PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127349
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Ostatni sezon?

ocenił(a) serial na 8

Ostatnio natrafiłam na informację, że studio DreamWorks planuje zakończyć ten serial na 3
sezonie. :((( Myślicie, że to prawda?

ocenił(a) serial na 10
Merkura

CO?! Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To nie może być prawda!!!!!!!!!!!!!! Ja tego nie przeżyję!!!!!! <przymierzam się do samobójstwa>

ocenił(a) serial na 10
Szeherezadaa

Jak to?!!!!!!!!!!!!!!!!
POGIĘŁO ICH?!!!!!!!!!!
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Błagam,nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PzM to całe moje życie,nie mogą ich tak po prostu skończyć... O.O
Będę szlochać i płakać i szlochać!!!
NIE,NIE MOGĄ NAM TEGO ZROBIć!

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Podobno podpisli umowe z Nickiem tylko na 3 sezony. Ja niewyobrazam sobie, zeby to byl juz koniec!Jezeli to prawda to przysiegam, ze pomszcze pingwiny! Beda cierpiec, az nie przywroca naszego kochanego serialu.

Merkura

Dlaczego!? Poważnie, w tym tygodniu same nieprzyjemności mnie spotykają. A teraz jeszcze to... Ja bym chciała, żeby PzM miały 5-6 sezonów, to jest takie optymalne, potem seriale powinny się kończyć, bo zwyczajnie nudzą. Ale 3!? Przecież to prawie jedyna dobra animacja w dzisiejszych czasach!
A jeśli MUSZĄ skończyć na 3, to niech on będzie co najmniej 1,5 raza dłuższy od 2.

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

Masz rację. 5 sezonów byłoby okej, ale 3? Czy oni nie widzą, że ten serial ma miliony fanów na całym świecie? Mam szczerą nadzieję, że są to tylko plotki.

Merkura

Ja też. Chcę więcej pingwinów :)

Angela1997

to smutne ale nie można zwariować .
PS jesteś jakąś maniaczkom !

użytkownik usunięty
dawidking2

http://www.google.pl/imgres?q=You+don%27t+say%5D&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=90 9&tbm=isch&tbnid=0_cFS5lSG7NVXM:&imgrefurl=http://www.funnyjunk.com/channel/rand omasscrap/You%2BDon%2Bt%2BSay%2BText%2BFormat%2BPic/ethNGrg/&docid=JLy0MUqVmxhAA M&imgurl=http://static.fjcdn.com/comments/this%252Bis%252Bthe%252Bquot%252Byou%2 52Bdon%252Bt%252Bsay%252Bquot%252Bface%252B_d3d47eea8a14bd3a870bef4ef7e56686.jpg &w=480&h=400&ei=Cb-4T5XgDc_FtAbY843IBw&zoom=1&iact=hc&vpx=356&vpy=140&dur=609&ho vh=205&hovw=246&tx=138&ty=101&sig=113149476074715765400&page=1&tbnh=126&tbnw=150 &start=0&ndsp=35&ved=1t:429,r:1,s:0,i:71

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

No wiem.
Koleś tu są sami maniacy!
Czy ty tego jeszcze nie zauważyłeś?!
OMG ;O

dawidking2

Nom... Maniaków są tu dziesiątki, więc się nie dziw, jak widzisz takie odp -,-

ocenił(a) serial na 8
marina1318

Ten dawid zaczyna mnie wkurzać.

Merkura

Nie tylko ciebie.
Ps Dawid, pisze się "maniaczką" a nie "maniaczkom". Tego też uczą w podstawówce...

Flutterlie

Nie tylko was dwie wkurza . Dawid, powiem krótko - idź poczytać o gramatyce,ortografii oraz kulturze w sici, to będziemy mogli pogadać. Dziękuję. Amen.

Flutterlie

Sorry za szybko pisałem .

dawidking2

Tiaa... I znowu błąd - zapomniałeś o myślniku, powinno być ,,Sorry - za szybko pisałem'' :P -_-

Szeherezadaa

Szecherezada to jeszcze nie powód by się zabijać .

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Może i nie... Ale dla kogoś normalnego! W sensie... Dla kogoś, kto nie jest maniakiem pingusiów! <płaczę>

Szeherezadaa

dobrze że się nie uzależniłem .

dawidking2

Właśnie źle - mania daje inne spojrzenie na świat... I znajomość ortografii http://www.google.pl/imgres?hl=pl&biw=1280&bih=877&gbv=2&tbm=isch&tbnid=GIMtQQT5 lEKkeM:&imgrefurl=http://www.silverfishlongboarding.com/forum/general-longboardi ng/254855-sag-belts-skaters-best-friend-2.html&docid=ZUbX4j8kVyPboM&imgurl=http: //www.silverfishlongboarding.com/forum/attachments/general-longboarding/79178d13 34534705-sag-belts-skaters-best-friend-if-you-know-what-i-mean.png&w=420&h=317&e i=j5_kT5FbiYyzBqGw7cIJ&zoom=1&iact=hc&vpx=186&vpy=153&dur=646&hovh=195&hovw=258& tx=163&ty=135&sig=115583983889431132215&page=1&tbnh=147&tbnw=193&start=0&ndsp=21 &ved=1t:429,r:0,s:0,i:70 .

marina1318

Już nie piszę w ten sposób.

dawidking2

Amen.

użytkownik usunięty
Merkura

Człowieku, przez ciebie prawie zginąłem! Będę miał żałobę... Nie, to nie może być prawda...

