PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127343
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Opowiadania 

ocenił(a) serial na 8

No cóż... Chyba każdy na tej stronie czyta opowiadania Angeli, ale byłoby jeszcze lepiej, gdyby
zrobili z tego odcinki. A zatem macie okazję spełnić te marzenia. Jeśli połączymy swoje siły i
zdolności to możemy jej pomóc. ;)

No tak, więc jeśli chcecie się przyłączyć do akcji to kilka osób jest potrzebnych:

Ktoś kto ma Twittera, albo wie jak się nim posługiwać (tutaj niestety zawiodłam)
Ktoś kto dogadałby się po Angielsku i przetłumaczyłby jej opowiadania
Ktoś kto napiszę do producentów przekonywujący list, dlaczego powinni wziąć jej
opowiadania.

Jeśli połączymy siły to może się udać i wykorzystano by jej scenariusze. ;)

użytkownik usunięty
Angela1997

"Zabiorą, zabiorą, zabiorą"? Co to jest?

ocenił(a) serial na 10

Nie widziałeś tego?
No jak mówią o tym co się stanie jak nie udrożnią tunelu.
To Skipper na końcu mówi że wszystko zabiorą ;D

użytkownik usunięty
Angela1997

Ach, to było w jakimś odcinku, tak? Nie znam na pamięć wszystkich tekstów z PzM. Ale... Zabrzmiało to jak creepypasta, wiesz?

ocenił(a) serial na 10

Spoooko ; /
To było w odcinku "Impas w tunelu"
Tyl razy się go naoglądałam,że zapamiętałam ;P

ocenił(a) serial na 10

O.O
Ja... ale... ale... ale... ale... To... to... nie.. to nie może... być prawda...
...

Czarne są mysli me....

ocenił(a) serial na 10
Szeherezadaa

Moje też!
Jak się wścieknę,to oblecę cały świat i zbiorę międzynarodową petycję ;P
xD

ocenił(a) serial na 10

CO?!?!
NIE!!
Nie mogą tego zrobić!
Rozumiem, że lepiej skończyć serial, gdy jeszcze ma dobrą oglądalność i potem mieć bardzo dobre wspomnienia i tak dalej, niż ciągnąć wszystko na siłę i "ile jeszcze?" ale...
No ale nie teraz!! (tak, zdaję sobie sprawę, że nawet po 10 sezonach bym tak gadała ;D)
To jest... to jest...
Oni zabierają mi mój sens życia =(
Okey, dobra, poniosło mnie...
Ale jak nie mają już pomysłów, to niech zrobią sobie przerwę, ale niech nie zamykają na amen produkcji! Na 2 sezon Sherlocka też trzeba było czekać 2 lata (czy jakoś tak) i wszystko było dobrze... (mimo że i tak były tylko 3 odcinki ;D)
Angie, nie musisz ;D Petycja już jest :P Nawet ją podpisywałam :P
http://signon.org/sign/stop-the-penguins-of - o, tu :P

Zacznijmy od tego, że dziś mam okropny dzień, a za chwilę muszę was opuścić i uczyć się do idiotycznej geografii. Gdybym więc trochę się zagalopowała, to nie miejcie mi tego za złe.
CO TO MA BYĆ DO JASNEJ CIASNEJ!!!? Serial zdobywa coraz więcej fanów, scenarzyści mają b. dobre pomysły na odcinki, a ci sobie kończą serial!? No chyba ich pogięło! Ja uważam że powinni skończyć HIMYM (również kocham ten sitcom), ale on ma 7 sezonów i scenarzystom kończą się pomysły! A w PzM nie! Jak już pisałam gdzieś, kiedyś - 5/6 sezonów to optymalna ilość, ALE 3!!!? A tę petycję chyba podpiszę, choć normalnie ich nie podpisuję. Ale się wkurzyłam... Idioci...

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Ja już podpisałam! To jest... jest... takie poje*ane! (Sorry za przekleństwo, ale inaczej się tego wyrazić nie da) TYLKO 3?! Jakby chociaż właśnie dali to 5-6!

Szeherezadaa

Ej no, mi wczoraj w powyższej wiadomości filmweb nie chciał zaakceptować gwiazdkowanych przekleństw. Nie lubią mnie :( A petycję podpisałam.

