PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127343
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Opowiadania 

ocenił(a) serial na 8

No cóż... Chyba każdy na tej stronie czyta opowiadania Angeli, ale byłoby jeszcze lepiej, gdyby
zrobili z tego odcinki. A zatem macie okazję spełnić te marzenia. Jeśli połączymy swoje siły i
zdolności to możemy jej pomóc. ;)

No tak, więc jeśli chcecie się przyłączyć do akcji to kilka osób jest potrzebnych:

Ktoś kto ma Twittera, albo wie jak się nim posługiwać (tutaj niestety zawiodłam)
Ktoś kto dogadałby się po Angielsku i przetłumaczyłby jej opowiadania
Ktoś kto napiszę do producentów przekonywujący list, dlaczego powinni wziąć jej
opowiadania.

Jeśli połączymy siły to może się udać i wykorzystano by jej scenariusze. ;)

ocenił(a) serial na 8

A czy to źle? Chociaż dla mnie też to jest trochę zabawne, ale nieźle się bawię. :D

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Dla mnie to jeszcze bardziej zabawne :D
Nawet dobrze miesiąc nie minął od mojego przybycia, a już się tak angażuję ;D
Ale tak to już jest, jak otaczają cię tu naprawdę fajni ludzie ;-)

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Hehehe,ja jestem po prostu wzruszona!
Wierzycie we mnie bardziej,niż moja cała klasowa społeczność
Oni już dawno spisali mnie na straty.
Stwierdzili,że mi to nawet zakład psychiatryczny nie pomoże ;P

Angela1997

Bo nie pomoże xD (ale wredna jestem - ale im bliżej poznaję człowieka, tym bardziej ironiczna się robię). Ani tobie, ani nam :) Ale to takie pozytywne pier.dolnięcie, jak u Pinkie Pie :D A tacy ludzie są najfajniejsi :D

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Kocham porównanie do Pinkie Pie!
O szlag!
Lepiej żeby Mika nie przeczytała tego posta ;P
Bo będę miała przechlapane ; P
Ale lubię być emm,inna!
Inność jest fajowa ; )

Angela1997

Ja też, i do Rainbow i do Fluttershy :) Jakby ktoś mi powiedział, że jestem do nich podobna, to byłby to dla mnie największy komplement :D

użytkownik usunięty
Merkura

Nie, nie powiedziałem, że źle. Powiedziałem tylko, że to zabawne.

ocenił(a) serial na 10

No zabawne i fajne zarazem
Pozwala nam się zintegrować ;D

ocenił(a) serial na 10

Według mnie to piękne :) Taka... solidarność na maxa XD Choć to tez mało powiedziane ;) No, ale z fajnymi ludźmi się najlepiej przyjaźnić ;)
Hej! Może sami zrobimy nasz własny zlot? ;)

Patrz dyskusja stronę wcześniej

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

No mamy o tym napisać w liście ;D
A właśnie,przydałoby się coś napisać,co nie? O.O

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

XD Sorry, nie kontaktowałam już ;P
Bardziej niż zwykle... (to możliwe? O.O)

Noo!! :D Napiszmy ;D

użytkownik usunięty
Merkura

Emm... Przepraszam, ale jak na razie w tym temacie będę się udzielał w bardzo małym stopniu. Powód jest prosty: S Z K O Ł A. Tak to jest, kiedy chce się poprawić oceny zaraz przed końcem roku. :).

ocenił(a) serial na 8

i jak marcin. Odpowiedział ci w końcu czy jak? Czy nadal zero wiadomości?

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Ehem,nie wiem czy dowiemy się tego w najbliższym czasie.
Skoro Marcin jest zajęty,to nie ma problemika...
W końcu ja też staram się poprawić ocenki.
Musze mieć ten pasek ;P
Buhaha,a tak w ogóle to życzę wszystkim jak najlepszych świadectw!!! ;D

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Nie wierzę! Po prostu nie wierzę! Brat skasował mi ten list. A ja go pisałam przez cały dzień! :(((( Zabiję go normalnie. Muszę zaczynać od początku. :(((

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Uuuuu współczuję!
Bardzo współczuję!
Wspieramy cię ;>
Nie martw się,jakoś to będzie ;D

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Wiem, że jakoś to będzie. Najgorsze jest to, że nie pamiętam co ja tam napisałam. No nic. Raz napisałam to drugi też dam radę. xD

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Współczuję.
Ale jestem pewna,że dasz sobie radę.
Jednakoż i tak żal twojej straconej pracy ;(
Jednak z tym łączy się posiadanie rodzeństwa :)

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Mój brat jest taki wredny. Czasami mam go dosyć. Najzabawniejsze jest to, że zachowuje się jak dziecko, a jest ode mnie 3 lata starszy. Ja mu takich rzeczy nigdy bym nie zrobiła.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Hahaha ;D
Ja mam tak z wujkiem ;D
xD
23 lata a się zachowuje jak dziecko ;D
Ale co do rodzeństwa,to nie wiem.
Mam młodszą siostrę ; )

