Ostatnio natrafiłam na informację, że studio DreamWorks planuje zakończyć ten serial na 3
sezonie. :((( Myślicie, że to prawda?
CO?! Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To nie może być prawda!!!!!!!!!!!!!! Ja tego nie przeżyję!!!!!! <przymierzam się do samobójstwa>
Jak to?!!!!!!!!!!!!!!!!
POGIĘŁO ICH?!!!!!!!!!!
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Błagam,nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PzM to całe moje życie,nie mogą ich tak po prostu skończyć... O.O
Będę szlochać i płakać i szlochać!!!
NIE,NIE MOGĄ NAM TEGO ZROBIć!
Podobno podpisli umowe z Nickiem tylko na 3 sezony. Ja niewyobrazam sobie, zeby to byl juz koniec!Jezeli to prawda to przysiegam, ze pomszcze pingwiny! Beda cierpiec, az nie przywroca naszego kochanego serialu.
Dlaczego!? Poważnie, w tym tygodniu same nieprzyjemności mnie spotykają. A teraz jeszcze to... Ja bym chciała, żeby PzM miały 5-6 sezonów, to jest takie optymalne, potem seriale powinny się kończyć, bo zwyczajnie nudzą. Ale 3!? Przecież to prawie jedyna dobra animacja w dzisiejszych czasach!
A jeśli MUSZĄ skończyć na 3, to niech on będzie co najmniej 1,5 raza dłuższy od 2.
Masz rację. 5 sezonów byłoby okej, ale 3? Czy oni nie widzą, że ten serial ma miliony fanów na całym świecie? Mam szczerą nadzieję, że są to tylko plotki.
http://www.google.pl/imgres?q=You+don%27t+say%5D&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=90 9&tbm=isch&tbnid=0_cFS5lSG7NVXM:&imgrefurl=http://www.funnyjunk.com/channel/rand omasscrap/You%2BDon%2Bt%2BSay%2BText%2BFormat%2BPic/ethNGrg/&docid=JLy0MUqVmxhAA M&imgurl=http://static.fjcdn.com/comments/this%252Bis%252Bthe%252Bquot%252Byou%2 52Bdon%252Bt%252Bsay%252Bquot%252Bface%252B_d3d47eea8a14bd3a870bef4ef7e56686.jpg &w=480&h=400&ei=Cb-4T5XgDc_FtAbY843IBw&zoom=1&iact=hc&vpx=356&vpy=140&dur=609&ho vh=205&hovw=246&tx=138&ty=101&sig=113149476074715765400&page=1&tbnh=126&tbnw=150 &start=0&ndsp=35&ved=1t:429,r:1,s:0,i:71
No wiem.
Koleś tu są sami maniacy!
Czy ty tego jeszcze nie zauważyłeś?!
OMG ;O
Nie tylko ciebie.
Ps Dawid, pisze się "maniaczką" a nie "maniaczkom". Tego też uczą w podstawówce...
Nie tylko was dwie wkurza . Dawid, powiem krótko - idź poczytać o gramatyce,ortografii oraz kulturze w sici, to będziemy mogli pogadać. Dziękuję. Amen.
Może i nie... Ale dla kogoś normalnego! W sensie... Dla kogoś, kto nie jest maniakiem pingusiów! <płaczę>
Właśnie źle - mania daje inne spojrzenie na świat... I znajomość ortografii http://www.google.pl/imgres?hl=pl&biw=1280&bih=877&gbv=2&tbm=isch&tbnid=GIMtQQT5 lEKkeM:&imgrefurl=http://www.silverfishlongboarding.com/forum/general-longboardi ng/254855-sag-belts-skaters-best-friend-2.html&docid=ZUbX4j8kVyPboM&imgurl=http: //www.silverfishlongboarding.com/forum/attachments/general-longboarding/79178d13 34534705-sag-belts-skaters-best-friend-if-you-know-what-i-mean.png&w=420&h=317&e i=j5_kT5FbiYyzBqGw7cIJ&zoom=1&iact=hc&vpx=186&vpy=153&dur=646&hovh=195&hovw=258& tx=163&ty=135&sig=115583983889431132215&page=1&tbnh=147&tbnw=193&start=0&ndsp=21 &ved=1t:429,r:0,s:0,i:70 .
Człowieku, przez ciebie prawie zginąłem! Będę miał żałobę... Nie, to nie może być prawda...