ocenił(a) serial na 10

Trzeba by było na Twiterze o to spytać,tego całego Boba...
Może by nam co nie co powiedział...
A jak nie,to niech się strzeże maniaków ;P

użytkownik usunięty
Angela1997

Angela, my to razem z Szeherezadą, Flutterlie, Mariną, Merkurą i kim tam jeszcze (nie znam wszystkich maniaków PzM na tej stronie...) załatwimy, no nie? :)

ocenił(a) serial na 10

Jeszcze pytasz?!
Pewnie....
Jakaś spoko strategia,dam znać Mice(to nasz stronkowy Rico) i Kabumniemy ich jak Tra la la :P

użytkownik usunięty
Angela1997

Hmm... No nie wiem, czy kabumowanie ich może przynieść korzyści. Przecież oni odpowiadają za scenariusz, bez nich PzM nie byłby już PzM. Mówiąc załatwimy miałem na myśli coś innego... Ale kij z tym! Róbta co chceta!

ocenił(a) serial na 10

Mi wszystko jedno.
Jakby ich nie było,to zawsze można dać nasze scenariusze ;D
Każdy zdubbingował by kogo chciał i spox...
A ty miałeś na myśli dyplomację? O.O

Angela1997

Pomysł z naszymi scenariuszami przypadł mi do gustu, nie powiem :) Zawsze możemy zrobić własny serial, tylko trzeba by mieć dobrego animatora, i ludzi od podkładania głosów (ja się nie nadaję, mam głos jak żaba). Bronies robią własne produkcje. Pingwinomaniacy nie mogą?

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Ja lubię podkładać głosy
:D
Sęk w tym,że nie wiem jak mi to wychodzi,bo nikt mnie nigdy nie ocenił...
Nom...
Czaicie "Nasze Pingwiny",albo coś w tym guście ;D

Angela1997

Ta, ja mogę być reżyserem :)

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Hehehe,no dobra.
Możesz być.
Niech będzie :D
Moje pomysły się zrealizuje,emmm...kiedyś.
Nie ważne.
Będę dubbingować ;D

Angela1997

Wiesz, to że jestem reżyserem to nie znaczy, że jestem scenarzystą :)

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Hehehe,scenariusze możemy pisać wspólnie...
A Mika chyba chciała rysować postaci ;D

użytkownik usunięty
Angela1997

Miałem na myśli szantaż! <super złowieszcza mina>. Takiego czegoś nie można puścić bez konsekwencji z ich strony!

A jak chcesz ich zaszantażować? Znaczy się, ja mogę pomóc :), ale jak?

użytkownik usunięty
Flutterlie

Szczerze, to nie wiem... <super złowieszcza mina znika>. Pomyśli się! <na twarzy pojawia się triumfalna mina>

Właśnie, pomyśli się :) Jutro mam chemię, to... O cholera, jutro mam sprawdzian z chemii z całego roku!

użytkownik usunięty
Flutterlie

Powodzenia :).

Dzięki, ale biorąc pod uwagę, że przypomniałam sobie o nim teraz, to trochę krucho ze mną... No nic, dobrze że mam chemicznych geniuszy w klasie :) A i ściągi też chyba zdążę zrobić :P

jestem z wami !

użytkownik usunięty
dawidking2

Cieszymy się. ;)

ocenił(a) serial na 8
Merkura

Beznadzieja. Tylko trzy serie? :/ niedość że się te odcinki opóźniają , to jeszcze tylko jest ich tyle. Chciałabym żeby były ich 5 sezonów. Bo po szóstym są tylko takie nudne. I później byłyby pełnometrażówki. Jak to przeczytałam to się omal załamałam -_- masakra. Niedość że na odcinek musimy czekać prawie 2 lub 3 tyg. bo się im niechce póścić (chociaż mówią że co tydzień w czwartek) to jeszcze tak ich mało. Dno rozpaczy!

użytkownik usunięty
LastDay

"Bo po szóstym są tylko takie nudne." - to zależy od twórców. Dość często w późniejszych seriach poziom serialu/filmu/czegośtam się obniża, jednak jest wiele produkcji, w których 6 sezon jest świetny.

"Niedość że na odcinek musimy czekać prawie 2 lub 3 tyg. ..." - to tylko w Polsce.

No, ale ogólnie masz rację.

ocenił(a) serial na 10

Zależy jakie..
"Doktor House" czy CSI:Kryminalne zagadki",mają więcej sezonów i wcale nie nudzą ;D
Tak jak powiedział Marcin,wszystko zależy od twórców.
Czasami dopiero,po jakimś szczególnym odcinku,w którymś sezonie serial zdobywa jeszcze większą popularność.
A z tymi odcinkami,to niestety tak jest.
Na ten o kolejnej,bulgotowej zemście musieliśmy czekać prawie rok O.O

Merkura

CO??? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PINGWINKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ocenił(a) serial na 8
Merkura

Ostatnio sobie myślę, że zakończą ten serial pełnometrażowym filmem. Nawet fajne byłoby takie zakończenie. Tylko oczywiście film musiałby być spektakularny, pełen akcji, humoru i niespodziewanych zwrotów akcji. Tak, żeby pingwiny mogły w wielkim stylu.

Merkura

Mogli by pojawić się pradawni bogowie w realu.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Świetny pomysł. :D Ukaraliby wszystkich niewierzących w ich potężną moc.

Merkura

sądziłem że raczej miasto zaatakuje godzilla , a pradawni bogowie ją pokona . Skipper dostanie tiku , Kowalski zemdleje , Rico powie ,,Kabum go'' a Szeregowy schowa się za słodkorożcem .