4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

... już dawno nie było. Melka, nawet po umyciu lepiej nie wygląda

ocenił(a) serial na 6
mat161

Tu właśnie bity jest rekord. Nie przeszkadzaj.

ocenił(a) serial na 4
mat161

Rzeczywiście, ta kłótnia trwa zdaje sie już od jakiegoś tygodnia i w tym czasie już 3 razy było pisane, że to już koniec, a ona nadal trwa. ;)

ocenił(a) serial na 5
witek_38

Coś czuję, że tym razem się nie zrozumieliśmy, co mnie zresztą nie dziwi. Kolega z dołu ma rację i chyba ta kłótnia ciągnie się już zbyt długo, ale ty chyba nie zamierzasz jej kończyć. Cóż...

ocenił(a) serial na 10
Cornered

Ja nie zmienię zdania

ocenił(a) serial na 4
witek_38

Podejrzewam, że reszta tym bardziej.

witek_38

Czym się przejmujesz? Po co wmawiać innym swoje gusta... Ja tam uważam, że Jowitka vel Asia jest jedną z najpiękniejszych Polek, ma w sobie coś takiego niezwykłego i pociągającego. Bez sensu jest innym wmawiać swoje zdanie.. Ale wyzywanie aktorki od szmat to już gruba przesada - zacznijcie rozróżniać świat fikcyjny od rzeczywistego :) Jedni uważają ją za brzydką - według mnie nonsens, bo nie patrzą obiektywnie tylko oceniają ją przez pryzmat tego, jak robiła karierę... Nie ma dla mnie znaczenia, jak ją zrobiła - ważne, że teraz ma z czego żyć i nie musi klepać biedy, a to, że kiedyś z kimś do łóżka poszła i przez to dostała awans... No cóż, według mnie dobrze zrobiła. Wie czego chce przynajmniej, a nie jak bezpłciowa Nikola będzie sprzedawać kurczaki - choć i do tego się nie nadawała, w końcu i tak finalnie została zwolniona. :)

ocenił(a) serial na 10
pampeluna94

:*
https://www.facebook.com/opozdajoanna?ref=ts&fref=ts

ocenił(a) serial na 10
Rolnik2014

Takiej dziewczyny nigdy nie będziesz miał

ocenił(a) serial na 4
witek_38

A ty będziesz miał?

ocenił(a) serial na 9
mateusz815

dlaczego uwazasz ze złe wygląda? Moim zdanie wyglada dobrze, normalnie. Jest szczupła, ma ładną twarz i cerę, jest zgrabna...co tu moze byc brzydkiego? Z resztą kazdy wygląda jak wygląda...to nie jest najwazniejsze w zyciu...

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

Heh widziałem w tv jak aleks przypierdzieli maryśce! JUŻ GO LUBIE

ocenił(a) serial na 7
mateusz815

Ja tego nie widziałem ale jeśli to prawda co napisałeś, to ja też go lubię.

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

No wreszcie coś się zacznie dziać! Już lubię gościa!

ocenił(a) serial na 7
mateusz815

Gdzie to widziałeś? :D

użytkownik usunięty
just346

Dzisiaj widziałam te scenę w zapowiedzi kolejnych odcinków co Aleks uderzy Marysię w twarz.

ocenił(a) serial na 4

Ja tez xD

ocenił(a) serial na 6
mateusz815

Też to widzałem, ciekawe o h.u.j mu chodziło

ocenił(a) serial na 7
raiden19

Pewnie wywalą go z roboty, bo coś jest w streszczeniach i jak zwykle się wyzyje

ocenił(a) serial na 5
mateusz815

Też widziałam. Od teraz jest jedną z moich ulubionych postaci. xD

ocenił(a) serial na 7
mateusz815

Natomiast ja uważam, że jest urocza. Taka gruba Daga czy mumia Beatka to przy niej pasztety :)

ocenił(a) serial na 4
MartiniKS

Urocza ? W którym miejscu ?

ocenił(a) serial na 7
ChasingTheSun

Twarz, sposób poruszania, mimika i dlatego, że jest szczupła. Może nie ma oszałamiającej urody ale mnie się podoba.

MartiniKS

do atrakcyjnej to jej jeszcze daleko,jest mocno wysuszona,jak łapała stopa aż dziw że jej podmuch aut nie uniósł na kilka metrów w górę,poza tym przesadzają z tym mocnym makijażem

ocenił(a) serial na 4
aron312

makijaż ma straszny, wygląda jak narkomanka

LoveKills

Ale dzięki temu wygląda jak dziewczyna z ulicy. Podoba mi się makijaż.

mat161

W dzisiejszym odcinku jak siedziała z nogami na stole to miała wstrętne szare skarpety ;/

ocenił(a) serial na 1
mateusz815

ale i tak mi trochę stanął

ocenił(a) serial na 4
edoneil

Hahahah co?! xD

ocenił(a) serial na 9
edoneil

opanuj sie człowieku, nie musisz tego tak na forum xD lol

ocenił(a) serial na 9
alexandrax123

widac ze nie dorosły człowiek...takie rzeczy, lo. z resztą nie pisz takich głupot w tematach "pierwszej miłosci" tyle do powiedzenia xD

ocenił(a) serial na 7
mateusz815

Po pierwsze ma strasznie wysokie czoło, wygląda prawie jak łysa. Po drugie to wychudzenie nie pasuje do głowy, jest dysproporcja. Po trzecie te oczy, nie wiedziałam że duże oczy mogą być minusem w urodzie. Wybałusza je cokolwiek się dzieje, jest zadowolona, wystraszona, zła, wiecznie wytrzeszcz.

ocenił(a) serial na 4
Naavy

No moze z tym czolem racja, ale nie jest taka zla. Tylko ten makijaz... Oczy ma ladne <3 No ale dobra o gustach sie nie dyskutuje. ;)

ocenił(a) serial na 6
mateusz815

Lubie takie pocięte gotyckie suki, waliłbym aż by trzeszczało

ocenił(a) serial na 10
mateusz815

Odwal się od Melki, jest cudowna <3 ;D

Zgiebongo

popieram:)słodka jest :)

użytkownik usunięty
zyndrus

Ach ta subkultura...

ocenił(a) serial na 4

Melka jest ładna ale bez mocnego makijażu oczu, gdyż ma duże oczy a w tym makijażu ma jeszcze większe aż jej z orbit wychodzą. no i gdyby przytyła bo jest strasznie chuda

mateusz815

Trochę dziwna, makijaż i styl ubioru nie w moim guście, ale zgrabna, niezły tyłek i ładne oczy :)

mateusz815

Nie za ostro?