Trzeba by było na Twiterze o to spytać,tego całego Boba...
Może by nam co nie co powiedział...
A jak nie,to niech się strzeże maniaków ;P
Angela, my to razem z Szeherezadą, Flutterlie, Mariną, Merkurą i kim tam jeszcze (nie znam wszystkich maniaków PzM na tej stronie...) załatwimy, no nie? :)
Jeszcze pytasz?!
Pewnie....
Jakaś spoko strategia,dam znać Mice(to nasz stronkowy Rico) i Kabumniemy ich jak Tra la la :P
Hmm... No nie wiem, czy kabumowanie ich może przynieść korzyści. Przecież oni odpowiadają za scenariusz, bez nich PzM nie byłby już PzM. Mówiąc załatwimy miałem na myśli coś innego... Ale kij z tym! Róbta co chceta!
Mi wszystko jedno.
Jakby ich nie było,to zawsze można dać nasze scenariusze ;D
Każdy zdubbingował by kogo chciał i spox...
A ty miałeś na myśli dyplomację? O.O
Pomysł z naszymi scenariuszami przypadł mi do gustu, nie powiem :) Zawsze możemy zrobić własny serial, tylko trzeba by mieć dobrego animatora, i ludzi od podkładania głosów (ja się nie nadaję, mam głos jak żaba). Bronies robią własne produkcje. Pingwinomaniacy nie mogą?
Ja lubię podkładać głosy
:D
Sęk w tym,że nie wiem jak mi to wychodzi,bo nikt mnie nigdy nie ocenił...
Nom...
Czaicie "Nasze Pingwiny",albo coś w tym guście ;D
Hehehe,no dobra.
Możesz być.
Niech będzie :D
Moje pomysły się zrealizuje,emmm...kiedyś.
Nie ważne.
Będę dubbingować ;D
Hehehe,scenariusze możemy pisać wspólnie...
A Mika chyba chciała rysować postaci ;D
Miałem na myśli szantaż! <super złowieszcza mina>. Takiego czegoś nie można puścić bez konsekwencji z ich strony!
Szczerze, to nie wiem... <super złowieszcza mina znika>. Pomyśli się! <na twarzy pojawia się triumfalna mina>
Właśnie, pomyśli się :) Jutro mam chemię, to... O cholera, jutro mam sprawdzian z chemii z całego roku!
Dzięki, ale biorąc pod uwagę, że przypomniałam sobie o nim teraz, to trochę krucho ze mną... No nic, dobrze że mam chemicznych geniuszy w klasie :) A i ściągi też chyba zdążę zrobić :P
Beznadzieja. Tylko trzy serie? :/ niedość że się te odcinki opóźniają , to jeszcze tylko jest ich tyle. Chciałabym żeby były ich 5 sezonów. Bo po szóstym są tylko takie nudne. I później byłyby pełnometrażówki. Jak to przeczytałam to się omal załamałam -_- masakra. Niedość że na odcinek musimy czekać prawie 2 lub 3 tyg. bo się im niechce póścić (chociaż mówią że co tydzień w czwartek) to jeszcze tak ich mało. Dno rozpaczy!
"Bo po szóstym są tylko takie nudne." - to zależy od twórców. Dość często w późniejszych seriach poziom serialu/filmu/czegośtam się obniża, jednak jest wiele produkcji, w których 6 sezon jest świetny.
"Niedość że na odcinek musimy czekać prawie 2 lub 3 tyg. ..." - to tylko w Polsce.
No, ale ogólnie masz rację.
Zależy jakie..
"Doktor House" czy CSI:Kryminalne zagadki",mają więcej sezonów i wcale nie nudzą ;D
Tak jak powiedział Marcin,wszystko zależy od twórców.
Czasami dopiero,po jakimś szczególnym odcinku,w którymś sezonie serial zdobywa jeszcze większą popularność.
A z tymi odcinkami,to niestety tak jest.
Na ten o kolejnej,bulgotowej zemście musieliśmy czekać prawie rok O.O
CO??? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PINGWINKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ostatnio sobie myślę, że zakończą ten serial pełnometrażowym filmem. Nawet fajne byłoby takie zakończenie. Tylko oczywiście film musiałby być spektakularny, pełen akcji, humoru i niespodziewanych zwrotów akcji. Tak, żeby pingwiny mogły w wielkim stylu.