Wybaczcie wszelkie błędy i nie gramatykę,ale na naszych oczach tworzy się historia.
Otóż jest oficjalnie potwierdzany odcinek o Doris.
Zwie się :
"The Penguin Who Loved Me"
Cudny tytuł na tłumacznie
"Pingwin,który mnie kochał"
Shooley powiedział,że będzie w nim Doris,ale dopiero go kończą.
Ale mi to nie przeszkadza.
Ważne,że jest!
Teraz wszystko się zmieni ;D
Taaaaaaak! ; )
Dobra,ogarniam i podaję link to stronki ;
http://penguinshq.forumotion.com/t1258-the-penguin-who-loved-me
TEŻ SIĘ CIESZYCIE?
TAK JAK JA?!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;D
- Katarzyna Łaska
- Jacek Bończyk
- Pingwin, który mnie kochał
- Tak
- Nie zwracałem na to uwagi
Czyli,z tego co widzę,mogę spodziewać się głosu Emmy z H2O wystarczy kropla...<kiedyś byłam maniaczką,teraz mam PzM!>
A czy ktoś z was zna już oficjalne polskie tłumaczenie?Niby mamy"PKMK",ale nie wiadomo,czy przetłumaczą dosłownie...Przepraszam,PRZETŁUMACZYLI!
Ekhu, nie.
Zanim wrzucą na wikipedię, to minie chyba z tydzień -.-
Jak zobaczymy, to się dowiemy, tylko niech się to już pojawiiiii!
We wcześniejszych przypadkach mijało max.20 minut,a teraz...NIE WYTRZYMAM Z EMOCJI!!!!!!!!!!!!!!:'CCCCCCCCC
Serio,serio...A teraz,to nie wiem...Ciągle sprawdzam-nie,ma,nie ma,nie ma...Ale na Nickelodeonie,tj.koncie na FB pisali,że zaraz"The penguin who loved me"-nie spolszczyli,więc może będzie oryginalna nazwa?...
Chwała ci za tę wiadomość...Nie byłam pewna,czy przetłumaczą dosłownie,a jednak!
Wyplułam ;p
haha nie no, jeszcze pewnie by mi się trafiło być na końcu kolejki do oglądania, a tego bym nie wytrzymała xD
Z tego co się orientuję,to jeszcze nie...Ale ja nie wyrabiam z emocji i tak,też nie ogarniam,i...Nie wiem aż,jak się wysłowić!
W głowie pobrzmiewa mi tylko jedno pytanie:"Kiedy będzie"TPWLM"?<dalej będę używała angielskiego skrótu!>Kiedy,kiedy,kiedy,kiedy?!"Więc chyba już oszalałam ;c
WAAAAH, w tym odcinku był SUPERSŁODKI!
Przynajmniej wtedy, kiedy miał jeszcze amnezję...
Gdziekolwiek by nie było podaj link, bo jestem teraz taka rozgarnięta, że pewnie nie znajdę..
http://cho***uj.pl/WookieLG/FILMY+i+SE RIALE/II.+Seriale/*7e*... - link do folderu z tym odcinkiem
PS.: W miejsce gwiazdek trzeba wstawić "mik"
sorry za zwłokę, musiałem wyjść i coś załatwić
Na moje nieszczęście, mój głupi laptop nie odtwarza filmów video.
DLACZEGO ? DLACZEGO JA?! :c
Chwała ci, Wookie! Albowiem jesteś mądrzejszy, niż jacyś tam głupi Amerykanie, którym się nie chciało premiery zrobić!
Wookie, czy mogłabym wstawić ten odcinek na mój kanał na youtube? Oczywiście napisałabym, że za Twoim pozwoleniem, Twojego autorstwa itp.
Mógłby ktoś wstawić na stronę gdzie można obejrzeć za darmo? Np. wrzuta, youtube, cda...
Proszę !
Dołączam się do tego błagania!Także nie mogę tego obejrzeć...Chodzę jak zombie od kilku godzin,i tracę wiarę w sprawiedliwość losu...:'(