Ostatnio natrafiłam na informację, że studio DreamWorks planuje zakończyć ten serial na 3
sezonie. :((( Myślicie, że to prawda?
Nie! Nie! I nie!
Nie!
Nie zgadzam się!!
Bulgot co prawda ogólnie jest spoko, ale...
Nie podoba mi się to!
WHY?!?!?!?
Jak to? Już koniec? Nie mogą nam tego zrobić!! Czemu!! Chociaż jest małe pocieszenie w tym, że Bulgot będzie. Może zrobią taki fajny finał z mnóstwem wybuchów i akcji?
NIE!!!!! Nie zgadzam się. Zorganizujmy protest. To nie może być koniec!!!!
A co do filmu to spoko.
Jak już muszą zakończyć ten serial to bardzo bym chciała, żeby pojawił się Bulgot. Nie wiem czemu. :P Wydaję mi się, że to by było dobre zakończenie.
"We think of the third Blowhole special as our finale." - dopiero o tym myślą. MYŚLĄ, podkreślam. To znaczy, że to projekt wstępny, pomysł. Nikt się jeszcze nie zabrał za realizację. Czyli że jeszcze trochę ten serial potrwa. Co najmniej rok-półtora. A może zrezygnują z tego, widząc ile jest fanów.
Kogo ja próbuję oszukać... Jasny szlag! Nie mogą zakończyć produkcji!
Nieeeeeeee,ja nie chcę!
Wchodziłam na razie nie ma żadnych nowych odcinków.
Ja się obawiam,że oni zakończą produkcję niebawem.
Na pewno w tym sezonie.
Bo zauważcie,że w każdym sezonie był powrót Bulgota.
Jeżeli trzeci ma być ostatnim,to koniec już blisko ; '((((
Oszukujesz samą siebie. Oni już naprawdę to planują. Jeśli MYŚLĄ, to znaczy, że na 90% to zrobią...
Boże, proszę, pomóż... Zrób coś, aby tego nie przerwali...
Cóż, ja nie będę siedzieć bezczynnie wiedząc, że za niedługo skończą mój ulubiony serial. Napiszę do niego list z pogróżkami.
Raczej to nie wiele da, ale jak tylko mogę, postaram się ich powstrzymać przed tym pochopnym krokiem!
Może... Pojedźmy do Ameryki i zastrajkujmy pod ich siedzibą? ;)
Ech... ten świat jest zbyt okrutny...
Tak. Jedźmy do Ameryki. Strajkujmy. Musimy zrobić wszystko co w naszej mocy, żeby do tego nie doszło.
Jak zrobimy tai strajk jak w Grecji zrobili, to może dostaniemy na nasz cel dotacje z Unii ;D
No to zbieramy ekipę. :D
A do tego ogarnęłam Twittera, więc wygarnę temu człowiekowi co myślę o tej sytuacji.
Rzeczywiście 3 to mało... ale lepiej by zakończyli serial póki jest dobry, niż żeby później karmili nas na siłę jakąś papką tylko dla samego kontynuowania.
Będzie trochę szkoda...
Zawsze mogą też zrobić pełnometrażowy film, albo dylogie czy nawet trylogie...
Nie wiem czy padł już taki pomysł, ale jak ktoś zna angielski to niech przetłumaczy Wasze wypociny. Osobiście nie lubię fanfiction ale kto wie, może ktoś (pewnie nikt) się tym zainteresuje (pewnie nie) ale zawsze możecie spróbować...
Co temat opowiadania? Po co mi piszesz, gdzie była o tym mowa? Swoje napisałem, i koniec. Chyba nie myślisz, że przeczytam 6 stronic tylko po to by... właściwie nie wiem co po
Rzuciłem takim jakimś pomysłem i nic więcej, nie pytałem gdzie już o tym była mowa
Po pierwsze wielka szkoda,że kończą serial.
Po drugie pracują nad filmem.
Po trzecie,ktoś próbował(nie wiem czy to nadal aktualne)tłumaczyć moje 'cudowne' opowiadania.
Ciekawe czy zainteresowali by się nimi na jakiś amerykańskich stronach...
Wiecie ile tam jest fanów?
Pewnie zginęłabym w tłumie setek wielbicielek Kowalskiego i dziesiątkach tysięcy fanów pingów O.O
Eeee,no nie wiem...
Jestem raczej szarą myszką.
Ani nie piękna,ani nie szokująco inteligenta czy przebojowa...
