadowolona, wystraszona, zła, wiecznie wytrzeszcz.
No moze z tym czolem racja, ale nie jest taka zla. Tylko ten makijaz... Oczy ma ladne <3 No ale dobra o gustach sie nie dyskutuje. ;)
Melka jest ładna ale bez mocnego makijażu oczu, gdyż ma duże oczy a w tym makijażu ma jeszcze większe aż jej z orbit wychodzą. no i gdyby przytyła bo jest strasznie chuda