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

A mogę wiedzieć ile twoja siostra ma lat? :P

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

ja mam najlepiej. Jestem jedynaczką i happy. Zero wydzierających się dzieciaków w domu, komputer tylko mój, rzeczy tylko moje, zero wścibskich sióstr, nienormalnych bratów w zawyżonym ego itp. normalnie jak w bajce i nie chcę żeby to się zmieniło :D

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Emmm,twoje podejście jest chyba jednak ciut mylne.
Ja wcale nie uważam,iż posiadanie rodzeństwa to zła rzecz.
Ba,wręcz cenię sobie to,iż mam siostrę.
Dzięki temu miałam możliwość wypracowania wielu pięknych cech charakteru.
Moja siostra ma 12,a raczej skończy.
Jednak cierpi na pewną chorobę(autyzm),przez którą może mówić i jest zamknięta w sobie.

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

wiesz, widziałam różne rodzeństwa, i jak na to patrzę, to się cieszę że jestem jedynaczką :) nie chcę mieć młodszej siostry ani brata i koniec. Jeśli bym chciała, to tylko starszą (ale to już PO ptokach) więc widzisz, takie jest moje zdanie

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Rozumiem...
Każdy ma prawo do własnego zdania.
Ja jestem zadowolona,że mam rodzeństwo,ale każdy może myśleć inaczej ;D

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Ja też nie wyobrażam sobie życia bez rodzeństwa. Byłoby wtedy takie puste i nudne. :|

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

wiesz, może poprostu trafiłam źle żeby oceniać :) jeśli by była jakaś fajna mała siostra czy brat, to fajnie by mieć takie rodzeństwo, z kolei trochę się boje że trafi się ktoś taki który będzie szarpał mnie za warkocz (mam taki wielki, że aż go kusi żeby pociągnąć) że będzie mi psuć rzeczy itp.

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Hahaha,tylko LD to nie ma tak,że się trafi czy nie...
Każde dziecko ma taki etap,że jest ciekawskie i wszystko psuje.
Ale potem z tego wyrasta i przynosi wiele radości ;D
Jak moja siocha.
Stale mnie naśladuje.
Ostatnio zamęcza moją mamcię ciągłym oglądaniem pingów z Pendriv'a

użytkownik usunięty
Angela1997

Cholera, a ja mam troje rodzeństwa... -.-

ocenił(a) serial na 10

No to masz ciekawie ;D
Ja mam jedną siostrę,ale ona ma takie ADHD,że wystarcza za troje dzieci w domu ;P

Angela1997

A ja jestem jedynaczką (wait, mam brata. Moja mama mówi do mojego psa per "syneczku" xD) i cieszę się z tego. Nie, żebym za żadne skarby nie chciała mieć rodzeństwa, po prostu lubię być sama w domu, w samotności, a mając tylko jednego domownika (mamę) prócz mnie nie jest to trudne. Poza tym, cóż, nie przepadam za dziećmi. Co dziwne, one mnie uwielbiają. Ja się ich boję... W związku z tym wątpię, żebym kiedyś została mamą. Chyba, że coś mi się zmieni (a nie zanosi się na to).

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Rozumiem.
Ja mam sytuację jaką mam,ale przywykłam.
I za żadne skarby nie oddałabym mojego domowego Rico ;P
Nikomu i za nic ;D

użytkownik usunięty
Flutterlie

Ja uwielbiam dzieci. Niby są niegrzeczne i ciągle przeszkadzają, ale jak tak moja dziewięciomiesięczna kuzynka się uśmiechnie... Ona ma śliczny uśmiech. Nie żebym był jakimś pedofilem, jakby co, po prostu lubię dzieci... ;)

ocenił(a) serial na 10

Hehe ^^ Spoko ;)
A ja mam dwie duuuuuuuuuużo starsze siostry... (mam deja vu... Czy ja gdzieś już o tym pisałam? O.O) Obie już studia skończyły ;) Więc w sumie tak, ajkbym była jedynaczką XP

Bez jaj, jak ktoś lubi dzieci, to nie jest pedofilem ;) (chyba że je lubi w inny sposób, ale nikogo o to nie podejrzewam).
Może i są ładne, ale (zwłaszcza noworodki) ciągle wrzeszczą i płaczą, i robią w pieluchy, i chcą jeść... A jak są trochę większe to krzyczą i bez przerwy gadają, i ciągle coś chcą... Łe, a dla kobiety ciąża i poród to Masakra przez wielki M. Dobra, zaczynam schodzić z tematu.

