PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127151
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Odcinek ; O

ocenił(a) serial na 10

Wybaczcie wszelkie błędy i nie gramatykę,ale na naszych oczach tworzy się historia.
Otóż jest oficjalnie potwierdzany odcinek o Doris.
Zwie się :
"The Penguin Who Loved Me"
Cudny tytuł na tłumacznie
"Pingwin,który mnie kochał"
Shooley powiedział,że będzie w nim Doris,ale dopiero go kończą.
Ale mi to nie przeszkadza.
Ważne,że jest!
Teraz wszystko się zmieni ;D
Taaaaaaak! ; )
Dobra,ogarniam i podaję link to stronki ;
http://penguinshq.forumotion.com/t1258-the-penguin-who-loved-me
TEŻ SIĘ CIESZYCIE?
TAK JAK JA?!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;D

ocenił(a) serial na 8

Szczęściarze. :/

ocenił(a) serial na 8

I jak wrażenia po odcinku po polsku? :)

użytkownik usunięty
wikatoria71

sorry że dopiero teraz ale coś mi się porobiło ( ostatnio strasznie przymula mi net ) i nie wyświetliło. Odcinek po polsku obejrzałam trochę póżniej (wczoraj) a jak mi się podobał już napisałam w innym wątku ;)

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Jeszcze raz proszę, aby ktoś, ktokolwiek, nagrał ten odcinek czymkolwiek i zaraz po premierze wrzucił!
Jakby co, to stres i niecierpliwość, niech już będzie jutro!

użytkownik usunięty
RaptorRed

Możemy poprosić Wookiego. Sam nawet o tym kiedyś mówił.

użytkownik usunięty
RaptorRed

OK, Wookie się zgodził. :)

ocenił(a) serial na 10

Byłbyś tak miły i jak znajdziesz dasz link?

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Dobra, jedyne co mi przychodzi na myśl po obejrzeniu tego odcinka to:

Aha.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Kusi mnie,by zapytać o kilka rzeczy,ale muszę być dzielna!
Poza tym ze stresu ledwo spałam w nocy,a teraz odczuwam ten dziwny rodzaj podekscytowania,który to łączy się z uczuciem ściśniętego żołądka,brakiem apetytu oraz zimnymi rękami i ich drżeniem!

ocenił(a) serial na 8
Annqa

Bądź silna dziewczyno. Zostało tylko kilka godzin. ;)

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Postaram się...Dam radę,a zostanie mi to<mam nadzieję!>wynagrodzone świetną fabułą!<której niestety brak większości odcinków 3 sezonu...>

ocenił(a) serial na 10
Annqa

I jak Ci idzie?;)

użytkownik usunięty
Annqa

OK, może i ja się ekscytuję, ale... Emm... To, co ty mówisz... Jest dziwne. Bez obrazy, ale to na serio jest dziwne. I trochę nienormalne. O_O

ocenił(a) serial na 10

Więc teraz napiszę to pierwszy i ostatni raz:
Jeśli chodzi o PzM,jestem tak nienormalna,że nie omieszkali mi tego wytknąć właśni rodzice.W pozostałych sferach życia jestem cywilizowana,ale w owym temacie zmieniam się w personę tak zwariowaną,szaloną,czy wręcz nienormalną,że tylko nade mną płakać!Ale kiedy chcę,potrafię zachować normalność.
Poza tym wszystko zbyt przeżywam!

Angela1997

Spoiler.

Nie mieli jaj by zakończyc to tak, jak zakonczyc sie powinno.

ocenił(a) serial na 10
mama_3

Co masz na myśli?:O

ocenił(a) serial na 8
Annqa

Nie. Masz być silna. Wytrzymasz.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Wytrzymam...Wytrzymam...Wytrzymam...Tylko,holender,nie mam Nickelodeonu,i boję się,że"TPWLM"nie będzie na internecie...;_;

ocenił(a) serial na 8
Annqa

Na pewno będzie. Musi być. Ale chyba wiem co mama miała na myśli.