Zwyczajny osobnik z tłumu.
Nawet w szachy nie potrafię grać ; /
A próbują mnie nauczyć xD
Hue hue hue
TAK JESTEM!
Piękna inaczej,mądra tylko w głupotach,a przebojowa jak nikt nie widzi !
Ale zawsze lepiej coś takiego niż nic ;D
I dzięki za wsparcie ;P
Piękna inaczej: Tak. Inaczej, czyli tak piękna, jak żaden inny człowiek być nie potrafi.
Mądra w głupotach: WSZYSTKO to są w pewnym sensie głupoty. Wiesz, co to oznacza, no nie?
Przebojowa jak nikt nie widzi: Przebojowa jesteś cały czas, tylko właśnie o to chodzi, że nikt tego nie widzi.
Oj tam, oj tam, bądź optymistką. ;). Ja tutaj odwalam robotę pesymisty. XD
Hahahaha,dobra spoko!
Będę optymistyczna i walnięta jak Pinkie Pie!
Yaay!Ale piękny dzień!
Ale śliczne słonko!
A ta chmurka!
O kurka,już mi się znudziło xD
A co do mojego odwalanka...
Jakbyś widział mójk szał po obejrzeniu tego filmiku z tematu King Of All Lemurs...
Po prostu szok ;P
No i dzięki za podnoszenie mnie na duchu ;P
A ty wcale nie jesteś pesymistą ; )
Myślisz realistycznie,ale z humorem i sarkazmem!
A ja lubię takich ludzi ;D
Przepraszam, że się wtrącam (za często to robię), ale:
1. Marcin ma rację: jesteś i piękna, i inteligentna, i przebojowa. Trzeba wierzyć w siebie. Poza tym macie tu już człowieka, który wygląda jak Frankenstein (ja), ma tyle inteligencji co ameba (znów ja), a co do przebojowości to lepiej nie mówić (trzy razy ja, dziękujemy).
2. Ja do spółki z Marcinem działam w firmie "Pesymizm - nie ważne co robisz, i tak skończy się to źle". Ja mam większe udziały, jak coś.
Eeee,przesadzacie.
Są gorsze i lepsze momenty w życiu i trzeba o tym pamiętać!
I starać się zachowywać pozytywne nastawienie.
Nawet jeśli nie jest za fajnie ;D
A bo ja wiem? Może jakieś przebranie Bulgota na finał 3 sezonu?
Osobiście mam nadzieję, że nie. Jak ma być przebranie, to jakieś fajne, a nie (za przeproszeniem) takie gówno.
A mnie się podoba. :D Chciałabym, żeby tak wyglądał. Może w serialu lepiej by to wyglądało niż figurka.
W życiu. Wygląda fatalnie. Może sobie zrobić jakieś zwykłe, niemetalowe wdzianko i będzie git.
Dobra. Przyznaję, że wygląda to trochę śmiesznie. :D Ale ten kombinezon może mieć super pociski albo jeszcze coś fajnego. A skoro zrobili figurki to w serialu na pewno się pojawi.
Nie obchodzą mnie pociski. Pociski to równie dobrze może se gdzieś wsadzić z innym strojem.
Osobiście uwielbiam, kiedy postać zmienia nieco swój wygląd, gdy jest jej wielki comeback, ale strój ma być fajny.
Ghetsis... ;)
Po przegranej? Na jakiś niezbyt bogaty, najlepiej jakaś czarna pelerynka i żeby się stał troszeczkę mroczniejszy. Nie trzeba jakoś tak bardzo, ale choć odrobinkę. I broń boże, nie ma być głównym wrogiem...
Pelerynka? :D Niezłe.
A tak w ogóle w odcinku "powrót zemsty..." Miał wyczyszczoną pamięć I trafił do zoo. Więc jakim cudem ma znowu być ich wrogiem? Chyba, że jestem głupia i czegoś nie zrozumiałam albo coś przeoczyłam.
Zapomniałaś o tym, że Skipper również miał wyczyszczoną pamięć i ją odzyskał. Amnezja zazwyczaj po jakimś czasie mija.
Aaaa. To teraz wszystko jasne. Dziękuje, że mi wytłumaczyłeś, bo odkąd oglądałam ten odcinek nie dawało mi to spokoju.
A może to nie jest Bulgot...
Nie ma szramy na oku ani charakterystycznego laserowego oka...
Może to (fanfary)...