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Tak gadają.
Wiem o tym...
Cżesto moja kuzyneczka(7 lat) gada jak najęta.Aż mam ochotę by ją chwilami trzepnąć.Ale opinie w rodzinie,iż ona chce być taka jak ja i jej piękne słowa,iż jestem najlepiej udającym Kowalskiego człowiekiem,sprawiają,że wybaczam jej wszystko ;D
Poza tym ona jest troszkę taka jak ja,gdy byłam młodsza,więc mam dla niej pewne ulgi ;P

Angela1997

Ja byłam cichym, nieśmiałym dzieckiem. Pozornie. Zawsze lubiłam (i lubię) oceniać ludzi, przyglądać się ich zachowaniu. Nigdy nie krzyczałam, jak nie dostałam jakiejś głupiej zabawki, za to jak ją dostałam, to umiałam podziękować. A dzieci często mają na odwrót. To kwestia wychowania, ale taka prawda - dziś dzieciaki są niewychowane często. Ok, ktoś mi powie, że też byłam niewychowana (przeklinam [nie w nadmiarze - jak dresy, tylko czasem] od zawsze, a jak byłam mała, to strasznie lubiłam... piwo. Kiedyś mama ze śmiechem dała mi do spróbowania łyczek, a mi tak posmakowało, że chciałam to pić xD), ale nie zachowywałam się tak. Zawsze grzeczna, cicha, kulturalna... i dobrze ;) Teraz już trochę mniej ;)

ocenił(a) serial na 10

Ja też lubię dzieciaki!
Podobno umiem znimi rozmawiać...
Dorośli się dziwią czemu.
Ja nie ;P
Przecież Ja jestem dzieckiem ;P
Gadam z siedmioletnim synem naszych znajomych.Pierwszy test.'Słyszałeś o takiej bajce PzM?Odpowiedź:'Tak,słyszałem.A oglądałaś tako odcinek?'Ja:Pewnie,ja oglądałam WSZYSTKIE.A jaką postać najbardziej lubisz?On:Kowalskiego.Ja myślę;Stara witaj w domu! ;P I nawijka!

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Ja mam dwie siostry i brata, wszyscy dorośli i wszyscy z domu wyemigrowali :P I teraz mieszkam tylko z mamą (i kotem) ;D
Ale cały czas marzyłam (nadal marzę :P) o młodszej siostrze, chociażby po to, by mieć kogo zarażać swoim fanostwem i nie być tą najmłodszą ;P
A dzieci lubię, pod warunkiem, że mi prosto do ucha nie wrzeszczą :D
A tak BTW. sama kiedyś nawijałam jak najęta, że tylko strzał z kałasznikowa miedzy oczy mógł mnie powstrzymać ;D Brat dostawał białej gorączki wręcz ;D

ocenił(a) serial na 10
Tinel

Hahahahah ; )
Ja zagadywałam(i nadal zagaduję) wszystkich wokoło.
Czasami pytali o coś mamę,a ja-mimo że byłam zajęta,np.kolorowaniem-odpowiadałam.
Niezły był ze mnie ananas ;P

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Widzę, że miałaś podzielną uwagę... O.o
Ja musiałam się jej, że tak powiem - uczyć :D
Mi to całe gadulstwo minęło :P Teraz więcej słucham niż mówię :P
Chociaż zazwyczaj mówię za nim pomyślę...
I potem muszę się tłumaczyć ;D

ocenił(a) serial na 10
SyTnel

Haha,mi nie.
Jak mamm jakiś temat to gadam i gadam...
A jak ktoś mnie słucha uważnie?
To wohoho!
Rozgaduję się strasznie ;P

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Hah, no to przy mnie rozgadałabyś się, oj, rozgadała ;D

ocenił(a) serial na 10
Tinel

Hehehe,pewnie jo,bo najbardziej rozgaduję się o pingach i pomysłach na opowiadania ;D

użytkownik usunięty
LastDay

Czy myślisz, że ukrywałbym to, gdyby mi odpowiedział? Skurczybyk mnie bezczelnie ignoruje.

ocenił(a) serial na 10

Brzydko ; /
No cóż...Ale mogliśmy się tego spodziewać ;P
To było do przewidzenia ; )

ocenił(a) serial na 8

nie! Po prostu byłam cikeawa. Ale w sumie nic w tym dziwnego. To też było do przewidzenia ;0

użytkownik usunięty
LastDay

Tak, to było do przewidzenia, ale on komentuje wiele innych twittów, skierowanych do niego. Nie wiem, kto te twitty pisze, ale to naprawdę niemiłe.

Ten plan nie wypali. CHOCIAŻ NIE! Wypali! Właśnie się zorientowałem, że wiele rzeczy, które chcę lub nie chcę (nad tą sprawą nie potrafię zapanować, to nie moja wina...) spełniają się... O.O

ocenił(a) serial na 8

Jeśli się spełnią to będzie świetnie. No ale to faktycznie niemiłe. Poprostu wydaje mi się że twoją wiadomość nadzwyczajnie ignoruje i tyle. Wydaje mi się że jak nie odpisał aż tyle czasu, to poprostu nie odpisze choćby za 2 lata. I tyle..