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Ja też się podpiszę!
Z radością!
Muszę,muszę! Przecież nie mogą nam zabrać sensu żywota!

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Dokładnie! Rozpocząć akcję - Stop stopaniu

XD

Dobra, ma ktoś lepszą nazwę? ;)

ocenił(a) serial na 10
Szeherezadaa

Operacja:Zatrzymać nieuchronne
Czas start!
Ja już się wpisałam ;D

użytkownik usunięty
Angela1997

Ja też! Zatrzymajmy to szaleństwo obywatele, albowiem zabierają nam sens naszego wspaniałego życia! Będziemy walczyć aż do ostatniej kropli krwi!

ocenił(a) serial na 8

A może oni chcą przerwać produkcję tylko na czas tworzenia pełnometrażowego filmu? Możliwe, że potem znowu zaczną go produkować.

użytkownik usunięty
Merkura

Dobre sobie. Dziwne, że jeszcze o nim nie pisali. Wątpię, że tak bez niczego by go zaczęli tworzyć, jacyś wścibscy ludzie (lub ewentualnie oni sami) na pewno w jakiś sposób by się dowiedzieli. Mam nadzieję, że to tylko tymczasowo, jednak... Sam nie wiem...

ocenił(a) serial na 8

Przecież jest potwierdzone, że pracują nad tym filmem.

użytkownik usunięty
Merkura

Z tego co pamiętam, pracują już nad tym filmem od roku i jakoś nie widziałem żadnego trailera, czy co...

ocenił(a) serial na 8

To ty myślisz, że w ile oni go zrobią? :/ Trzeba napisać scenariusz, animację, dubbing. To wymaga czasu.

użytkownik usunięty
Merkura

Aaa, rozumiem, że to wszystko robili w rok, nie prezentując nam niczego, tak? Nie wygląda na to, aby poszli w przód z robieniem tego filmu.

ocenił(a) serial na 8

nooo....jeśli robią ten film to bardzo długo. A pozatym gdyby już byli w połowie, choćby zostało im 4/5 do ukończenia filmu. To napewno by się pojawił trailer.

ocenił(a) serial na 10
LastDay

To zapytajcie czy będzie.
Po co się kłócić,trzeba szukać rozwiązań ;D

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Em... Film mieli zacząć robić w drugiej połowie 2012 roku... Tak gdzieś czytałam..
Ale jak robią już od roku, to niech dadzą trailera! <płaczę>
Oni mnie psychicznie załamią! Najpierw koniec serialu, a potem film od roku robiony, a nawet jeszcze zwiastuna ni ma! <płaczę>

użytkownik usunięty
Szeherezadaa

Skoro jeszcze nie zrobili, to nie zrobią. Wolę teraz być pesymistą, przynajmniej nie zawiodę się... Ale co z tego, skoro w mym sercu ciągle w nich wierzę?!

ocenił(a) serial na 10

Ech... ja mam tak smao...
Tylko ze ja nie umiem być pesymistką :/

ocenił(a) serial na 10
Szeherezadaa

Ja nie wiem,więc się nie wypowiadam ;P
Wiem tylko,że mają go zrobić,terminu jednak nie znam ;P

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Fajnie.

użytkownik usunięty
dawidking2

Hohoho! No i ponownie mogę użyć tego wspaniałego szarego przycisku, który dokładniej wam opisała LastDay o nazwie "Zgłoś nadużycie"! Ależ ja uwielbiam to robić! <mina geniusza zła! HAHAHA! ;)>

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

O co kaman z tą kropką?
Ja nie ten tego jestem,ale chyba jeszcze nie wymyślili kropkowanego alfabetu...
No chyba,że prawnicy go używają!
Jakiś tajny szyfr O.O

Angela1997

Wyskakiwało mi ,,Nieznany błąd'',więc sprawdziłem czy już mi działa.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

UUUU spoko ; /
I musiałeś sobie sprawdzić w byle jakim temacie.
No wiesz co ...
ŻAL ;O

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Angie, to przecież są jakieś tajne akty prawnicze, które trzeba zgłosić :D (good)

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Zgłosiliście już to Sądu Najwyższemu?
Czy nie? O.O