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ja też nie mam.. Trzymajmy się! Doczekamy! xD

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Na domiar złego około 18.00 jadę do dziadków<kiedyś mieli Nickelodeon!:c>,a jak "TPWLM"będzie po 18.00 na internecie?!ja nie wytrzymam,w nocy ledwo spałam...!Za bardzo to przeżywam,ale...Ja tak mam!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ja też to strasznie przeżywam. Tak to jest, jak się coś strasznie kocha;)
Wkurzę się jak będzie dopiero jutro lub, co gorsza, w poniedziałek. Już się pewnie zaczęło.. Fajnie by było żeby od razu ktoś wrzucił..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Pewnie będzie dopiero jutro rano...Ale..."Wszędzie żołędzie"chociażby nie były tak długo dodane...!A ja nie wytrzymam tej niepewności!:'(

ocenił(a) serial na 8
ywogerezs

Zaczyna się na Nicku. :O Czekałam na tą chwilę 7 miesięcy. Szkoda, że też nie mam Nicka.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Właśnie mój tata znalazł, ale zakodowanego!!!
Oby Wookie nagrał i od razu wrzucił!

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Teraz moim jedynym zajęciem jest spoglądanie co 10 sekund na wikipedię,czy ktoś nie dodał polskiego tytułu,i...Nie,nie ma ._.

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Wiecie co. Skoro reszta poszła przed telewizory to napiszę swoje spostrzeżenia. Spoilery.

Jest to bardzo przyjemny odcinek trochę w stylu Bondowskim. W moim rankingu odcinków specjalnych zajmuje 2 miejsce. Kowalski dostał wreszcie swoje pięć minut, a reszta pingwinów w ogóle nie istniała. Mimo tego patrząc na plakat spodziewałam się czegoś naprawdę dobrego. Oglądałam ten odcinek bez żadnych emocji, nawet Doris jest mi całkowicie obojętna. Jedynie Parker wzbudził we mnie negatywne emocje. Bulgota tam prawie nie było, z każdym odcinkiem jest coraz mniej groźny. Po 7 miesiącach czekania miałam nadzieję, że dostanę coś naprawdę epickiego. Niestety nie dostałam. Nie można powiedzieć, że się zawiodłam, o prostu nie mogę znaleźć słów by opisać co czułam po obejrzeniu tego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

SPOILERY

Zgadzam się z tobą. Doris nie była mi obojętna, jednakże Bulgot wzbudził we mnie co najwyżej rozbawienie - zachowywał się jak jakiś debil, co uciekł z wariatkowa. Dziobaka znienawidziłam niemalże od razu. Kowalski dostał swoje (2)5 minut, i z tego się cieszę. Wzruszyła mnie nawet scena, gdy Parker (tak mu było?) atakuje Doris, a Kowalski protestuje. Jednak tylko to mnie wzruszyło. W stylu Bonda - o tak, zwłaszcza czołówka. Czekając na niego zrobiłam już 7 remixów tej czołówki z bondowskimi piosenkami. Nie zawiodłam się, ale też i nie wzbudził on u mnie euforii. Ot - zachwyt, ale nie przesadny. Nie umiem inaczej tego określić.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Z lekka spoiler,lecz nie całkowicie!
Tak niestety jest z 3 sezonem...Jedyny wyjątek stanowi dla mnie&lt;jednak tylko w pewnych momentach&gt;odcinek"Śledzik dla szefa"-jest całkiem ciekawy,lecz z lekka...No,bez sensu.Pingwiny myślały,że Szef umyślnie wysłał je wprost do X-a?!Nie,to bez sensu...
Jeśli o mnie chodzi,"TPWLM"na pewno porządnie mną wstrząśnie,możliwe,że zmieni mi pogląd na cały serial,a zwłaszcza ukochaną"Nienawiść od pierwszego wejrzenia",lecz czy teraz mam tego nie obejrzeć?Czuję się fatalnie,sparaliżowana lękiem-co,jeśli ten odcinek mnie zawiedzie?Czy jeszcze kiedyś zaufam DreamWorks'owi?Odpowiedź na te pytania,to kwestia czasu...
Dla państwa mówiła Anna Maria...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

...Pingwinowska xD

Boże, już się skończył. Niech Wookie to szybciutko wrzuci (jak nagrał).

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Hmm,ciekawy pomysł na nazwisko...Od dzisiaj podpisuję się Anna Maria Pingwinowska! :D
I oby,oby,bo z emocji wyskoczę przez okno,i wzlecę ku niebu!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Chwała mi! Albowiem jestem mądrzejsza niż jakieś tam... głupie lemury!
Dobra, kto do niego pisze? Rozporządzenie o poszukiwaniach TPWLM po polsku wchodzi w życie...

