Wybaczcie wszelkie błędy i nie gramatykę,ale na naszych oczach tworzy się historia.
Otóż jest oficjalnie potwierdzany odcinek o Doris.
Zwie się :
"The Penguin Who Loved Me"
Cudny tytuł na tłumacznie
"Pingwin,który mnie kochał"
Shooley powiedział,że będzie w nim Doris,ale dopiero go kończą.
Ale mi to nie przeszkadza.
Ważne,że jest!
Teraz wszystko się zmieni ;D
Taaaaaaak! ; )
Dobra,ogarniam i podaję link to stronki ;
http://penguinshq.forumotion.com/t1258-the-penguin-who-loved-me
TEŻ SIĘ CIESZYCIE?
TAK JAK JA?!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;D
Nie załamuj się. Ja go obejrzałam wczoraj w nocy i powiem Ci szczerze, trochę się zawiodłam. No, ale wiesz.. Miałam dość wysokie wymagania;) Ogólnie nie jest zły. Dasz radę
Czekałam pół roku na ten odcinek,i przez brak możliwości obejrzenia go,każde wspomnienie PzM,obrazek czy mój pluszak wywołują u mnie płacz...Kolejny dowód mej nienormalności...Trudno...Najwyżej skończę w Abramowicach...
Mam,ale tam coś trzeba płacić,jakiś konto coś tam YetiPack za 10 zł...Jeśli coś się nie powiedzie,to zostanę do połowy marca bez doładowania!
Ja sobie z komórki doładowuję z konta. 5gb za chyba 8 zł Inaczej nic bym nie miała;)
Ehh...I tak nie dałabym rady tego wszystkiego zrozumieć...Jaka jest szansa,że"TPWLM"pojawi się wkrótce na innej stronie?...
Tam u góry jest coś takiego: dodaj transfer. Wtedy wybierasz że przez sms i np. 1gb. Wysyłasz sms na podany numer i w okienko wpisujesz kod ze zwrotnej wiadomości, aktywujesz i zrobione;)
Nie wiem.. Zwykle szybko się pojawia w sieci. Kiedyś najpóźniej jak dodali to po trzech dniach chyba..
Ooo!No rzeczywiście!Jestem ci wdzięczna dozgonnie,a nawet dłużej-do pośmiertnego zgonu!Teraz już wiem!Uff...Jutro obejrzę,i znów świat stanie się kolorowy!CHWAŁA CI!
Właśnie ściągam ten odcinek...Chwała ci,no chwała no!Nie mogę w żaden sposób wyrazić swej podzięki,więc powiem znowu:chwała ci!
Mam nadzieję,że uda ci się to obejrzeć...Pewnie niedługo ktoś na coś doda...MOŻE...
Mam nadzieję... Ściągnęłabym to, gdyby nie fakt, że mój laptop nie odtwarza plików video... Więc mogę oglądać filmy tylko na necie T^T
Postaram się umieścić nagranie na blogu<o ile nie obowiązują prawa autorskie itp.,ale później najwyżej usunę,nie chcę procesu,jestem nieletnia...Wspominałam,że na noc gadam głupoty?xd>
Jest niepubliczny, ale później chyba i tak usunę, boję się o prawa autorskie:/
bój się, mi dwa konta już zamknęli przez prawa autorskie... a nie wiem jak DreamWorks i/lub Nick pilnują swoich spraw
no właśnie jak mnie to wkurza :/ na YT były w genialnej jakości to pousuwali ( i jak ja lubię czytać komentarze pod nimi xD) na wrzucie jakość woła o litość aż mi się odechciewa oglądać. Jedyne co pozostaje to kreskóweczki ale wszystkich odcinków nie ma.
Czemu dopiero teraz się dowiaduje o tym odcinku. Byłem przez ponad tydzień odłączony od świata! Ale mogłem pójść do kuzyna! Echhh...
Współczuję :-(
Spoko, ja na niego polowałam od tygodnia, a 9. to cały dzień (dopóki Wookie nie wrzucił) latałam po całym domu niczym Rico i nie mogłam się doczekać. Obejrzysz jeszcze, nie martw się.
Som takie sytuacje...
Obejrzałam!I...Łaaał...Jestem pod wrażeniem!Nie przepadam za Love Story,wolę kryminały,ale to było piękne...No,ale w wielu momentach trąciło kiczem!;c
Ale było super! :D
Hmm,a tak swoją drogą,to odcinek chyba się przyjął,bo widzę coraz więcej osób z"PKMK"-owymi zdjęciami profilowymi...Już nawet nie mówię o sobie!<:
W moim przypadku"PKMK"<trzeba się z"TPWLM"przestawić...!>należy do tzw."Vice ulubionych odcinków",czyli takich,które to zajmują drugie miejsce.Na pierwszym są,w takiej właśnie kolejności odcinki"Ptak zamknięty,ptak szalony","Nienawiść od pierwszego wejrzenia"i"Czas stop"."Vice ulubione odcinki"nie są ułożone według lubienia,są rozsypane,i wśród nich znajdują się też takie,jak np."Żeluś"czy"Zakazany wynalazek".I to tyle :B
Mój ulubiony. Potem są... no, nie mam takiego rankingu, wszystkie lubię, oprócz "Arcywroga" i "Szeregowego w Fabryce Cuksów" -,-
No a zdjęcie profilowe... Huehuehue!
Nawiasem mówiąc,ty,ja i Rita_and_Skipper mamy na profilowym różne momenty tej samej sceny! *o*