TERAZ!

ocenił(a) serial na 8
Annqa

Trochę się zawiodłam... Tyle czekania, niecierpliwości i emocji a tu taka klapa... Doris spodobała mi się, ale Bulgot wyszedł na idiotę, a nie geniusza zła. Dziobaka także znienawidziłam. Zawiodłam się także na Manfredim i Johnsonie, bo pokazali ich dosłownie na kilka sekund, a pojawili się tak właściwie nie wiadomo czemu. Wyobrażałam ich sobie kopletnie inaczej.
Ludzie z pewnością oczekiwali czegoś więcej, czegoś, co wszystko wyjaśni, co będzie emocjunoujące. Szkoda.

ocenił(a) serial na 8
wikatoria71

Czuję pustkę w sercu.

ocenił(a) serial na 10
wikatoria71

Spoiiiilery, spoiiilery...

Ja tylko w 0,47% się zawiodłam ;-)
Manfreddi i Johnson mnie dobili.
Dziobak był tu czarniejszym charakterem niż sam Bulgot.
BTW, jak Doris może być siostrą Bulgota, skoro on jest butlonosem, a ona delfinem zwyczajnym?...

W TV już było?! Nagrywałaś???

użytkownik usunięty
RaptorRed

Może bratem przyrodnim?
Jak na razie powiem tylko jedno... ODCINEK BYŁ CZYSTO SZOKUJĄCY. PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE.

ocenił(a) serial na 10

Zapewne, ja też przyjęłam taką wersję. W ogóle, te ciemne plamy na pysku i grzbiecie Doris przydają jej urody.
Dla mnie też.

Myślisz, że Wookie nagrał?

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Po polsku?

ocenił(a) serial na 8

Bulgot powinien umrzeć.

Merkura

a ja się bardzo ciesze że przeżył. Dzięki temu jest szansa że zobaczymy go w pełnometrażowym filmie :)

ocenił(a) serial na 10
Jazza91

Też miałam na to nadzieję. Pytałam się Schooley'a i on powiedział że w pełnometrażowym filmie raczej go nie będzie...

ywogerezs

łeee :( bez sensu...
...ale może jeszcze Schooley sie rozmysli ; p

ocenił(a) serial na 10
Jazza91

Wiem..:/ I liczę na to, że jednak będzie;)

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Rozpaczam nad tym,że Bulgot nie odszedł z klasą,tylko jego rola została,ze tak powiem,"odgrzana"...
A ten Dziwny Dziobak tak bardzo kojarzy mi się z Pepe Panem Dziobakiem,że chce mi się śmiać na jego widok,lecz cóż...
No i pytania:
-Kto dubbinguje Doris?
-A Bulgota?
-Jaki jest polski tytuł?
-Manfreddi i Johnson coś mówią?
-Jeśli tak,to czyim głosem?

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Widziałaś już?
Nom, moja młodsza siostra Zuzia (7 lat) stwierdziła, że Pepe Panu Dziobakowi znudził się Dundersztyc i przyszedł do pingów xD
- oby jakaś mało znana aktorka...
- oby ten z pierwszej... Mieczysław Morański?
- mam nadzieję, że PKMK
- no
- moooże Pazury xP

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Słyszałam to,o zmianie roli Agenta P.Czytałam wszystko w tym temacie,zanim założyłam konto,tak więc jestem w miarę na bieżąco...I oby Morański,bo jakoś bardziej ten głos pasuje mi to roli wariata!<ten wariat,to od tygodnia mój narzeczony-tak sobie wymyśliłam! xd No,i jeszcze Hans...Jestem nienormalna O_o>

Annqa

Kurde ja musze czekac do 18 bo zalatwiłam sobie nagrywanie xD
Ale z tego co wiem to Bulgota dalej podkłada Bończyk ;)

ocenił(a) serial na 10
Jazza91

A jak nagrasz, to wrzucisz na neta? O.O
Szkoda...

RaptorRed

Właśnie miałam pisać, że jak tylko bedzie się dało to z wielka chęcią, ale widze że Wookie juz to robi :)
Także nie czekam do 18, ino zabieram sie zaraz za oglądanie jak tylko wrzuci :D

ocenił(a) serial na 8
RaptorRed

Na razie wrzucam zdjęcie (tak wiem, robione kalkulatorem -.-). Czyż oni nie są uroczy?
http://tinypic.com/view.php?pic=2ez1pwn&s=6